Omväxling, eller?

DATUM: 2011-01-31 / TID: 18:20:28
">Vardag Kommentarer (2)

Hejsan mina vänner. Blev ingen bloggning igår, förlåt för det. Jag sov istället kvar hos Saga och flummade runt istället. Vi tog en massa sexiga kort och sådant som åker ut på bloggen så fårt Saga skickat dom till mig. Dagen idag har varit helt okej, har dock varit astrött, har nästan somnat på varje lektion, ajabaja. Vill egentligen bara sova men har en hel del saker att göra innan den tiden är inne. Först så måste jag packa inför att åka till pappsen ikväll, därefter skall jag träna och det tar väl 2 timmar innan jag är hemma hos pappa. Har dock inte bestämt mig om jag skall åka på träning eller inte, har ont i halsen och huvudet och hostar till och från. Det är inte så hemskt bra att simma då, men jag får väl försöka, kanske.

Som sagt, jag skall till pappa ikväll. Behöver lite omväxling. Behöver träffa mina syskon, Malla och pappa, vilket skall bli skönt. Kommer dock inte blogga på ett tag då tyvärr, eftersom att jag inte brukar vara inne på datan hos pappa. Whatever..

Får väl ta och börja att packa nu, skall snart iväg så ciao!


Bild ifrån i somras.
Älskade lillasyster. ♥


Förlovad!

DATUM: 2011-01-30 / TID: 13:45:04
">Vardag Kommentarer (0)

Det som hände i Fredags var att jag och Robin förlovade oss.
Har dock inte kunnat bloggat sedan dess, eftersom att jag inte är hemma.
Men skall hem ikväll, och då hör jag av mig. Puss!

Robin, du är som luften jag andas.
Du är allt jag behöver för att må bra.
Jag älskar dig. ♥




Snopp..

DATUM: 2011-01-27 / TID: 23:54:32
">Vardag Kommentarer (0)

Cp kväll, cp plugg. Har skrivit 6 sidor om no:n nu. Men måste ännu läsa på allting innan jag kan sova. Sitter och snackar med Robin nu, trevligt trevligt. Vi planerar lite inför imorgon. Eftersom att han slutar tidigt så skall han gå till mig. Därefter skall vi hämta ut en sak, sedan skall vi gå till arbetsförmedlingen och därefter skall vi hem till min pappa för att vi skall vaccinera oss senare på eftermiddagen. Skall även göra ett nytt pass, mååååste. Senare på kvällen skall vi hem till Robin och ja, då händer det grejer som ni får reda på imorgon, kanske. Eller på Lördag.

Iallafall. På Lördag skall vi till Hemsebadet och därefter skall jag hem till Saga och slagga hos henne. Det var ett bra tag sen, så det skall bli riktigt kul. Vi får väl se vad vi hittar på, fluuuummm antar jag.

Mene, måste träna nu, vill inte ha dåligt betyg på detta, vilket jag kommer få.
Men jaja, suss så gott.


I want to see you smile again.

DATUM: 2011-01-27 / TID: 19:21:26
">Vardag Kommentarer (0)

Ser ut som att den här kvällen också kommer att bli en lång pluggkväll. Har endast ett prov kvar, sen så är det rätt så lugnt tills nästnästa vecka, då börjar nationella proven. Skall försöka plugga så mycket jag kan ikväll. Dock så skall jag försöka lägga mig i tid, men vem vet hur det blir med den saken. Skall iallafall se på barnfilmer medan jag pluggar, det brukar gå bättre då, plus att jag är övertrött så behöver garva. Kanske ett par koppar kaffe också om jag orkar gå ut och fixa iordning det. Ne, jag orkar ingenting nu. Skall kolla runt lite på nätet innan, sen så kanske jag är redo inför att plugga. Ja, så får det bli.


"I can not see your lips smile anymore,
I can not see the light in your eyes.
The only thing you can not hide is your
deepest wounds inside your heart.
Do not forget what you have,
stay here with me"


Klockan börjar närma sig 01.00

DATUM: 2011-01-27 / TID: 00:44:03
">Vardag Kommentarer (0)

Sådärja, nu var väl allt i stort sätt fixat. Har hållit på med min svenska redovisning i över 4 timmar nu, och tror faktiskt att det kommer bli ganska bra. Nu måste jag bara duscha och läsa in texten, sen så kan jag sova.

