Hejhoppp.

DATUM: 2011-12-29 / TID: 21:20:33
">Bilder Kommentarer (0)

Var några dagar sedan jag bloggade så nu skriver jag ett inlägg. Imorgon är det redan Fredag och på Lördag så är det nyårsafton. Nyår kommer jag fira ute i Hemse med Robin och hans vänner. Det kommer nog bli helt okej. Kommer klä upp mig för en gångs skull. Skall ha på mig klänningen Robin gav mig i julklapp. Så himla fin.

Anledningen till att jag skulle blogga var för att visa er lite saker som jag köpt den här veckan bara för att få lägga in en bild, hihi. Lite saker har man i alla fall fått hem.

Timmarna som är kvar på denna dag så skall jag se film och mysa
lite med älskling. Sen så skall det sovas. Ha det bra.
Gott nytt år! :)

Inte den bästa bilden, man ser inte de svarta kläderna.
Men någonstans på bilden så finns det även ett par svarta byxor
och ett svart linne med dragkedja.



 Klänningen bakifrån, mums. 
 


Hej och god jul alla!

DATUM: 2011-12-24 / TID: 21:15:22
">Bilder Kommentarer (0)
Sitter här i Östergarn och bloggar på min MacBook som jag har fått ikväll, väldigt svår liten data, men jag skall nog lära mig. Jag har fått jättefina julklappar och en massa god mat och trevligt sällskap. Hoppas att ni har haft det lika bra som jag. Jag skall snart gå upp och lägga mig, är supertrött. Plus att jag skall upp runt 07.00 imorgon, då skall jag ta ett bad och göra mig redo inför att åka in till stan till pappa och fira julen där ett tag. På eftermiddagen så beger vi oss till farmor och alla andra, och Robin hänger även med.
Mina julklappar.
- Macbook data
- Plattång
- Klocka
- Pengar
- Smycken
- Skolgrejer
- En jättefin sak som min lillebor
gjort alldeles själv på träslöjden. ( Epost grejen )
- Den lilla pappersbyrån. Vilket menas med att
jag skall få en riktig byrå.

Här är dåliga bilder på mina grejer! Men grejerna är finfina.
Pusspuss!

All I want for christmas is you.

DATUM: 2011-12-23 / TID: 22:18:18
">Bilder Kommentarer (0)

Hej allihop! Jul imorgon och jag fattar inte hur detta år kunde gå såhär jävla fort. Hinner inte med! Ikväll så har jag åkt hem till mamma ifrån Robin, ätit pizza, sätt på bingolotto med mamma &William, fixat mina garderober, städat ur en massa kläder som skall slängas, känns super. Nu skall jag påbörja en ny garderob. Har faktiskt rotat fram mina röda strumpbyxor och en tomteluva som skall på imorgon, en enkel svart klänning, smink och en massa smink skall även på. Tänkte egentligen strunta i att vara fin imorgon, men hittade lite grejer som kan funka. Imorgon - Julafton. Så beger jag mig med familjen ut till Östergarn och firar julafton med mamma, William, Benny, Sylvia, Alf, Göran och Erica. Det kommer bli mysigt, det är så skönt att hela familjen kan bli samlad för en gångs skull. Så det skall bli mysigt. På juldagen så skall jag in till pappa och åka med dom ut till farmor och fira julen där med den övriga släkten, Robin kanske hänger på. På juldagens kväll så skall jag hem till Robin och fira julen där med hans familj, myspys. Så ser min jul ut! På Annandagen så skall jag upp klockan 05.00 på morgonen och stå utanför affärerna 06.00 på morgonen, haha.. Måste ju få en chans att få något snyggt.

Sitter här och lyssnar på gammal och ny julmusik.
Skall snart försöka sova, sen imorgon så är det julafton.
Känns konstigt, men det är alltid mysigt. Längtar till jag får
dela ut mina julklappar, det är det roligaste. Hihi. Kanske hör
av mig imorgon, om inte så säger jag. GOD JUL ALLIHOP!

Bilder från igår efter Williams avslutning.






