Life is like a dick, when it's hard, fuck it!

DATUM: 2011-05-31 / TID: 23:01:11
">Vardag Kommentarer (2)
Hejsan mina fina, hur orkar ni läsa min blogg fast jag inte skriver något? hihi. Ni är för gulliga. Ja, nu kanske ni undrar vad jag menar med min rubrik. Och jag menar faktiskt inget speciellt, jag tyckte bara att rubriken var så där lagom skön! 

Jag har funderat på om jag skall sluta blogga, men en del folk säger att jag inte skall sluta blogga, så hur gör jag? Antingen så får jag byta design och verkligen försöka igen, eller så skiter jag i det totalt. Men vissa dagar så har jag lust att blogga, och vissa inte. Nu på senare tid, eller nu i slutet av 9:an så har det varit tufft med läxor och inlämningar osv. Det är därför jag inte har bloggat.. Men jag får väl ge det en chans. Men det kanske går någon dag eller några* dagar mellan varje inlägg. Vi får se hur det blir! 

Idag så har det iallafall varit en vanlig skoldag, dock jävligt varmt! Över 25 grader har det varit och det är ju underbart! Jag fick även svar på mina matte nationella, och vet ni vad!? Jag fick G! Jag är så stolt över mig själv. Jag är ju inget matteproffs direkt så jag hade förväntat mig ett IG, men jag klarade mig som tur var. Efter skolan så befav jag mig iallafall till Max, där jag åt mat med mamma och William. Därefter åkte vi till databyrån och chillade runt och senare så åkte vi till Terranovas fotbolls plan där Kvartersligan skulle hålla till. Robin kom även dit och kollade vilket var kul, dock så sov han hela matchen men aja! 

Kvällens aktivitet har varit att plugga, as usual. Nu har jag precis kommit ur duschen och nu skall jag packa inför dessa 5 lediga dagar hos Robin. Dubbelhelg, sweet! Bara imorgon kvar, suuuck. Men ni får sova gott och ha en bra dag imorgon! C-ya.



Jag tog denna vackra bild igår, jag kan väl erkänna att jag är ett stort Robin-fan.
Älskling, det är du som får mig att stanna på jorden, utan dig
är jag bara en på miljonen.♥

This will be a wonderful weekend.

DATUM: 2011-05-20 / TID: 16:25:00
">Vardag Kommentarer (0)
Hejsan, fellan här. Hoppas allt är bra med er, med mig så är det helt okej. Lite irriterad och hungrig men annars så är allt bra. Robin är ute, går fram och tillbaks med gräsklipparen, han borde vara klar snart för vi skall äta. Sen skall vi packa och därefter ta bussen ut till Fårösund. Där skall vi åka över med färjan och vänta på att pappsen hämtar upp oss. Sen så skall det bli en myshelg i vår stuga. Man kan se det här som "vilohelgen" inför klassresan som sker på Måndag. Då blir det Gröna Lund och lite annat. Jaa... vad skall man säga? Jag vill följa med men samtidigt inte, pågrund av vissa folk, men aja! Sista gången med klassen är väl värt att vara med på.

Jaa, skulle egentligen ha visat bilder ifrån i helgen, men min nya data vill inte att jag skall ta in dom på datan, FÖR DET GÅR JU FAN INTE! Så jag får väl skita i det nu och ta en massa nya bilder i helgen och visa er senare. Japp, så får det bli. Nu blir det tacos, WIIIIIIIIIIIIIE. Pussss. 

On the flooor ♥



Blogs from the best.

DATUM: 2011-05-19 / TID: 13:41:51
">Vardag Kommentarer (0)

Det var ett tag sedan sist, vet inte om jag skall sluta blogga eller vad. Ibland så är det kul, ibland inte. Just nu så sitter jag hemma hos Robin, dock så är det bara jag och Erica hemma. Jag är nämligen ledig, pågrund av att det är Gotzam idag, alltså att man skall jobba ihop pengar. Nu så sitter jag och väntar på att gullet skall komma hem, men det gör han inte förens klockan 15.30, så det är bara att vänta. En kopp kaffe och en superfilm skulle sitta perfekt just nu. Så det är väl så det får bli, ha det bättre än bäst.