Annars så har jag spenderat kvällen med älskling, min familj och släkten. Min kusin Amanda fyllde nämligen 13 år, så vi var hemma hos dom och tog en fika och sådant, trevlans! Därefter skjutsade vi hem Robin, saknar honom redan, snopp! Men träffar honom på Fredag, och då händer det grejjjjeeer, awiie! ♥♥♥

Ja, vad mer skall man skriva? Jag är gaaalet trött och vill bara sova. Men jag vill ha bra betyg på detta så det är bara att kämpa. Imorgon skall jag upp 06.45, får skjuts till skolan, det behövs! Sen så får jag se om jag överlever dagen. Så får väl ta och säga godnatt nu, GODNATT!

Bild ifrån igår.
Jag och Feeejjjlix är bäst på singstar!



Happiest in the world right now!

DATUM: 2011-01-25 / TID: 20:21:51
">Vardag Kommentarer (0)

Ojojoj, har aldrig varit såhär glad.
Vill ni veta varför? Klart ni vill .. men det får ni veta på Fredag!

Snart blir det en massa plugg. Har både engelska glosor, engelska boken
 och svenska redovisning. Detta blir en lång natt, men gjort skall det bli. Puss!

Bjuder på dessa.


Trevlig kväll.

DATUM: 2011-01-24 / TID: 22:45:48
">Vardag Kommentarer (0)

Skulle egentligen ha pluggat heeela kvällen.
Mene, nu sitter jag och chattar med hela min klass på facebook istället,
men det kan även vara trevligt, haha! Jag ♥ min klass.
Men skall ta och hoppa i sängen nu och plugga tills jag inte orkar mer.
Och hoppas på det bästa, satsar bara på ett G, då blir jag glad!

Godnaaatttt.


Otur.

DATUM: 2011-01-24 / TID: 15:53:30
">Vardag Kommentarer (0)

Hej bloggen. Har haft en rejäl skitdag hitills. Började med att jag vaknade upp oss Robin, dock så hände det inte mig något dåligt då. Utan när jag fått skjuts till skolan och faktiskt hittat min skåpnyckel som hängde fint på armen så var det självklart något med mitt lås. Och så klart så var det någon jävel som hade brännt låset och knyckat ihop det. Dock så var det amatörer, för dom hade glömt att kolla om låset var upplåst eller inte, och det var det. Inga böcker eller sådant var snott iallafall. Men lixom .. Vem fan gör så? Hoppas att det inte var personligen, för jag har fanimig inte gjort något, iallafall inte vad jag vet. Men men, låste ju upp mitt lås för någon vecka sedan, så jag gick och snacka med rektorn, för jag vägrade att köpa ett nytt lås, igen. Så jag fick ett BRA lås, gratis. Vilket var snällt, tack!

Har även haft cpont i överkroppen idag. Har knappt kunnat stå upp, kunde knappt andas så Maja tvingade iväg mig till sjuksköterskan, som tur var så var hon inte där. Men nu så känns det bättre. Men det gör ändå ont, läskigt. Efter skolan så fick jag trevligt sällskap till och på bussen. Nämligen Coffe, Danne, Rasmus, Freja, Fannie och Johanna + en massa andra som jag inte vet namnen på, höhö! Vi åkte iallafall bussen, och självklart så satt snorungarna framför mig. Dom där som petade varandra i näsan, om ni minns det? Fyfan säger jag bara. Skaaaabbbbb. Aja whatever. Nu sitter jag här för mig själv ensam och tänker på allt som har hänt under senaste tiden. På både dåliga och bra saker. Tänker att jag snart skall åka iväg till Egypten, vilket kommer bli underbart. Tänker även på att jag måste plugga hela kvällen inför matte provet imorgon, måste även göra en powerpoint till svenska redovisningen, döööööda mig säger jag bara. Men det är bara att kämpa, men orkar inte ta tag i det nu, he-he. Utan nu tänker jag lägga upp lite bilder ifrån helgen. Sen så skall jag äta våfflor, sen så jävlar!

Vi hörs snyggingar, ha det bäääääst. Pussen.


Robins födelsedag.

Felicia & Jossan ( Robins syskon )

Ozzy & Erica

Robin sötnos                                                         Jossan ♥ Rasmus


Grattis på dig babeee.

DATUM: 2011-01-22 / TID: 23:58:20
">Vardag Kommentarer (0)

Har inte orkat bloggat om jag skall vara ärlig.
Nu sitter jag här och väntar på att Robin skall ha duschat klart.
Om någon minut så blir han 16 år och då skall det firas med presenter och pussar!
Vi hörs imorgon allihopa! Nighty.


