Jaa.. jag tror att jag taggar inför den första träningen efter sommarens uppehåll, JIPPIE!

DATUM: 2011-08-29 / TID: 18:40:24
">Vardag Kommentarer (0)



Vad skall man säga? Jag är typ övertaggad inför kvällens träning. Dock så är jag hur trött som helst och behöver sova, men vatten gör mig pigg, vatten gör mig glad! Fan vad jag längtar. Tänk, om en timme så ligger jag och ger järnet i bassängen, ohgod, vilken härlig känsla. Efter simningen så hoppas jag att jag får tag på skjuts, antagligen av någon ifrån simningen, för i det här pissvädret tänker jag inte gå med flera väskor hem till pappa. Ni vet, när jag skall iväg ett par dagar som jag ska nu, så packar jag med mig hela garderoben. Så nu har jag en stooor väska full med kläder och en annan med annat skit, och jag skall bara vara hos pappsen till Fredag, hihi. Aja..

Hör av mig när jag vill och kan.
Pussar och feta kramar ifrån mig.


Slitemarknad.

DATUM: 2011-08-27 / TID: 09:52:45
">Vardag Kommentarer (0)

Godmorgon! Sovit gott? Det har inte jag, :) det var sjukt varmt i mitt rum så jag kunde inte sova. Jag och Robin skall snart göra iordning oss inför att ta bussen till Slite marknad. Träffa en massa folk och köpa gosaker. Tror inte att vi stannar där speciellt länge, det beror på hur kul det är. Men hem vill vi, för när vi kommer hem så får vi hemlagad pizza, yummi ! Hoppas att ni har en bra dag, hej !


 Bild tagen för några veckor sedan. ♥ Jag saknar mitt hår !


hopeless

DATUM: 2011-08-26 / TID: 21:14:23
">Vardag Kommentarer (0)
Härlig kväll, eller inte. Tur att man har världens finaste pojkvän hos sig.

Jag gillar inte människor som inte har en egen vilja och inga egna planer
om livet. Att folk härmar ens planerade framtid och tar orden ur
munnen på en. Jag skall bli mer hemlighetsfull, jag skall bli mer tyst.
Jag kan inte ens öppna käften så tar någon orden och alla
planer ifrån en. Som en jävla härmapa.
Speciellt du, min fina vän. Vad i helvetaaans håller du på med.
Skaff dig ett eget liv och kom på egna idéer om livet och framtiden.
Du går mig på nerverna, du får mig att må dåligt. Pekar inte
ut någon nu, och ingen kommer få veta vem det här handlar om.
Men du, jag vill att du skall veta.

" Följ aldrig någon annans fotspår, för då kommer du aldrig först"

Home sweeeeet home.

DATUM: 2011-08-25 / TID: 14:12:00
">Vardag Kommentarer (0)

Tänker bara informera er om att jag är extremt slut just nu. Kom precis hem efter en dag med klassen. Vi gick uppe på berget och klättrade ner och upp, inte alls jobbigt, nejnej! När vi väl kom dit till stenstranden så började vi snacka och flumma, börjar lära känna dom flesta nu, det känns faktiskt jävligt bra ! Eftersom att vi ville hem så fick vi sluta 2 och en halv timme tidigare, hihi.. sweet. Är hemma nu, skall bara ta det lugnt. Antagligen se en film i sängen och planera lite saker inför helgen och så. Sen så får vi se vad som händer. Hej hopp gummisnopp !

Såhär känner jag mig just nu.


Oh yes, I said it, I said it, I said it 'cause i can.

DATUM: 2011-08-24 / TID: 21:03:29
">Vardag Kommentarer (0)

Sådär, nu har jag ändrat tillräckligt på den här jääävla bloggen! Nu orkar jag inte mer, för nu är jag suuuur.
Photoshop har dampat ett antal gånger och stängt av sig självt, precis när jag varit klar med en bild. Har tappat tålamodet totalt. Behöver nog ta en dusch nu, lugna ner mig. Kanske se en film. Därfter behöver jag sova, skulle egentligen behöva sova nu, men måste vänta på att mitt hår har torkat innan jag går och lägger mig, och det kan ta sin tid. Hoppas att jag får någon sömn iallafall, för vi ska ju gå till Fridhem imorgon, tjoho ! Punkt punkt.

Ha en fortsatt bra kväll och suss gott !


Hjärtan, hjärtan, hjärtan överallt !

DATUM: 2011-08-24 / TID: 17:39:19
">Vardag Kommentarer (1)

Ändrat lite igen på bloggen, kommer ändra mer ikväll, bara så ni vet!