-

DATUM: 2011-12-20 / TID: 19:38:19
">Vardag Kommentarer (0)

Nu känner jag att denna dag inte har något mer att ge. Så jag tänker packa ihop datan, måla om mina naglar och tånaglar, laga en navelpiercing, packa och lägga mig i sängen och se en film och somna så tidigt som möjligt. Fan vad skönt! Nu vet man att jullovet ligger runt hörnet och då kan man passa på att slappna av, då känner man hur jävla trött man är. Så äntligen så skall jag få sova. Mums.

Imorgon så är det mysdag i skolan. Alla som är klara med sina uppgifter skall se på film hela dagen. ( lite onödigt ). Klockan 14.00 så skall vi fika med klassen och de övriga på Vård- och omsorgsprogrammet. Därefter så är det jullov. Åh, älskade jullov. Då skall jag springa hem till Robin och kasta mig i sängen med honom och därefter ta ett mysigt bad. Åh, längtar. Så nu är det dags att säga hejdå och bli av med denna dag.
PUSSHEJ!


Mysdag i skolan.

DATUM: 2011-12-20 / TID: 16:57:42
">Bilder Kommentarer (0)

Nu är det bara en dag kvar, sen jullov!
Sweet.






18 December 2011. Klockan 23.50

DATUM: 2011-12-18 / TID: 23:50:04
">Vardag Kommentarer (1)

Har gjort om bloggen lite, till så jag känner precis nu. En header på mig och min fina älskling, en bild på när jag ler och så vidare. Får en bild av sommaren och en syn av snöflingor som faller, en bra kombination. Efter jul så skall jag ta nya bilder på mig och göra en fin design. Just nu så får det vara gamla bilder, gamla och underbart fina bilder. Jag vet att jag egentligen borde sova nu, men jag är inte trött, har ingen lust att sova. Gillar inte att gå och lägga mig, men gillar att sova. Det är alltid jobbigt att stänga ner alla sidor på internet, stänga av den ljuva musiken, stänga av datorn, släcka alla lampor och lägga sig till rätta. Hu vad jobbigt. Har ondare i ryggen nu än vanligt och vet i fan hur jag skall komma ner i sängen, får väl kasta mig eller något, haha! Kan seriöst inte böja mig framåt eller bakåt, kan inte sitta eller stå. Det spelar ingen roll hur jag gör. Det kommer göra lika jävla ont i alla fall.

Imorgon efter skolan skall jag köpa 3 julklappar som jag totalt har glömt, och som är tokviktiga. Kommer få sämst samvete om jag inte köper till dom. Vilka de handlar om är Erica & Tom, Felicia och Pappa & Malla. Det får bli något enkelt, något fint. Tror jag vet vad jag skall köpa, det kommer bli perfekt. Senare på eftermiddagen så skall jag hem till pappa och äta. Därefter skall jag gå och se på Williams julspel med hans klass, älskling kanske följer med, det beror på hur mamma mår. Efter julspelet skall jag tillbaka till pappa och sova där över natten. På Tisdag så skall jag hit till mamma igen. Känner att jag måste vara här. Har dåligt samvete för att jag knappt är här och det har gjort min mamma orolig, ledsen och sårad. Måste ändra på det.
Godnatt.

Mamma, du kommer aldrig förlora mig, det vet du inerst inne.
Ingen kommer ta mig ifrån mig, jag kommer aldrig lämna dig.
Du är allt, men i läget vi är så är det ganska jobbigt.
Jag är orolig att du skall försvinna, så dåligt som du mår.
Jag vågar inte tänka på allt som kan hända. Jag flyr ifrån
problemen än en gång. Jag är rädd om dig, så jävla rädd.
Jag vill inte att du skall försvinna, jag vill inte att du skall vara såhär sjuk.
Att se dig varje dag gör mig så ledsen, det gör så ont att se dig vara sjuk.
Min mamma skall vara frisk. Skratta och må bra. Inte så som det är nu.
Men jag vet att du är stark, så stark man kan bli. Du är en kämpe och
det skall du veta. Du är allt för mig. Jag älskar dig, så himla mycket.
Glöm aldrig det min ängel. ♥




4 advent.