Gymnasiekväll

DATUM: 2011-01-20 / TID: 22:58:47
">Bilder Kommentarer (1)

Hejjhopp gummisnopp. Ikväll så har jag varit på Säve med Vickan och Robin. Var även med Maja, Felix och Timmy. Och har också träffat en massa andra, men jaja. Det enda vi gjorde var att kolla på Vård och omsorgsprogrammet och musik-saken.  Fick en massa information och så. Jag har iallafall bestämt mig att jag skall gå där, så jaaa. Vad gjorde vi mer? Typ satt och drack kaffe, mer och smockade i oss kaakor, muuums! Tog även dessa finfina bilder.

Imorgon är det Fredag, yey! Efter skolan drar jag hem till min älskade Robin. Skall även ta en massa bilder imorgon, jag lovar! Vi hörs imorgon natt eller på Lördag. Ha det bra. Puss! GODNATT.



Timmy och Feliiiix.

Fejlix.

Hjärtat miiiitt!
             


 Timmy och Maja.
Bilfärden hem med Vicki.









Lägger upp fler någon annan dag.


Hemma hos bvn.

DATUM: 2011-01-18 / TID: 18:05:19
">Vardag Kommentarer (0)

Sitter hemma hos ssagisen nu, saknat henne som fan!
Sitter just nu och sjunger, HOOOOLD MY HAND!
Haha, loveu. :*

Hold it against me

DATUM: 2011-01-17 / TID: 18:24:18
">Vardag Kommentarer (0)
Simträning nu förfan! TAGGA.
Vi hörs sen babies.

 Kvällens låt
 Britney Spears "nya" - Hold it against me
 


Tryck på F5!

DATUM: 2011-01-17 / TID: 17:13:29
">Vardag Kommentarer (0)

TRYCK PÅ F5 så uppdaterar skiten sig!


Förändring.

DATUM: 2011-01-17 / TID: 15:05:24
">Vardag Kommentarer (0)

JAG VILL HA EN NY BLOGGDESIGN!
Men skall nog bara byta ut ett par saker på min nuvarande design.
Om jag orkar, jag kanske orkar, okej jag orkar ..
Men det dröjer!


My weekend in words

DATUM: 2011-01-16 / TID: 22:45:55
">Vardag Kommentarer (0)

Fredag: Härlig dag i skolan. Började 09.00 och slutade 13.30. Dagens roligaste var att jag stod och snackade med Saga, sen så fick jag ryck i min arm så jag slängde iväg min nyckel så den studsade i väggen och hamnade ovanför takplattorna, alltså ovanför taket. Hur i helvete lyckas man med det? Helt sjukt läskigt var det. Som tur var så hjälpte hela klassen till och Benjamin tog även när någon takplatta, duktig där. Men vi fick iallafall ner den där satans nyckeln.

På eftermiddagen så kom Robin hem till min pappa där jag befann mig. Vi gjorde inte så hemkt mycket kan jag påstå. Umgicks med mina syskon, spelade guitar hero och myste. Vi åt även tacos och därefter åkte vi till Puma. Där träffade vi Vickan och Robins lillesyrra Issa, och även en massa annat folk. Det var väl en helt okej kväll på Puma. Hoppades på att få träffa en del annat folk, men nej nej. Runt 12.00 så kom Benny och hämtade oss. Därefter åkte vi hem och sussade nallen.

Lördag: Soft dag. Jag och Robin tog det bara lugnt. Såg på film, tv, lyssnade på musik, spelade kinect och sånt. Åkte även in till stan och köpte snask.

Söndag: Filmdag. Skulle egentligen kolla på post saken med Saga i Gravarna, men det blev ej så. Istället så stannade Robin kvar här längre och tog 21.55 bussen hem. Saknar honom redan. Usch.

Ser på En Prinsessas Dagbok nu. Skall snart fixa iordning mig och hoppa i säng. Imorgon är det skola och det ser jag inte fram till. Jag vill ligga och sova hela dagen. Men man får göra det bästa av det! :) Godnatt på er, sov sött!

Bild tagen ifrån Majsens blogg.
Såhär bra gick det att hitta min nyckel, haha!


Hos pappa

DATUM: 2011-01-14 / TID: 08:23:56
">Vardag Kommentarer (0)
Har inte bloggat på grund utav att jag är hos pappa. Men tar en snabb sammanfattning innan jag drar till plugget.