Jag drar och träffar min fina vän Sabina ett tag nu, känner att vi behöver prata.
Det har hänt mycket i hennes liv just nu, och det enda jag kan göra är att finnas där.
Jag älskar dig babe, finns alltid här för dig. ♥


VO11

DATUM: 2011-08-24 / TID: 13:55:25
">Vardag Kommentarer (0)

Tjenare ! Första dagen på gymnasiet igår, var sjukt nervös ! Men som tur var så blev det bra. Fick en helt okej klass på 27 pers. Har precis börjat prata med dom flesta, men tur att jag har med mig Vickan och Lisa, annars så hade det gått och helvete. Igår så gjorde vi inget speciellt, fick träffa klassen, fick en massa information och så. Idag så har vi träffat rektorerna och lekt namnlekar. Ni vet den här när man står i en ring och en säger sitt namn, och den andra skall säga sitt namn och den andras namn, till slut så får man ju säga huuuur många namn som helst. Och jag och Vickan var sist, så vi fick säga allas namn, men det gick väldigt bra, jag var så nervös så jag rabblade upp allas namn supersnabbt, inte alls pinsamt. NEJ NEJ. Imorgon skall vi gå till Fridhem och grilla och göra aktiviteter, och det tar typ en timme att gå dit, så det blir ju suuuperkul..

När jag kom hem för ett tag sedan så såg jag att mina två efterlängtade piercingar hade kommit hem, så nu är jag mer än glad. Bara för det så skall jag se på Scream 4. Pusshej !


Nu jävlar taggar vi!

DATUM: 2011-08-22 / TID: 20:54:44
">Vardag Kommentarer (0)

Hittade ett par jeans på stan istället för en tröja, så nu får jag rota i garderoben för att hitta en passande tröja som jag kan ha på mig imorgon. Köpte även kollegieblock och pennor, hihi. Jag är sjukt nervööööös ! Jag vill inte bli nollad av treorna, haha ! Nej, men det kommer bli toppen. Ser fram emot detta.

För att tagga till så har jag gjort en kopp te och skall se på Kung Fu Panda 2, äntligen.
Efter det skall jag försöka sova och vänta på att älskipälsk skall ringa, godnattis.


 


Fresh

DATUM: 2011-08-22 / TID: 12:15:53
">Vardag Kommentarer (0)

Kände att jag behövde fräscha upp bloggen lite, nu när skolan börjar och så. Kommer dock ändra lite nu under dagen, headern är inte OK, så den skall fixas, nya bilder och så. Men färgen är jag nöjd med. Hehe.

Nu behöver jag lunch i min mage, den kurrar grymt mycket.
Känner att mitt tålamod börjar gå till botten, så mat borde göra susen.
Pusshej.


I wanna be like the sunshine, I wanna be like the rain

DATUM: 2011-08-20 / TID: 17:11:27
">Bilder Kommentarer (0)

HEJSAN! Inget bloggande igår, ovanligt. Tänkte visa er bilderna på mina två nya piercingar, som jag lovat. Nu när jag är hemma hos mamsen så kan jag lika bra passa på innan jag drar in till stan igen. Jag och Robin skall nämligen överraska Oliver imorgon, eftersom att han fyller år. Egentligen så har vi sagt till Oliver att vi kommer imorgon, men istället så åker vi till pappa ikväll när Oliver har somnat och så överraskar vi honom imorgonbitti med presenter, hihi. Han kommer bli superglad, den lilla fyra åringen.

Skitbra bilder! OSV. Ha det bäst, choooo !

( det ser ut som att den första piercingen är guldfärgad, men den är silverfärgad,
bara så ni vet, haha.
)



 


Mooovie time.

DATUM: 2011-08-18 / TID: 19:12:25
">Vardag Kommentarer (0)

För att få kvällen dubbelt så mysig så skall jag och älskling gå och se på bio. Harry Potter blir det, den får man bara inte missa! Det är ett måste att se. Dock så måste vi dra dit snart och ta ut biljetterna, fast filmen börjar 20.50. Vi får väl sitta och glo på Macdonalds eller något.

Var förresten på stan förut, hittade både present till Oliver och Jossan. Jääävligt nöjd faktiskt, hihi! :D
Ha en superkväll, kramis.


 ♥


Update.

