Natthumor

DATUM: 2011-09-29 / TID: 22:30:41
">Vardag Kommentarer (0)

Hej ! Jag är så himla trött och så himla flumm. Har suttit i en halvtimme nu och kollat på Phrases på Facebook och jag dör av garv. Tror det är dags för sängen nu så att jag kan vara pigg till imorgon, men det burkar jag vara på Fredagar, speciellt när jag vet att jag skall sova med älskling hela helgen, hihi. Så jag kommer nog inte blogga förens Lördag, men skall försöka kasta in ett inlägg imorgon om jag kan. Har bildbrist så det är inte så hemskt kul, men iallafall.

Såhär kul har jag en kväll som denna, haha ! SLEEP TIGHT


Soooove

DATUM: 2011-09-28 / TID: 22:27:50
">Vardag Kommentarer (0)

Olle och André gick vidare, fan vilken tur. För dom var dom enda som gjorde riktigt bra ifrån sig ikväll, så nu kan man pusta ut. Imorgon har vi en skön dag, börjar med Hälsopedagogik. Därefter skall vi ner till innerstan och gå runt där på engelska lektionen med våran lärare, hehe. Killarna i klassen skall även snacka om några ställen. Kanske inte det roligaste jag varit med om men vi slutar typ runt 12.00 och det är ju alltid skönt.

Är faktiskt väldigt trött och skall snart gå och lägga mig. Det värsta är att när jag väl har släckt och försöker sova så går det bara inte. Enormt jobbigt, så jag måste egentligen gå och lägga mig tidigare för att kunna sova några timmar iallafall, hihi.

Den här sötisen hade jag runt halsen idag.
Godnatt.


I have good and bad news

DATUM: 2011-09-27 / TID: 22:00:46
">Vardag Kommentarer (0)

Den dåliga är att någon fattig jävel har snott min cykel, en skitfin Nakamura som jag har fått av min pappa, billig var den inte heller. Så jävla arg ! Om jag hittar den så vet jag att den är min, för det finns typ bara några få här på Gotland. Den bra nyheten är att jag har beställt en ny enkel android mobil, som jag skall ha bara för att kunna spela Fruit Slice och Wordfued, nej skoja. Men jag behöver en ny och jag har fått något ryck att jag måste ha ett skal till. Så jag kollar runt nu på internet på snygga skal och det står emellan ett Hello Kitty och ett chockrosa skal. Om jag inte kan bestämma mig så köper jag båda så jag kan variera, hihi.

Fattar egentligen inte varför jag sitter här och degar? Skall egentligen ligga i säng. Men jag måste plugga en hel del, fixa i mitt rum och lite annat, och så måste mitt hår också torka. ÅÅÅH, orkar inte ! Tror jag kommer i säng runt 12, jippieyey. Så får väl röra på arslet, kramisar.


Håltimmejävel.

DATUM: 2011-09-26 / TID: 10:52:20
">Vardag Kommentarer (0)

Har haft håla sedan 08.30 och börjar 12.00, skiiiitkul! Sitter och glor hemma hos Robin och väntar på att tiden skall gå. Pappsen ringde nyss och sa att jag skulle vara barnvakt från 16.00 - 17.30 idag, jättekul. Jag hade ju inte alls saker planerade, suuuck. Så nu måste jag ta mig dit efter skolan, och det är ju rätt långt att gå och jag orkar inte, fan! Han lovade mig iallafall att han skulle skjutsa hem mig när han kom hem så jag hinner äta hos Robin och dra till simningen efter, inte alls stressigt, inte alls.

Humöret är på topp som ni märker.Blev även skit besviken på provet förresten, det var så lätt så att det blev jobbigt. Hade pluggat hur mycket som helst och inget av det jag hade pluggat på kom med på provet, sådär lagom kul. Skall gå ner nu till Erica och lugna ner mig med en kopp kaffe, sen så blir det skolan igen, tjoho.. kram


 Såhär fin är man idag.


Infect me with your love and fill me with your poison

DATUM: 2011-09-25 / TID: 21:17:33
">Vardag Kommentarer (0)

Kanske skulle vara bra och lägga sig i sängen och läsa igenom hygienavsnittet än en gång till provet imorgon och därefter sova. Det är ju en dag imorgon också. Efter skolan så följer jag med älskling hem. Vi har ju simträning imorgon och för att jag skall slippa att krångla så sover jag över där imorgon, och det gör mig absolutely nothing.
Så vi höres en annan dag, pooss.