Jag är trött, jag mår bra, jag är glad

DATUM: 2011-05-12 / TID: 22:12:09
">Vardag Kommentarer (0)

Tjääänare! Orkar inte berätta så hemskt mycket om dagen. Allt har varit som vanligt, ingenting speciellt har hänt. Skulle egentligen ha umgåtts med Saga, men det blev inte så. Drog hem istället och sov ett bra tag och såg på filmer. Nu skall jag packa lite inför helgen, eftersom att jag skall sova hos älskling. Därefter skall jag lägga mig ner i sängen och läsa lite, sen skall det sovas!

Jag kanske hör av min någon gång unger helgen, men jag lovar ingenting.
Ha det bra! NIGHTY. 


Kendra, min lilla underbaring och klasskompis! Du är så jävla bra!
Jag älskar dig FK. ♥


Changes must be made,

DATUM: 2011-05-11 / TID: 23:30:49
">Vardag Kommentarer (0)

Hej igen. Sitter och kollar på allas bilder och album på Facebook. Gud vad alla hittar på saker, hur fan orkar man. Jag vill också, minns de gamla dagarna, då jag umgicks med kompisar varje dag, verkligen varje dag. Jag har inte ork till det nu. Visst, alla finns kvar men jag orkar inte ta tag i det. Håller mig till dom allra närmaste bara. Hoppas verkligen att det blir fint väder på Fredag så att grillkvällen blir av, vill verkligen. Haha, vi som hade tänkt tagit med lite folk, nu ser det ut som att det bara blir jag, Robin, Julle, Rasmus och Louise (kanske) haha! Men det kan vara skönt det också. Jag känner bara för att leva, glömma all stress och bara leva upp till gamla minnen.
I want that to happen, and it shall be done! Jajamen, vad mer skall man säga? Klockan börjar närma sig 23.30, och jag måste ännu duscha. Vet inte om jag orkar, vet inte om jag vill. Det enda jag vill är att sova, hur länge som helst. Men nej, måste upp tidigt för att gå till skolan, blööö.

Imorgon blir det iallafall att umgås med Sagis.
Suss gott.


My lovely little heart, what would I do without you? Nothing. You give me strength, you give me love. You are the most important thing in my life, you're the only thing I care about. I love you with all my heart. Never leave me baby


Give me summer, give me a new beginning

DATUM: 2011-05-11 / TID: 22:45:00
">Vardag Kommentarer (0)

Hejsvejs, hoppas att ni har haft en bra dag. Jag har haft en tuff dag. Dagen började med nationella prov i matte, det gick sämst. Jag vet inte vad jag gjorde, satt inne i mina egna tankar och sket i allt, hade därefter nationella i engelska, muntligt. Det gick dock bättre, och efter det så hade jag soprov. När jag satt där så kändes det som att jag hade gjort bra ifrån mig och att resultatet nog skulle bli bra, men resultatet blev inte som jag ville. Men jaa, min lärare gillar inte mig och jag gillar inte honom så speciellt mycket heller så. Men får vara nöjd ändå. Nu är det iallafall ett litet uppehåll tills proven startar igen.

Efter skolan så begav jag mig mot Robin på våran 8-månadersdag. Vi drog oss därefter hem och tog det bara lugnt i solen och sådant. Var där hela eftermiddagen och kvällen. Har haft ett spännande samtal med Robins lotsaspappa. Vi har snackat om naturkatastrofer, framtiden, rymden, skolan osv. Älskar att prata om hur livet fungerar, så jävla spännande det är! Men lite skrämmande också. Han började berätta om Yellowstone, en utav världens största supervulkaner. Vulkanen är en park som täcker en yta på 8980 km². Alltså tre gånger större än Gotland. För ungefär 640 000 år sedan så hade vulkanen ett utbrott, och man säger att den får ett utbrott var
600 000 år. Så nu har den alltså varit aktiv i 40 000 år för mycket, så det kan spränga när som helst, det är ingen som vet. Om den vulkanen får ett utbrott så känner vi det ända hit. Det kommer då bildas ett så stort askmoln som kommer täcka hela jorden så att allt blir svart, alltså att solen inte kommer igenom. Det kommer då bli en ny istid på jorden. LÄÄÄSKIGT! Tänk er liksom, en ny istid. Ryser när jag tänker på det, usch! Tänk vad mycket läskigt och spännande det finns som man faktiskt inte har en susning om.