DATUM: 2011-08-18 / TID: 11:59:13
">Vardag Kommentarer (0)

Hejsan allihop! Vet att det inte går så hemskt bra för mig att blogga, men nu är jag igång igen. Har haft fullt upp med älskling som kom hem förra onsdagen. Vi har inte gjort så speciellt mycket, igår så var vi ute med hans familj och plocka svamp, det gick faktiskt jävligt bra, iallafall om man är en mästare som jag! Har även klippt mig, dock inte så mycket, men snelugg blev det. Först så var jag inte ett dugg nöjd, låg och grät, hehe. Men nu har jag börjat att gilla det.

Har också fått hem två av mina piercingar, SKITSNYGGA! Har dock ingen bild, men det kommer.
Idag så skall vi kanske plocka mer svamp, om inte så drar jag ner till stan och köper present till
Oliver som fyller 4 år på Söndag. Yes, har inget annat att säga så hej å hå sug min tå!




Snyggaste killen i universum på ingång.

DATUM: 2011-08-10 / TID: 21:10:44
">Vardag Kommentarer (0)

Helluu snyggingar ! Sitter här och väntar på att älskling skall komma hit, jag bara dööör! Han kom hem för några timmar sedan och är snart påväg hit, blir så glad blir så glad. Skall kasta mig i hans famn och ge han en fet kyss, kommer dock börja garva när jag ser honom ( som vanligt när vi har varit ifrån varandra länge ) haha, nej men jag skall försöka hålla mig för garv och hålla stämningen uppe, oohja ! Det skall iallafall bli sjukt kul. Ni anar inte hur jävla mycket jag saknat honom, saknade honom redan efter första dagen han var borta, hehe. Men inatt är han min. :) Min kära styvpappa håller på och laddar ner filmer till oss. Bland annat True Grit och I'm number four. Hoppas verkligen att dom är värda att se, men det tror jag nog. Efter filmerna så kommer jag nog sova gott. Har nämligen hjälp mamma och Benny med att såga ner två stora jääävla häckar idag, vilket tog flera timmar och var enormt ansträngande, men även kul. Har inte garvat såhär mycket på väldigt länge med min lilla familj. Tack för dagen mina fina, ni är för himla bra. Jag älskar er. ♥

Jajamen, nu skall jag vänta in snyggingen. Ha en fortsatt bra kväll, KRAM !


Punkt.

DATUM: 2011-08-09 / TID: 21:01:43
">Vardag Kommentarer (0)


Varför sitta här och vänta på bättre tider och hoppas på att något kul händer.
Kan lika gärna lägga mig i sängen och stänga av allt runt omkring mig. Godnatt


Stan med Victoria, tjooohooo.

DATUM: 2011-08-09 / TID: 10:39:51
">Vardag Kommentarer (0)

Skorta kavaj och röda byxor ! Bara för att jag skall passa in med tuffa Vicki idag på stan så sätter jag på mig ett par röda byxor och är tuff. Matchar det med en jeans jacka och en " I love down town " tröja, hihi ;)

Som sagt, idag blir det stan med vickitick. Kanske hittar något roligt, kanske inte. Är så jävla snål när det gäller mig själv, men om man hittar något jävligt snyggt som man känner att man kommer använda ofta så är det bara att shoppa loss. Som frida säger : om någonting kostar 300 kronor så kan man säga att varje gång man använder plagget så är det värt 10 kronor, alltså om du använder plagget 30 gånger så var köpet värt. Ohja, smart chey det där! blaaablabla. Nu skall jag ha det CPKUL! Hej å hå, sug min tåå!


jag älskar dig tusen gånger runt jorden och tillbaka

DATUM: 2011-08-08 / TID: 23:10:16
">Vardag Kommentarer (0)

HEJ! Nu jävlar skall blogg.se funka förfan, har försökt skriva ett inlägg 1000 gånger på en timme men det går inte att förhandsgranska, men nu så ! Jag är trött och jag vill bara sova men orkar inte lägga mig i sängen för då blir jag bara pigg som ett piggsvin och jag oooorkar inte med det. Har suttit här och tänkt på en himla massa grejer.
Men kommer inte fram till något, utan det bara snurrar, som om jag vore helt tom i skallen, helt sinnessjukt. Kanske skall ta och lägga mig iallafall, så jag blir klar tills jag skall umgås med Vickan imorgon. Det var allt, bye.

Jag känner mig såååå uppochner när du inte är i närheten av mig.
Kom hem nu älskling, behöver din kärlek.

Jason Derulo - Don't wanna go home



I want you tonight

DATUM: 2011-08-07 / TID: 10:29:51
">Vardag Kommentarer (0)

Godmorgon sötisar. Jag är nu fixad och klar och skall åka in till Frida och busa. Eftersom att vädret är sådär så vet jag inte riktigt vad vi skall göra, antagligen sitta inne och glo, hihi. Jag kanske hör av mig senare, ha en bra dag.
Pusselipuss!