Your from a whole other world
A different dimension
You open my eyes
And I'm ready to go
Lead me into the light

Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison ♥




Myspys

DATUM: 2011-09-25 / TID: 20:12:41
">Vardag Kommentarer (0)

Helluuu. Jag har haft en mysig helg med soft häng. I Fredags så sov jag hos älsklipälsk, lika mysigt som alltid. Igår så var jag kvar hos Robin till ungefär 20.30. Eftersom att sagisen hämtade upp mig med sin moppe vid den tiden, jättesnällt! Vi drog hem till henne och flummande och snackade om gamla minnen osv, höll på att kissa på mig som vanligt när jag umgås med henne, hihi, blev även kvar där över natten. Idag så tog jag bussen hem runt halv två. När jag kom hem så började jag städa mitt rum, åt mat, städade lite till, pluggade, fixade allt inför imorgon, målade naglarna osv. Har hunnit med allting som jag skulle göra och lite till, känns skönt. Nu sitter jag och ser på My sisters keeper, världens underbaraste film. Om ni inte har sett den så se den !


Necking time with my pillow

DATUM: 2011-09-22 / TID: 21:49:01
">Vardag Kommentarer (0)

Sista skoldagen imorgon denna vecka, sen så blir det en underbar helg. Imorgon så skall jag sova hos världens underbaraste Robin och på Lördag så skall jag sova hos bästavän, det är så himla längesedan vi umgicks så nu är det fanimig på tiden, vi måste planera resan ! Det kommer som sagt bli en underbar helg inblandat med en massa flumm. Sov gott allesammans, nu skall jag kasta mig i sängen och plugga lite inför Hygigen provet på Måndag. Sleep tight.


Bara för att jag har världens bästa pojkvän

DATUM: 2011-09-22 / TID: 17:50:01
">Bilder Kommentarer (0)

Tjenare! Ledig dag idag, jätteskönt. Robin sov hos mig igår så vi hade en myspys kväll, samma som idag. Var och hämtade mina skor idag, sjukt snygga. Men sjukt hög klack också, haha. Blev nästan lika lång som Robin, nästan. Så idag så har vi varit inne i stan och jag har gått runt i mina snygga skor, vi tog även en gratis fika på Märthas Cafe och gick runt och kollade på kläder. Jag har dock bestämt mig för att inte köpa något, eftersom att om mindre än 3 veckor så åker jag och snyggsaga till Turkiet, när jag kommer hem så åker jag och Robin upp till hans morfar i Uppsala, och då skall jag shoppa, wie.

Så jag får vänta tills min tid blir kommen, haha. Är hemma hos mamsen nu, känns som jag inte varit här på en evighet, och det har jag ju inte om jag tänker efter. Så jag skall snart gå och prata lite med henne, sen så skall jag ta en varm lååång dusch, städa rummet och se på film. Bloggar kanske sen, om jag inte är för latis. Puss!


 
 Underbarst, fan vad jag älskar dig. ♥
Om man släpper taget om dig så släpper man alldeles för mycket, puss på dig.


Snark

DATUM: 2011-09-19 / TID: 16:35:38
">Vardag Kommentarer (0)
Hej, vilken seg dag. Allting började segt och tråkigt, därefter fick jag reda på att jag fick ett A på mitt arbete om lungcancer, så jag blev väldigt glad. Därefter var jag mer än glad, men det sjönk fort. Började må illa och tänkte på dåliga saker, fråga mig inte varför. Allting skall bara vara jobbigt ibland, tänker på saker som absolut inte får hända, jag vetifan varför. Gladare blir man ju när man tänker på att jag har träning ikväll, suck. Var pepp på det imorse, men nu har jag verkligen inte lust, men tänker dra dit iallafall. Robin skall ju tydligen vara med, och det är ju underbart. 

Skall nog träffa Fridis en snabbis nu. Därefter hoppas jag på att få mumsig mat, hihi. Kram

Min ängel, utan dig är jag ingenting

DATUM: 2011-09-15 / TID: 21:10:46
">Vardag Kommentarer (0)

Jag har pluggat, jag har duschat, jag har bakat, jag har städat och jag har hunnit att se på tv och klockan är bara 21.00. Blir så jävla glad. Äntligen så kan jag få sova ut, skall faktiskt gå och lägga mig snart. Det var ju en liten skitunge som väckte mig inatt. När jag väl somnat så ringde älskling mig 23.30, fan vad jag blev arg, kunde inte somna förens ett typ, haha. Älskar dig iallafall gubben, så jävla stort. ♥

Imorgon är det Fredag sen helg, tjoho! Hoppas jag får hem mina skor imorgon då blir jag mer än glad, hoppas hoppas hoppas ! Imorgon kväll så drar jag och Robin till farmor där vi stannar över natten. På morgonen därpå så åker vi ut till fårö och är där på "Fårönatta" som det kallas. Då är det hur många som helst som campar, allting är öppet dygnet runt och det händer en massa roliga saker. Så vi har fullt upp i helgen. Nu skall jag sova för att orka helgen, hihi. SLEEEEEEP TIGHT.