DATUM: 2011-12-18 / TID: 21:13:05
">Bilder Kommentarer (0)

Älskar helger. Men jag älskar inte att de skall gå så förbannat snabbt. Det är iallafall tur att man bara går till Onsdag, sen så är det jullov. ♥

Den här helgen har jag spenderat med älskling. Och det enda vi har gjort är att sova, sova, sova. Så himla skönt. Jag gick och la mig med vovvsingarna igår vid 22.00 och vaknade idag vid 11.30. Underbart. Och snart så skall man gå och lägga sig igen. Men innan dess så skall jag fixa allt inför i morgon, ta fram kläder, packa kläder inför att sova hos pappa imorgon, städa och mysa med familjen. Så det skall jag göra nu!

Såhär söt var Disel igår när jag hade bäddat ner honom på ett täcke
på golvet. Men där låg han inte länge, efter ett tag så hoppade han upp
hos mig och Robin tillsammans med Ozzy, myspys.


 


Eventful day.

DATUM: 2011-12-15 / TID: 23:13:19
">Vardag Kommentarer (1)

Dagen började med att jag väntade hela dagen på att få svar av mamma. Hur hon mår och om hon kommer läggas in på sjukhus, vilket hon gör nu. Hon fick åka in till akuten i eftermiddags och ta lite prover, som verkligen inte såg så speciellt bra ut. Så nu ligger min fina mamma på ett tråkigt sjukhusrum. Så här lagom till högtider som vanligt. Alltid när man ser fram emot något så läggs hon in. Hoppas du blir bättre mamma, du är allt för mig. Jag älskar dig och jag vet att du är stark. Min hjälte. ♥

Veronica gjorde min dag mer än bra. Jag följde med henne hem, vi garvade, såg i fotoalbum och jag fick till och med på henne ett par tighta jeans och en klänning, en jävla förvandling som ni ser. Senare så gick vi hem till min pappa och hon fick hälsa på alla. Sen så gick vi till Rusta och Willys. På vägen hem så blåste det som fan och pissregnade, uusch vad kallt det var. Men puckona hade roligt iallafall! Vi skrattade som fan och skrattade åt oss själva, sådär lagom puckade. När vi kom hem till mig igen så satte vi oss vid datorn och lyssnade på musik, sen så åt vi mat.

Runt 18.00 så skjutsade vi hem Veronica som typ bor några hundra meter ifrån mig, haha. Men vädret var ju som det var. Sen så skjutsade Malla ner mig till sjukhuset för att jag skulle hälsa på mami. Och nu är jag hemma här hos mamma, utan en mamma. Nu är det bara jag, Benny och William. Men imorgon så drar jag hem till älskling efter skolan och spenderar helgen där. Åh, vad jag längtar efter hans kyssar. Det är det bästa som finns, hihi.

Har tänkt att plugga nu, sen så skall jag soove. Hej!

Look at Veronica, such a difference!
Den första tröjan som hon har på sig
fick jag idag. Så jäävla fin.


100 frågor, 100 svar.

DATUM: 2011-12-14 / TID: 20:45:14
">Vardag Kommentarer (0)
Här kommer ett långt test som jag tagit av Vickan.
Men har gjort om alla frågor till mina! Puss. 