I want you tonight
I want you to stay
I want you tonight
Grab somebody sexy tell em hey´
Give me everything tonight

Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer - Give me everything




T to the rött.

DATUM: 2011-08-06 / TID: 23:34:14
">Vardag Kommentarer (0)

Det regnar köttbullar var ju sjukt bra! Dock så höll jag på att somna ett antal gånger, så skall nog gå och lägga mig strax tror jag. Gick nämligen upp 07.30 imorse för att gå ut i skogen och leta efter kantareller och plocka blåbär, det gick för jäääävla bra, eller inte. Upp och ner för backarna, men ingen svamp. Istället så plockade jag en massa smaskiga blåbär, sen på vägen hem så hittade jag såklart svamp, bara några meter ifrån våran stuga, så jävla fail! Plus att mina converse gick sönder, mindre kul. Men aja! Imorgon, Söndag så skall jag åka in till Frida och umgås med henne, stannar även där över natten, så jag vet inte hur det blir med bloggen imorgon, kanske skriver ett snabbt inlägg, kanske inte. Vi får väla se hur det blir med det.

Hoppas att alla får en mysig natt, sov sött. Nightyyy.


Nothing is enough

DATUM: 2011-08-06 / TID: 19:55:03
">Vardag Kommentarer (0)

Jag är tillbaka, så hejhej ! Skönt som fan att vara hemma, började redan tröttna när jag kom till Fårö, så det är riktigt skönt att vara hemma igen. Jag har precis möblerat om i mitt rum (igen), satt upp en hylla och ytterligare en spegel. Tycker att det blev snyggt, väldigt snyggt.

Fick reda på tidigare idag att Robin och co redan börjar åka hemåt imorgon, när dom egentligen skall komma hem på Lördag, :o man kan ju undra vad som har hänt nudå, blir lite smått orolig. Men jahapp, då får jag springa och kasta mig i hans armar några dagar tidigare, och det gör mig absolut INGENTING. WIE, kom hem babe. ♥ Lycklig chey, glad chey! Dock så vet jag inte när han kommer hem, men det lär jag ju märka.

Skall ta en dusch nu, sen så blir det film. " Det regnar köttbullar " " The butterfly effect " och " Up " ÄLSKA!




 
 


"Din blick kan få mig och le"

DATUM: 2011-08-03 / TID: 23:28:20
">Vardag Kommentarer (0)

Nämeeen hejsan! Dethär blir mitt sista inlägg sen så åker jag till Fårö, eller imorgon bitti tidigt som fan. Sen så bloggar jag om några dagar igen. Sitter i soffan och ser på Pay it forward nu, som vanligt. Nej men den är fin, älskar den. Har även hittat en massa supersnygga navelpiercings som jag skall skicka efter ifrån USA, tjoho. Dock så tar det typ 3 veckor för dom att skickas hit, men men! Kommer visa bild när jag har fått dom.

Jag skall snart gå och lägga mig, behöver lite sömn för jag skall upp 07.00, för bussen går 08.30, tjoho. Och det dröjer nog ett bra tag innan jag är klar med allt som behövs göras, osv.

Har inget annat att säga så godnatt, suss så gott! Lägger upp en vacker bild på Robin, saknar honom..

Till Sagis: Jag älskar dig, verkligen. 
              Du är världens finaste, och min bäästis. 
              Tack för att du finns, babe. ♥


 Världens snyggaste alltså! Fan vad jag saknar dig, kom hem för fan.
Vill ha pussar och tusen kramar. Syns snart babe, älskar dig mest. ♥


Friends is certainly good to have!

DATUM: 2011-08-03 / TID: 14:56:09
">Bilder Kommentarer (2)

Hejsan finisar! Skall uppdatera lite här hade jag tänkt. Har ju inte bloggat sedan i Lördags eller något. Sen dess så har det hänt en hel del. Har umgåtts med Frida, sovit hemma hos pappa, umgåtts med Vickan ( även sovit över ) och igår så träffade jag Sagis och sov där i nättras! Igår så var vi ute på stan, what a fucking night säger jag bara! Vi träffade ju trevligt folk, hehe.. heh. Menmen, kom iallafall nyss hem till mamma. Skall se på "Morning Glory" nu, sen så blir det mat och därefter glassbaren med familja, tjooho!

Bjuder på vackra bilder på mig och vickan bitches, pooss.






Skönt att vi umgås igen gumman, har verkligen saknat dig min lilla killsnackare ;)
Jag älska di, puss ♥