Att alltid vara en smula barn det är att vara riktigt vuxen

DATUM: 2011-09-15 / TID: 20:28:03
">Bilder Kommentarer (2)

 


Conor Maynard

DATUM: 2011-09-14 / TID: 22:34:53
">Vardag Kommentarer (0)

Har fixat en Hello Kitty bild vid menyn som ni ser, skitsöt. Ett tecken på att jag älskar Hello Kitty, hihi. Hade först en svampbob och patrik klocka men tog bort den nyss, vill ha en Hello Kitty klocka istället. Hittade några, men dom gick inte att ha på blogg.se och det suger.

Imorgon är det skola! Jag vet inte varför jag inte ligger i sängen och sover vid det här laget. Jag har inte gjort någonting. Skulle egentligen ha börjat att plugga lite Hygien, men det blev inte av. Jag skulle egentligen ha duschat, men det blev inte av. Och jag måste välja kläder till imorgon osv, det går inte bra för mig helt enkelt. Jag kommer vara skittrött imorgon, fan också! Pussohej.

Robin har förresten fått mig att lyssna på den här underbara grabben.
Han heter Conor Maynard och har en fantastiskt bra röst.
Lyssna bara på den här låten av Chris Brown och Justin Bieber som han sjunger med en brud - Next to you
Så otroligt fint!


Memories

DATUM: 2011-09-14 / TID: 19:28:40
">Vardag Kommentarer (0)

Oherreguuuud! Har precis suttit och gjort om min design tusen gånger men nu börjar jag bli nöjd. Behöver en lång paus. Snart börjar Idol och då blir det kaffe och macka, mumsigt det.

Sitter och kollar på mina äldsta inlägg, fyfan vad pinsamma en del är. Skäms ju, hur kunde jag skriva så. HAHA, herregud. Men det är ändå kul att titta tillbaka och läsa gamla minnen och se på gamla bilder, man har ju förändrats en hel del under dessa år kan man ju säga, hihi.

Nej, nu har jag suttit på den här "extremt sköna stolen" i 3 timmar, skärpning! Pusshej.


Ny dyster, ful, äcklig design.

DATUM: 2011-09-13 / TID: 20:37:13
">Vardag Kommentarer (0)

Kände för att ha en supertråkig design, hihi. Hade egentligen lovat mig själv att gå och lägga mig 21.00. Men nu ser jag på Idol, därefter måste jag duscha och efter det så måste jag skriva till lite saker på cancerarbetet och skicka in det. Så jag kommer nog inte i säng förens 23.00 eller något, wiieho..

Godnatt till er som har turen att sova



Sleep tight

DATUM: 2011-09-12 / TID: 22:37:00
">Vardag Kommentarer (0)

Hej! Jag är obeskrivligt trött men skall ändå ge mig på att skriva ett kort inlägg. Denhär helgen har varit underbar, tack som fan för allt älskling, du är så himla bra. ♥ Idag har det varit en pissdag, bara en massa pissregn och en hel del ryggvärk och huvudvärk. Nu ikväll så hade vi segträning och Robin var med, så duktig så. Vi lekte en lek och simmade en armövning som oftast brukar vara superlätt, men herregud vad jobbigt det var. Man märker att det har varit sommar, nu jävlar måste jag börja träna igen !

Imorgon är det en soft dag i skolan, när jag kommer hem skall jag se kvällens program av Idol, eftersom att jag missade det, sen skall jag även ge mig på att göra en lätt tråkig design. Jag vill ha en mörk design, som symboliserar hösten. Yeess, jag kanske skall kasta mig i sängen och drömma fina drömmar och vakna upp med ett leende imorgon. Ni får ha det bra, sleep tight.


Världens finaste, jag älskar dig så oerhört hjärtat.


1 år med min fina Robin idag.

DATUM: 2011-09-11 / TID: 13:55:46
">Vardag Kommentarer (0)

Det är både en tur och oturs dag idag. För det första så har jag och Robin varit tillsammans i ett år och för det andra så är det 10 år sedan flygplanen flög in i World Trade Center i New York, vilket inte är ett dugg kul. Så tankarna går till det idag.