1.Namn du brukar kallas för och lyssnar till? Felly och flisan.
2. Något du gillar med dig själv?
Gillar att jag är så himla omtänksam!
3. Något du ogillar med dig själv?
Att jag lätt blir svartsjuk.
4. Det här är du rädd för?
Att någon jag älskar försvinner ur mitt liv.
5. Något som du vill ha varje dag?
Luft tack!
6. Saker du inte kan göra?
Döda någon och att äta något vidrigt. tex. Koögon.
7. Det här gillar du att göra?
Umgås med familj, pojkvän, vänner och simma.
8. Det här vill du göra nu?
Kramas med Robin, åååh vad jag vill kramas.
9. Den bästa känslan?
Den typiska känslan man får när man blir kysst.
10. Den sämsta känslan?
När någon svikit än.
11. Egenskaper som din kärlek skall ha?
Rolig, snäll, förståelig, flummig och snygg.
12. Är du kär nu?
Ohja! Klart som fan att jag är.
13. Vill du gifta dig?
Någon gång i livet ja.
14. Dessa saker vill du hinna med innan du dör?
Jorden runt och hoppa bungy jump.
15. Ägodelar?
Jadu, skulle säga att det är en hemlighet.
16. En present du vill ha?
En klänning som jag önskar mig av älskling. (snälla(!)
17. Vilka kläder har du på dig nu?
Mysbyxor och linne.
18. Dina favoritkläder?
Robins mjukisbyxor och en slapp tröja.
19. Ett djur du gillar?
Lemurer är söta.
20. Musikstilar du gillar?
Allt förutom skrikig rock, euw.
21. En låt som du lyssnar sönder?
Made of – Nause
22. Roligaste, samt tråkigaste ämnet i skolan?
Medicin är kul, engelska usch.
23. Vilket stjärntecken har du?
Vädur.
24. En bok du gillar?
Tror den heter hemligheten i tornrummet, eller något.
25. En film du gillar?
HAPPY FEET!
26. Tv-program som du gillar?
Pretty Little Liars, såklart!
27. En doft du gillar?
Robins parfym, mmhhhm.
28. Något du gillar att äta?
Kladdkaka är aldrig fel, inte gurka heller.
29. Vad dricker du helst?
Kaffe, mjölk, choklad och Cola.
30. Godis du gillar?
Surt och salt.
31. Hit vill du?
Vill till Thailand.  
32. Din ögonfärg?
Blå, grön, brun.
33. Hur lång är du?  
1.66
34. Vad tror du på?
Sanningen.
35. Spelar du något spel?
Fan heller. Bara på mobilen!
36. En person du beundrar?
Mamma, såklart. Min fina, fina mamma.
37. Hur ser ditt hem ut?
Som ett hem brukar göra. Mysigt
38. Vem bor du med?
Har skilda föräldrar så bor med båda.
39. Vad tänder du på?
En snygg, het Robin Lekander, rawrh.
40. Det här gör dig riktigt avtänd?
Hår, tår, dålig andedräkt och mer, mycket mer.
41. En färg som du gillar?
Rött är fint.
42. Ett vettigt citat?
”Var dig själv, alla andra är redan upptagna”
43. Hemligheter?
Skall inte avslöjas här inte.
44. En present du aldrig glömmer?
Hmm, vet faktiskt inte.
45. Senaste skivan du köpte?
Har aldrig köpt en skiva faktiskt.  
46. Något du gillar med ditt utseende?
Mina ögon är helt okej.
47. Något du är minst nöjd med på din kropp?
Benen.
48. En udda egenskap?
Har ingen udda egenskap, tror jag. o.O
49. Om du vore ett djur, skulle det vara –
En fågel, så att jag kunde se världen!
50. Något du lyssnar på nu –
Datorns jävla flåsljud.
51. Något du skall göra idag –
Plugga lite och kanske umgås med Frida.
52. Vart dina föräldrar är födda –
Gotland.
53. De senaste du installerade på datorn –
En gadget till datorn.
54. En restaurang du gillar –
Pizza Hut.
55. Senaste badet i en pool?
Igår.