Tisdag: Älskling följde med mig hem på vår 4 månaders dag. Vi spelade Kinect med William och hade det trevligt. Tiden gick fort, tills det var dags att gå och lägga sig. Myskväll!

Onsdag: Jag och Robin tog bussen in, steg av tillsammans med Vickan på busstationen och förens då fick vi reda på att alla bussar går till Säve. Så Robin hoppade av i onödan och fick gå hela vägen till skolan, stackare. Skolan var iallafall helt okej. Jag och Lisa flummade ihjäl på nolektionen, vi grät utav garv.
Jag: EYYYY LISA! NU SKALL JAG TVÄTTA MINA GRISAR!

Torsdag: En flummbörjan på dagen med Lisa och Felix. Vi spelade in videor när Felix dansade med sopborsten och slickade sopborsten. Medan jag sjöng. "Jag vill vara din Margareeeta! MED CHOKLAD PÅ" Jadu, väldigt normala. Men iallafall. Efter skolan var jag med Robin. Vi var hemma hos mig. Men tyvärr så blev han hämtad 21.00 igår, för det var den enda tiden han kunde bli hämtad, snyfft. Så jag blev ensam med pappa medan alla sov. Vi såg på tv och snackade, sen så gick jag och sov. Ja, det var det.

Idag är det Fredag! Efter skolan skall jag vara med Robin, igen. Vi skall hem till mig, sen kommer mamma och lämnar en massa saker till mig. Därefter skall jag, Robin och hans grabbar till Puma. Där kommer vi även träffa Vickan, antar jag. Och en massa andra folk. Yey. Börjar snart så HEJDÅ!

Gissa vad som händer imorgon ..

DATUM: 2011-01-10 / TID: 23:05:07
">Vardag Kommentarer (0)

Jag och Robin har varit tillsammans i 4 månader då, hihi!
Så därför så följer han med mig hem imorgon och sover över, mys.
Nu skall det fixas lite inför morgondagen, därefter skall jag inviga mina nya sängkläder.
Sweet dreams.


Så underbar, på alla sätt och vis.
Ingen är bättre än dig. Jag har glad att jag har just dig.
Jag älskar dig tusen gånger om.
You will always be my baby. ♥


Hejhejhemsktmyckethej.

DATUM: 2011-01-10 / TID: 21:11:52
">Vardag Kommentarer (0)

Första skoldagen idag då. Det gick väl bra, visst det kändes konstigt att gå till skolan. Men det var kul, säger vi. Har lärt mig att jag skall intala mig själv att saker är kul fast jag inte tycker det. Man skall aldrig se negativt på saker, aaiiit. Skitsamma. Efter skolan gick jag runt på stan. Skulle egentligen vara med Saga, men hon skulle typ till Slite så det blev ingenting. Men iallafall, jag gick runt där och köpte lite random saker. Jag köpte en ny kalender, ett snygg-t kollegeblock och två små hemligheter. När jag tröttnat på stan så gick jag vidare till Norrbacka där en liten söt William väntade på mig. Vi blev hämtade utav Benny och därefter åkte vi hem.

Och fram till nu har jag och William spelat Kinect, superkul! Men jobbigt. Vi tränar inför att slå Robin i allt imorgon, hoho! Och jag skall fanimig lyckas. Gillar inte att förlora emot honom, eftersom att jag gör det jämt. Snoppbarn.

Aja, har även storstädat rummet, så nu är det snyggt och prydligt igen. Och nu tycker jag att jag är värd en stor kopp cappuccino! Kiss & Hugs.


Imorgon börjar allvaret.

DATUM: 2011-01-09 / TID: 22:46:56
">Vardag Kommentarer (2)

Denna dag börjar närma sig sitt slut. Imorgon börjar allvaret.
Visst skall det bli kul att träffa alla vänner, men det andra orkar jag inte med.
Men det är lika bra att ta sig igenom det, annars så kommer man ju aldrig fram.
Skall snart ta och bädda ner mig i sängen och vakna med ett leénde på läpparna. Imorgon
efter skolan så kanske jag skall vara med Sagisen, men det är inte säkert. Får se hur det blir.
Om inte så tänker jag gå en sväng på stan, och därefter åka hem och storstäda mitt rum.

Godnatt allihop, sov sött.

KOM OCH TA MIG BAKIFRÅN!