I nättras så fick jag en jättefin tjocktröja av Robin och han fick en t-shirt av mig, hihi. Blev jätteglad! Idag så skall vi hem till honom och hans familj skall laga god mat till oss, så ikväll blir det megamyspys. ♥


10 år sedan.

DATUM: 2011-09-11 / TID: 12:20:32
">Vardag Kommentarer (0)





Check!

DATUM: 2011-09-10 / TID: 16:58:15
">Vardag Kommentarer (0)

Så nu är dessa hemskickade, skulle egentligen ha skor med kilklack, men ångrade mig. Tyckte att dessa var snygga att ha nu till hösten och att jag blir 11 cm längre. Kanske köper ett par med kilklackar i October, kanske.


These hard times

DATUM: 2011-09-08 / TID: 21:28:22
">Vardag Kommentarer (0)

Sol, fest och oroliga föräldrar var rätt så bra. Det roligaste var att dom var på precis samma ställe som jag var när jag var i Cypern. På samma stränder osv, coolt som fan ju. Skall snart fixa lite inför imorgon, välja ut kläder och packa lite kläder inför att sova hos pappa imorgon med Robin, vi skall tydligen vara barnvakt för mina syskon en pytteliten stund. Så det känns onödigt att komma dit på kvällen i någon timme och dra igen, så vi stannar där imorgon och kommer hem till mig på Lördag, och då kommer jag blogga igen. Då kommer vi ha fullt upp med att planera inför våran 1 års dag, hihi. Längtar ♥

Hittade den här söta bilden ifrån förra året på mig och mamma.
Jag saknar oss, saknar tiden då vi alltid hade kul.
Jag saknar allt, jag saknar dig. Jag älskar dig så oerhört mycket
mamma, och jag önskar att du blir frisk. Vill inte se dig såhär längre.
Vill se ditt fina leende, vill höra när du säger bra saker om dig själv.
Du är inte allt det där dåliga du säger, du är tvärtom. Världens finaste
mamma. Jag klarar inte ett liv utan dig. Tack för att du finns, puss.



8 september 2011

DATUM: 2011-09-08 / TID: 18:38:32
">Vardag Kommentarer (0)

Skön dag idag i skolan, hade en rolig idrottslektion. Det var egentligen bestämt att vi skulle stöta kula och kasta spjut men istället så fick vi åka inlines och göra vad vi ville, det gick ju skitbra! Eller? Jag kunde åka bra, men kunde inte stanna så det gick ju som det gick. Spelade även tennis med Therese, Alexander, Andreas och Moa. Jag och Therese vann såklart, haha.

När jag kom hem så satte jag mig vid datan och började jobba på ett skolarbete inom någon cancerform. Jag har skrivit om lungcancer och är nästan klar efter två timmars jobb. Dock så skall det lämnas in på Onsdag så hinner skriva det sista någonannan dag.

Skall snart hoppa in i duschen och fundera på vad jag kommer få av Robin i ett års present, hihi. Är nyfiken som fan. Skall också vänta in på att Sol, fest & oroliga föräldrar börjar, det skall bli intressant att se. Om ni också vill se så knäpp på tv klockan 20.00 och se på kanal 5. Tjohej!


Elektropooop !

DATUM: 2011-09-07 / TID: 22:09:43
">Vardag Kommentarer (0)

Årets höstplåga? så jävla skön, älskar.
Nu skall jag snart sova, nattinatt.
Elektropoppuss!

Elektropop dags att vi gör
Elektropo-op broshan vi kör
Elektropop spelar nån roll
Elektropo-op hela Stockholm



True talent

DATUM: 2011-09-07 / TID: 20:31:55
">Vardag Kommentarer (0)

Jag tycker att True Talent är så himla fint och smart. Att alla har en chans. Att man inte går på utseende, kropp eller kläder, som man oftast brukar göra. Utan nu så är det bara rösten som gäller. Alla människor har ett lika värde fast det finns vissa människor som beter sig som idioter. Men trots det så är alla lika värda och alla människor är unika och man skall inte skämmas för sig själv, för det finns bara en av just dig.