56. Har du varit med i någon skolpjäs?
Klart jag har det.
57. Hur många barn vill du ha?
2, kanske 3.
58. En musikstil du inte gillar?
Skrikig musik.  
59. Ett parti du röstar på?
Socialdemokraterna.
60. Vilka tv-kanaler har du –
Ingen aning, en jävla massa.
61. Har du åkt moped?
Ohja.
62. Har du bus ringt någon gång?
Haha, klart att jag har.
63. Något felparkeringsböter?
Har inte ens körkort, tyvärr.
64. Har du eller vill du hoppa bungy-jump?
Jag ska hoppa bungy jump någon gång.
65. Äger du en trädgård?
Mina föräldrar gör.
66. En tecknad serie du gillar?
Simpsons.
67. Kan du nationalsången?
Inte hela.
68. Badkar eller dusch?
Båda är mysigt.
69. Den bästa filmen du sett denna månad?
Har sett många, kan faktiskt inte välja.
70. En pizza du gillar?
Jamaica. Kyckling, curry och jordnötter.
71. Chips eller popcorn?
Popcorn.
72. Vilken färg på läppstift är läckert på läpparna?
Rött.
73. Har du rökt jordnötsskal?
HAHA, vad i helvete. Jo varje dag, verkligen!
74. Varit med i en skönhetstävling?
Tänk om man var så snygg.
75. Apelsin eller äpple?
Äpple, tål inte apelsin.
76. Vem umgicks du med senast?
Farmor, Kira och Emma.
77. Favorit choklad?
Marabou Schweizer nöt, mums.
78. Favorit läsk?
Coca Cola och Champis.
79. När åt du hemodlad tomat senast?
I somras.
80. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Inte en egen, men med en gammal klass.
81. Är du bra på att laga mat?
Bara om jag vill så kan jag.
82. Tänker du mycket?
Klart jag gör.
83. Köper du saker som visas i reklamer?
Nej tack.
84. Pepsi eller Coca Cola?
Vilket tjat, COLA!
85. Äger du en uniform?
Nej. Tror inte det behövs, hihi.
86. Vad var det senaste inköpet?
Kaffe i Dessan.
87. Har du kräkts inför folk?
Jo faktiskt. As pinsamt. Satt och kräktes i en buss, euw.
88. Bli mångmiljardär eller hitta kärleken?
Har redan hittat kärleken. Mångmiljardär TACK!
89. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
2009 såg jag en kille, fan vad kär jag blev. Det tog bara en väldig tid innan det blev något seriöst, för jag ville vara riktigt säker på hans känslor. Men killen heter i alla fall Robin. Världens finaste Robin.
90. Kan man vara vän med sitt ex?
Klart man kan. Men jag är inte det, haha!
91. Vem besökte du på sjukhus senast?
När mamma låg inne senast.
92. Hade du mycket hår som bebis?
Faktiskt, svart och tjockt.
93. Vad finns i din väska?
Smink, pengar, skolgrejer, hårprylar och andra saker. (!)
94. Vad gör du innan du skall sova?
Tänker och lyssnar på musik.
95. Är du tacksam för något som hänt idag?
Tacksam och tacksam.
96. Har något dåligt hänt idag?
Allting har varit precis som vanligt.
97. Blont eller mörkt hår på killar?
Båda är fint. Men föredrar nog blond.
98. Senaste kyssen?
Fick jag på lunchrasten idag av älskling.
99. Hår eller inte hår på killen kropp?
Där det är normalt så. Men helst rakad på kuken, vem
vill fastna med tänderna i en hårboll liksom? Inte jag i alla fall. Föredrar också rakade
armhålor. Inte så fräscht när killen ligger över en och håret smeker ens ansikte, AJFYFAN!
Inte att jag varit med om det, men tänk om. Nej, på en del ställen så är hår okej på killar.
( Tack Robin för att du respekterar din flickvän, haha! )
100. Skittråkigt eller hur?
Ganska kul tycker jag!