Jag älskar dig bästavän ♥


Dag 9 - Min tro

DATUM: 2011-01-09 / TID: 16:54:37
">Vardag Kommentarer (0)

Jag vet inte riktigt vad jag tror på, men någonting tror jag på. Jag är inte konfirmerad, för att jag hoppade av. Det var inte det att jag inte tyckte att det var min grej, utan orkade inte med det. Men ja, självklart så borde det ju finnas någonting. Men det här med gud, njaeeee. Tror inte på att om jag säger något som är fel så kommer gud inte förlåta mig osv. Och tror inte heller på att onda människor kommer till helvetet och goda till himlen, men vem vet. Han kanske finns där och följer en, jag har tyvärr inga svar.

Som den här bilden.
Jag tror inte att det var guds fel att människan dog, eller?


Dag 8 - Ett ögonblick

DATUM: 2011-01-09 / TID: 16:42:00
">Vardag Kommentarer (0)

Eftersom att jag inte gjort alla dagar så gör jag några nu.
Det är bara att läsa på! Hoho.

Ett ögonblick dåra, det blir ju lagom svårt. Har ju varit med om många ögonblick i mina dagar. Nu är bara frågan vilket jag skall berätta om. Tror nog att jag väljer när jag var på Kreta när jag gick i Europas längsta ravin, Samaria. Den var 2.8 mil lång. Jag gick liksom ner för ett super högt berg, höll på att dö! Och lugnare blev man inte när man fick reda på att åsnorna som var med var Samarias ambulanser, hallå liksom!? Hur fort går det, weird. Men iallafall. Det var iallafall sjukt kul, ett minne för livet. Tyvärr så har jag alla bilder ifrån Kreta hemma hos pappa. Så ni får va utan!


9 Januari 2011

DATUM: 2011-01-09 / TID: 12:30:05
">Vardag Kommentarer (2)

Godmorgon snyggingar. Sista dagen idag, sen så börjar allvaret igen.
Hoppas ni haft ett helt okej lov, det har jag! Har i stort bott hos Robin i 2 underbara veckor.
Det vi har gjort är att sova bort lovet, men det var skönt det med. Nu är det bara att jobba hårt
i plugget och intala sig själv att snart är allt över. Efter sommarlovet börjar jag ju på gymnasium, sweet!

Idag så blir det bara att ta det lugnt och försöka peppa sig inför skoldagen imorgon.
Om jag orkar skall jag ta och plocka ordning i rummet. " Om jag orkar "
Aja, ha en fortsatt bra dag, Hejsvejjjjjjjs.

Rihanna - Love the way you lie II ( Part 2 )
 


Barnvakt.

DATUM: 2011-01-08 / TID: 21:12:23
">Vardag Kommentarer (0)
Shoooo! Skall försöka blogga varje dag nu. Men kommer säkert att strunta i det några gånger, men det får ni stå ut med. Nu så sitter jag iallafall hemma hos mina kusiner och är barnvakt. Amadeus och Alexander sitter uppe och "lanar". Dock så lirar dom inte samma spel, sött! Amanda och Abbe ligger i soffan och tjockar i sig snask och ser på tv. Soft kväll! Skall snart fixa disken och lite, därefter skall jag mysa ner mig i soffan och se på film, skönt. ♥

Imorgon är det den sista dagen på jullovet, ogilla! Skall bara ta det lugnt och försöka tagga inför skolan, suck. Men hör av mig imorgon. Ha det bra tills dess. PUSSAR.

Sammanfattning utav 2010

DATUM: 2011-01-08 / TID: 13:28:38
">Bilder Kommentarer (0)

Januari - En jävla pissbörjan på året, men fort som fan blev det bättre. Jag tog kontakt med Robin och Josefin igen ( lekanderfolket ). Vi tre umgicks hur ofta som helst, sov över varje helg och så vidare. Extremt många minnen därifrån. Tack för att ni fanns för mig då, annars skulle jag nog inte klarat mig.

Februari - Blev också vän med en väldigt fin tjej. Victoria Hultberg! Dock så umgås vi inte så mycket nu, men det skall vi ändra på. Vi umgicks även väldigt mycket. Och superroliga minnen har vi också. Minnen som jag bevarar i min djupaste vrå i mitt hjärta, det kan jag lova dig frugan min. Tack för att du finns. Började även umgås en hel del med Robin Brolin. Vi kallade oss "Blodssyskon". Vart det nu tog vägen .. borta är det iallafall.