I love you

DATUM: 2011-09-06 / TID: 21:43:49
">Vardag Kommentarer (0)

Hej på er. Vilken jävla lång dag! Känns som om den aldrig har tagit slut, skolan gick segt, allt gick segt. Var på stan förut och kollade på 1 års present till Robin, tror ni att det gick bra? Noope. Men till slut så hittade jag en liten present. Därefter åkte jag bussen med Vickan, cyklade hem, åt mat, badade och kastade mig vid tv och såg på Idol. Jag kan väl inte påstå att Göteborg slog Stockholm direkt, menmen. Klockan är inte ens mycket och jag är helt slut. Innan jag hoppar i säng så måste jag fixa lite saker, men kommer nog vara i säng innan 22.00, jag satsar på det iallafall. Känner att den här natten kommer bli bra, inga mardrömmar, endast fina.

Ha en myspysig natt, poooss!




Sussa nallen

DATUM: 2011-09-05 / TID: 22:51:50
">Vardag Kommentarer (0)

Hejsan gott folk ! Jag kom hem för ett tag sedan ifrån stan, har haft "träning" och umgåtts med älskling. Hade inte med mig schampoo och sådant till simningen så duschade precis, och jag måste vänta till håret har torkat, annars är det helt förstört imorgon, oooorkar inte. Vill sova nu, vill verkligen. Fick ju ingen sömn i nättras precis, vaknade några gånger av att jag kastade mig upp i sängen och att hjärtat höll på att ta sig ur mig. Drömde att jag blev jagad av en mördare, jag gömde mig i ett hus och han sprang och letade efter mig, sjukt läskigt. Sen när jag väl vaknat och somnat om så fortsatte jag att drömma samma dröm, huuuu :( Så fick inte så speciellt mycket sömn inatt, skall iallafall vara i säng inom en halvtimme, men då har mitt hår knappast torkat, men jag måste sova. Orkar inte mer, hihi.

Imorgon är det skola igen, en chill dag. Den bästa dagen i veckan,
3 sköna lektioner. Medicin 1, Svenska och Vård och Omsorgsarbete 1, sweeet.
Nej nu skall jag fixa lite sen sova! Kram på er och en fet kyss till min älskling. ♥



Kommer inte på en bra rubrik - så den här får duga

DATUM: 2011-09-04 / TID: 22:17:52
">Vardag Kommentarer (0)

Blev inget bloggande igår, as usual. Jag satte mig vid Robins dator och började skriva ett inlägg men kryssade direkt ner sidan för att jag blev för trött, la mig i Robins säng och somnade direkt. Vaknade upp imorse med ett leénde på läpparna av att se min fina älskling bredvid mig, världens finaste, världens bästa pojkvän. Fan vad jag har det bra alltså. Och nästa Söndag så har vi redan varit tillsammans i ett år, ett underbart år. Ni anar inte hur mycket jag ler just nu, helt sjukt. Men iallafall, ikväll så har jag varit hos farmor, det första jag fick göra när jag kom innanför dörren var att ränsa 15 liter lingon, haha. Det gick väl hyffsad bra, men jag var tvungen att avbryta på grund utav att se Idol, fan vad bra en del var! Satt typ och grät. André Zuniga var nog bäst, alla förstår nog vad jag menar, hihi.  

Imorgon så är det skola, vilket jag faktiskt längtar till.
För att jag skall orka så skall jag gå och lägga mig i tid.
Hoppas ni får en trevlig natt. Byebyeee.


 


Jump in the line, shake your body on mine

DATUM: 2011-09-03 / TID: 13:03:20
">Vardag Kommentarer (0)

Nämen hej ! Har inte haft tid att blogga. Jag har nämligen bott hos pappa sen i Måndags. Har haft fullt upp i skolan och det är faktiskt riktigt kul. Börjar känna de flesta nu. Har fått en massa nya vänner, men man kan ju inte älska alla, så är det ju. Dagarna har gått fortare än vanligt, i förrgår så gick jag på stan med Kendra, satte oss på Macdonalds och där träffade vi Emma och Cornelia, så vi pratade lite med dom medan vi irriterade oss som fan på idioterna som lekte med sprayfärg. Dom typ fällde folk och spraya dom i håret, hallå liksom ! Tänk om man har fixat håret en timme och sen när man kommer ner till stan så hoppar idioter på en och sprayar en i håret. Tur för dom att dom inte spraya på mig för då hade snoppen åkt av. Hade blivit förbannad, hihi :)

Idag så skall jag och Robin hem till honom, myyyspys. Han har ju köpt en superdata av Benny och en massa tillbehör och sådant. Så nu skall Robin hem och installera allt och så. Nu är det inte jag som gäller längre, nu är det datan, haha. Men om han är glad är jag ! Ha en superduper dag, hör av mig ikväll. Pusspuss