Saaankta Luciaaaaaa.

DATUM: 2011-12-13 / TID: 20:40:56
">Bilder Kommentarer (0)
Hej! Gud vad skönt det känns att bara ha några få saker avklarade.
Tänk att så lite kan få hjärtat att lätta.

- Vård- och omsorgsuppgift - check!
- Träning - check!


Sitter hemma hos pappsen nu med en kaffekopp i handen, det behövs sådär lagom
mycket nu när man har svinont i huvudet och när man är tröttare än vanligt.
Innan jag går och lägger mig så vill jag helst måla om mina naglar och
läsa ut en bok som vi håller på med i skolan. Så jag kommer väl inte i säng förens runt
tolv snåret inatt igen.

Hoppas förresten att ni har haft en jätte mysig Lucia. Jag har sett på tre lucia tåg.
Skolans, Johannes och Olivers. Så mysigt så. Älskar att lyssna på julsånger, gör så
att julkänslorna börjar komma fram, och det är på tiden.

Nu skall jag fixa lite saker, borsta tänderna och lite sånt.
Sen skall jag slänga mig i sängen med en bok i handen och wordfued i mobilen.
Ni får ha en fortsatt bra kväll, sov bäst.

Love.

                           Förlåt för suddig bild, sötungen som räknas!



Tjöttt.

DATUM: 2011-12-12 / TID: 09:24:35
">Vardag Kommentarer (0)

Kan väl börja med att säga godmorgon och att jag ångrar att jag gick upp så tidigt. Börjar klockan 12.00 och jag kanske kunde ha sussat ett bra tag till. Men nu är det som det är och jag sitter och pluggar lite istället för att göra det i skolan, man fick typ välja. Så självklart så gör man det hemma, eller hos Robin som jag nu befinner mig. När jag fått det mesta av arbetet gjort så skall jag slå en pling till mamma, slänga mig i Robins säng och glo på tv och därefter fixa mig och bege mig till skolan.

Helgen har föressten varit skoj. I Fredag så var jag på släktmiddag, i Lördags så firade jag och några tjejor Kendra hemma hos henne. Där fick vi mat och en massa smaskigheter. Och igår så var det en sjukisdag. Jag och Robin låg i sängen och snorade, hostade och gnällde, bara för att våra huvuden nästan sprängdes. Så vi tog det bara lugnt. Idag så mår jag väl sådär, snoret rinner fortfarande och det är extremt jobbigt. Men till skolan det skall jag.

Här kommer en bild ifrån Lördags som Emma har tagit.
Puss!


Dam dadi dooo

DATUM: 2011-12-07 / TID: 21:46:40
">Vardag Kommentarer (0)



Sådär ja! Nu var det mesta klart. Nu skall jag bara packa
inför morgondagen som är fullsmockad av planer. Först så är det skola,
efter skolan så går jag med Robin hem. Vid 16.00 så skall vi vara på Norrbacka
för att gå på Williams julmarknad med hans klass. Klockan 18.00 så ska jag faktiskt
träna själv. Därefter så kommer jag troligtvis sova hos Robin. Har pratat med hans mamma och
det var okej. Nu skall jag bara få tag i älskling som måste ta beslutet.

Iallafall. Packa skall jag göra nu. Sen skall jag måla om mina
naglar så de blir snygga igen. Sen så skall jag sova sova sova, mmhhh!

Sov gott hörrni. Sleep tight.


Stop that time for me and my lover

DATUM: 2011-12-07 / TID: 19:20:18
">Vardag Kommentarer (0)
Kände att jag behövde piffa till lite, men det blev kaos. Skall fixa lite till.
Sitter och disskuterar Lördagens planer med tjejerna. Vi skall nämligen hem
till Kendra som fyller 16 år idag. Så vi skall käka middag hos henne och fira henne.
Skall bli riktigt kul. 

Har försökt att ta bild på mig själv så att ni skall kunna få se min lugg,
men det går inte bra! Ser ut som en påkörd ko på alla. Men den här får duga,
lite ser ni i alla fall. Skall nog tona håret mörkare, trött som fan på det här.
Men är lite skraj, för jag gillar min hårfärg. Men har ju aldrig gjort någonting med
håret, fast någonstans måste man ju börja.

Nu skall jag fortsätta ytterst lite med bloggen, sen så skall jag duscha och
därefter påbörja mitt projekt till Kendra.

PUSS!


Tjenis penis

DATUM: 2011-12-05 / TID: 18:39:10
">Vardag Kommentarer (0)

Tur att man har en sån snäll mamma som tänker skjutsa in mig till träningen snart. Efter träningen så hämtar pappa upp mig så att jag slipper gå. När jag kommer hem till pappa så skall jag träna inför läxan imorgon och hälla i mig kaffe.