Mars - Min månad. Jag fyllde 15 år, en lyckad födelsedag. Minns att min nuvarande älskling gick hem till mig sent på kvällen och grattade mig. Vi satt i min säng och spelade vänd tia, hiihihiooo. Vad hände mer? Hade fortfarande kontakt med folket som jag berättat om. Var även med bästis Saga och andra. Gick även igenom en period då jag var ute varje kväll i mörkret och tänkte och lyssnade på musik. Blev även kompis med Marcus ifrån Göteborg. Båda han och jag hade stora problem då, så vi hjälpte varanra igenom det. Otroligt tacksam är jag över att jag lärde känna honom. Dock så har vi tappat kontakten nu. Vi brukar chatta på msn, ibland. Men det händer sällan. Men jaja! Whatever.

April - Minns inte riktigt vad som hände i April. Det var rätt så mycket i skolan, men klarade dock alltihop. Tror att det var då jag och mamma var i Stockholm och shoppade loss. Träffade även Saga på båten hem ifrån Stockholm, sjukt kul hade vi då. Förutom turkarna som förföljde oss, men det är glömt!

Maj - Hade en ganska tuff tid, mådde inte så bra och så. Men det blev bättre. Firade Valborg med Maja, Timmy och Felix. Gick runt hela stan för att glo på en brasa, när vi väl var framme så hade den slockat. Fail. Så vi gick tillbaks till Öster och satte oss på Mcdonalds. Hade även en brännboll kväll men tjejerna i klassen. Fan vad kul det var. Dock så kom det en peddo gubbe som glodde och snackade med oss. De flesta blev rädda, så vi drog snabbt som bara den där ifrån. Chillade i innerstan och sådant, mys.

Juni - Började månaden med att vinna SM guld i simning i Västerås. Jag, Nina, Alex och Markus åkte upp själva och tävlade. Shit vad kul vi hade, tänk att vi klarade allt själva. Otroligt. Minnen för livet. Umgicks även med Daniel och Robin någon dag, också ett roligt minne. När Robin hoppade i vattnet med kläderna på, knaaaasboll! Hade även en grillkväll med Nina, Alex, Markus och Jossan, det var skoj det med. Åkte även med klassen till Tofta och hade en soft klassdag. Sen så var det sommarlov, och sen så var det ju midsommar!

Juli - Sommarmånaden! Ja, vad gjorde jag då? Levde livet, tog det lugnt, chillade på stranden, var med kompisar och med familjen och sådant. Tog även hål i naveln då, det minns ni vaaaa!? Ja, det var väl i stort sett det som hände den månaden. Var också mycket med Sagisen, juuustdet!

Augusti - Under Augusti så umgicks jag mycket med Maja, Felix och Timmy. Vi åkte runt på grabbarnas moppar, var på Kneippbyn och sådant. En mycket nära vän till mig vid namn Sanna var nere på Gotland i Augusti också. Vi var en dag, tog bilder, snackade och sådant. Shiiiet, vad jag saknar henne! Började även 9:an, jao.

September - Månadens händelse var väl att jag och Robin blev tillsammans, igen! 11/9-10
Var även i Dalarna med Farmor och Farfar.

October - Mupp månad? Hade väl fullt upp i skolan. Umgicks med Älskling, familjen och kompisar? Aj, minns inte helt. Så vi glömmer den månaden, hoho!

November - Ännu en pluggmånad, antar jag. Fortsatte umgås med älskling, familj och vänner. Var även på Tom's 40 års fest, tror jag? Det var väldigt trevligt. Tog även upp kontakten med pappa. Så nu börjar det bli bättre, hoppas jag. Men man vet aldrig vad som händer här näst, men man får väl hoppas på det bästa. Har iallafall plockat fram några bilder ifrån November.

December - Månaden då allt börjar närma sig sitt slut. Skolan började lugna ner sig. Man stressade över julklappar, umgicks med vänner och sådant. Umgicks mest med älskling. Sen så var det ju lucia, därefter Julafton och efter det nyårsafton.


Det var det! Nu hoppas vi på att 2011 blir super.
Ciao!


BLOGGPAUS!

DATUM: 2011-01-07 / TID: 19:18:27
">Vardag Kommentarer (3)

Såhär är det! Har bott hos Robin i 2 veckor och har inte använt datorn.
Det kommer vara lite segt nu, men skall börja blogga snart igen.
Kanske bloggar ikväll, får se.
Men snart så är jag igång igen, ciao! :D