Men iallafall, annars så har jag och Robin bara tagit det lugnt och myst. Han följde även mig till bussen som gick 21.45. På vägen dit så snackade vi om relationer till folk i skolan, ja, ett väldigt roligt ämne. Gud vad folk förändras förresten, jag orkar inte. Jag går hellre själv nu för tiden eller umgås med andra folk ifrån andra klasser, min klass är inte en klass längre. Aja, tur att man har en klok pojkvän som förstår. Taha, loveubabe. ♥

Nu skall jag bara ta det lugnt och kolla runt lite på nätet. KRAM.


Nujävlar!

DATUM: 2011-05-10 / TID: 21:06:03
">Vardag Kommentarer (0)

Nu jävlar skall det pluggas! Såhär ser pluggschemat ut framöver.

Onsdag ( imorgon ) : Nationella prov, matte C
                               Engelska nationella, muntligt
                               Samhällsekonomi prov

Torsdag:                  Idrottuppgift
Fredag: -
Måndag: -

Tisdag:
                    Nationella prov, matte A och B 
 
Onsdag:                  Musikprov

Övrigt:                    Svenska prov.


Jippie säger jag bara! FYYYYFAAAN. Jag hatar att plugga, hatarhatarhatarhatar! Jag vill kunna leva livet och bara göra vad jag vill! Jag vill att det skall vara helg och därefter sommarlov. Men det är bara att kämpa, ju fortare kommer kuligheterna. I helgen så blir det grillkväll med Robin, Julius, Rasmus och kanske några andra på högklint, om inte så blir det bara Robin och jag, hoho! Så nu får det bli Fredag, jag vill leva livet.

Jajamen, om man skulle börja plugga? Känner redan att ögonen hänger, opps! Vi höres, poss!


Mina kära bloggläsare..

DATUM: 2011-05-09 / TID: 22:39:19
">Bilder Kommentarer (0)

HEEEJ! Ja, nu är jag tillbaka! Jag har varit i Cypern i två veckor, men nu är jag äntligen hemma. Solbränd och flassig! Jag har väl haft det helt okej, härlig värme, härlig underhållning och ett härligt hotell. Det har varit lite tufft med familjen och en hel del otäck längtan efter Robin, men jag klarade det. För här sitter jag livs levande. Jag har gjort en hel del, som att sola, bada, kollat på fin natur, varit på båtturer, varit på tivolli, varit uppe 2 mil ovanför vattenytan och varit på ett av Europas största vattenland! Jaa, det har varit awesome, men också hemskt. Andra natten så blev jag matförgiftad, så jag spydde som en gris + att jag har haft extrema sovproblem, tack vare att Robin inte har varit hos mig och att jag har fått hört en massa skit av en viss familjemedlem som jag bara tar in, men nu är det glömt. Det var tur att jag hade världens bästa musikkanal hos mig, nämligen RAGE - Cyprus, bästa musikkanalen någonsin, skall lätt betala för att ha den här hemma, om det går, tjoho!

Yep, vad mer skall man säga? Jag har haft det bra helt enkelt, men som alla vet "Borta bra men hemma BÄST".
När jag kom hem i Fredags kväll så sprang jag till Robin och hoppade upp i hans famn, vi kunde inte släppa varandra, wiieee vad härligt det var. Har även haft världens bästa helg med honom, och med min underbara familj! En grillkväll med en massa god mat och godis, huuu! vad jag har saknat svensk mat. Man blev lite trött på Pommes till varje måltid, blö! Men nu är jag hemma och nu står en massa på spel! Simträningar ( som inte går så bra, hehe ), en massa plugg och en massa annat skoj med nära och kära.

Menmen, snart skall jag duscha. Men ni får ha det bra! Tjooo.
Bilder ifrån Cypern.



Världens snyggaste lillebror, eller hur? 
Underbara minsting, fan vad du är tuff!




Världens finaste vatten, eller?





Orkar inte mer, hejåhåe - sug min tååååå!