Är jätte glad nu, bara för att jag har skickat efter den sista julklappen som kommer bli till Johannes. Känns så himla bra. Fick även hem Williams julklapp idag och den var mer än perfekt. Så nu känns det bra. Har dock jävligt ont i magen, så att det värker upp i bröstkorgen, inte alls skönt. Kan inte stå upp rakt, så hoppas att jag pallar simningen, för simma, det måste jag göra. Wie va skönt.

Imorgon slutar jag 11.00. Skall springa en snabbis på stan då
och kanske ta bussen hem till mamma. Vi får se hur det blir.

Nej nu skall jag packa lite, sen så kilar jag vidare till badet.
Puss.

Förresten, imorgon kommer kanske snön, brrrhhh.
Dock så är det typ bara Gotland som inte har snö.
Snö är faktiskt rätt så mysigt, iallafall på julafton.
Puss igen, bye.





Skoj

DATUM: 2011-12-04 / TID: 18:44:09
">Vardag Kommentarer (0)
Rolig helg, har haft det fullt upp!

Fredag: Skola, drog på eftermiddagen hem till fina Vickan. På kvällen så åkte vi in till Lisa och hade tjejfest där och firade Lisa som i Torsdags fyllde 16 år. Hade jätte rolig tillsammans med Vickan, Lisa, Kendra, Jenny, Emma, Ida, Emmy, Matilda, Hannah och Linnea.

Lördag: Slö dag och bråk dag. Tror nog alla här hemma hos Robin hade pms igår. Men allting löste sig.
På kvällen så var jag hemma hos farmor och var barnvakt för Levi och Kevin, det gick så bra så. Fick ett
jätte fint halsband och ett super snyggt nagellack. Sent på kvällen så åkte jag hem till älskling igen.

Idag: Har vart på stan med Robin idag. Det stog på nätet att allting skulle vara öppet idag, men det var inte ens
hälften som var öppet, lite tråkigt må jag säga. Skall kanske ta och baka en kladdkaka snart, sen mysa ner mig i
sängen med Robin och se på film som han är och hyr nu.


Stressaad.

DATUM: 2011-12-01 / TID: 21:26:48
">Vardag Kommentarer (0)
Åt helvete med bilder. Vi får ta luggen någon annan gång. Orkar inte ta fler bilder om
ingen vill bli bra, haha.

Skall komma igång med packandet nu, plocka fram kläder tills imorgon. Både till dagen
och till kvällen. Och så förstås till helgen. Det skall tydligen vara svartvitt tema imorgon
kväll, och det passar ju hur bra som helst. Jag äger mest svarta och vita kläder, ingen match alls.
Blir jeans med dragkedja och ett vitt linne eller vit tröja, plus en massa smycken, ohyeah.

Sitter och kollar Pretty Little Liars nu, så brabrabra! Om ni inte ser det.. BÖRJA SE!
Nu måste jag börja packa, orkar inte. Stressad!
Pusss.


New

DATUM: 2011-12-01 / TID: 17:13:06
">Bilder Kommentarer (0)

Hej! Har nyss gjort värsta kapet. Köpte ett par vinter skor för 300 kronor som innan kostat 500 och en väska som kostat 400 men var nersatt till 200. Plus att jag hade rabatt kort på det, sweeet.

Lyssnar på Skillex nu, älska älska älska. Tror att jag skall se PLL snart och därefter fixa en massa inför imorgon och packa en hel del. Skall nämligen på tjejmiddag imorgon, så jag drar hem till Vickan först, sen så åker vi till Lisa tillsammans. På natten så skall jag hem till älskling och lägga mig i hans underbara säng. Så det blir mycket att packa, usch. Men svinkul kommer det bli.

Kom även på nu att jag skall visa min lugg för er, men gör det om ett tag.
Först så får ni se mina fynd. Pusspåer.




 
 Ser ut som värsta tomte skorna på bilden, hihih.