Har du panik Felly? - JAAAAA !

DATUM: 2010-03-28 / TID: 17:31:55
">Vardag Kommentarer (0)

Ska göras ikväll

* Städa rummet
* Plugga till matteprovet i några timmar
* Ut och springa
* Duscha
* Packa allt till skolan i morgon
* Sova

Hur ska dettttaaaa gå !?

Paniiik :D !

Jag har kommit på att jag har ganska mycket kläder om jag river ut allt. :O


G o d m o r g o n

DATUM: 2010-03-28 / TID: 13:15:45
">Vardag Kommentarer (0)

Godmorgon' :)

kom nyss hem ifrån Nobba, har slaggat där tillsammans med Sabina, Dennis och Linta. Vi såg på en massa skräckfilmer och komedier som gaymovie.. ganska skoj ändå, men jag ägnade tiden att lyssna på musik. Kääkade en massa godis, bläääääh. Sen fick jag inte sova så vi låg och snackade och svettades, nästan 30 grader varmt var det i Nobbas rum, usch ! och jag fick sova i våningsäng så jag låg uppe, och värmen stiger uppåt så det var typ en bastu hos mig. Men det slutade med att vi till slut somna runt 05.00 och vakna 11.00.

Och nu sitter jag i mitt lilla rum och käkar frukost, mums. Efter det ska jag plugga till matteprovet imorgon, det kommer inte gå bra för mig :( men ska iallafall försöka.

Hör av mig senare.

See you later alligator


Biblioteket

DATUM: 2010-03-25 / TID: 14:05:26
">Vardag Kommentarer (0)

Sitter i biblioteket och snackar med Kendra älskooo ! Sitter och snackar om allt.. shit vad allt är jobbigt. Blir så förbannad på en del folk ! Folk ska förändras, men varför överdriva så himla mycket? Jag är så trött på kaxigt och drygt folk.. va bara er själva och lotsas inte va någon annan. :(

Tur att jag har kendra att snacka med, hon förstår iallafall va jag menar, LOVE YOU FK ! :) <3

Hörs senare, slänger in en gammal bild på mig och Kendris


Fk y Fk


Älskar myskvällar

DATUM: 2010-03-24 / TID: 20:44:48
">Vardag Kommentarer (0)

Jag älskar mina mysiga utekvällar i mörkret med musik och min egna lilla tystnad :)

Ikväll så tog jag en långpromenad, och som tur var så tog jag med kameran. Tog lite random bilder på konstiga saker, men men. Jag skulle egentligen till mina älskade höbalar men det va så himla mycket vatten på vägen så jag kunde inte komma förbi, så istället gick jag upp till busskuren, där jag lyssnade på musik och tänkte lite, som jag brukar göra. Efter det så fortsatte jag att gå i skogen och tog en massa kort. Guuuush vad jag haft det mysigt ! förutom när jag ramla i en meter snö, de va kallt men jättekul. Fick en massa snö i skorna så var tvungen att gå in, men det var väl lika bra det. Klockan 21.00 börjar Andra Avenyn, då blir det att mysa ner sig i soffan med en kopp te och bara ta det lugnt.

älskar.. låten 





Lägger upp några utav kvällens bilder, :thumbup:


 Mycket vatten på vägen :O

Översvämning !

Vackert :')

<3busskuren

<3busskuren

Mysko bild ^^

Dancing in the dark

Humor


Godmorgon

DATUM: 2010-03-24 / TID: 07:00:26
">Vardag Kommentarer (0)

Ovanligt att hinna skriva innan skolan ;o. Sitter nu i sängen och funderar på om jag kan ha min Converse fast det regnar lite smått ute. Jag vill ha dom.. men om jag smutsar ner dom så blir jag sur och förbannad på mig själv. Okay.. vi gör såhär, jag tar dom idag, om dom är smutsiga när jag kommer hem är jag sääämst i hela världen.

Faktiskt förvånad över att jag kunde somna klockan 23.00 igår. Brukar inte somna så tidigt, så woooowh !

Okej, nu måste jag skynda miiiii. Slänger in ett inlägg senare under dagen, puusshaj. :)


En bild ifrån i lördags, på Alexander, William, Felicia

 


tack för allt grattande :))))) !

DATUM: 2010-03-23 / TID: 21:05:30
">Vardag Kommentarer (0)

Min födelsedag igår vart iallafall lyckad. Fick en massa fina presenter, fick allt jag ville ha. Lite över 5000 kronor, Converse, blommor, godis, resa till stockholm, smycken, biokort, presentkort, kläder och lite mer. En moppe fick jag ju inte, men de får jag nog i sommar.

Dagen började med att mamma och dom kom in och sjöng för mig klockan 06.00, tack för den ! typ död var jag. Men iallafall klockan 06.00 började jag baka till kvällen. Bakade chokladmuffins som faktiskt blev supergoda !

Klockan 09.00 åkte jag in till pappa och redan halv tio så kom Robin Brolin på besök. Vi drog till Elias och stannade där i några timmar, dunkade musik så att hela lägenheten skakade. Grannarna var nog en aning sura, men shitthesame. Vi lekte med baseboll trän också, det var skojsigt, haha. Runt 15.00 så drog jag hem och blev firad utav mina syskon, dom sjöng minst 20 gånger för mig på 2 timmar. Frida kom in en sväng och firade mig också. Runt 18.00 så kom det gäster, stannade hos oss till 21.00.. och då kom Robin Lekander, vi gick en sväng och sen så drog vi hem till mig och spelade vändtia. Jag vann såklart.

Runt halv 11 lämnade han mig, eller jag kastade ut honom rättare sagt. Var så himla trött.. somna så fort jag kastat av mig alla kläder och la mig i sängen, faktiskt riktigt skönt. Men de va minde skönt att bli väckt klockan 09.00 utav oliver som ville ha hjälp med att skära en kiwi i bitar.. suck.

For in till stan runt 10.00 och gick på stan en sväng. Efter det så åkte jag hem till Victoria och dom firade mig, så snälla ! fick till och med glass med marränger, MUMS.

Nu ska jag hoppa in i dushen och efter det tv, sen flummmm och sist men inte minst SOVA. 

Lite bilder ifrån min födelsedag, allt jag fick och så, men allt är inte med på bilden. 

 
 
 
 


GRATTIS TILL MIG SJÄLV ! 15 ÅR REDAN :OOOO

DATUM: 2010-03-22 / TID: 00:17:35
">Vardag Kommentarer (0)

GRATTTTIIS FELLY GRATTTIIIIS FELLYYY GRATTIIIIS FELLY, MAHA :D

Nu är jag glad !! och nu ska jag sova ! var bara tvungen att va uppe tills jag fyllde år, såklart. Som alla andra födelsedagar, skojskoj :D 

JAG TYCKER IAF ATT JAG FORTFARANDE ÄR LITEN :))!
 

                    


         
 

Tack för allt Robé

DATUM: 2010-03-21 / TID: 21:14:15
">Vardag Kommentarer (0)
Gjorde denna bild till Marcus, haha, visst blev den fin ;d


;oo

DATUM: 2010-03-21 / TID: 07:51:18
">Vardag Kommentarer (0)

Godmorgon gott folk. Kan inte förstå att jag är vaken ;o somna runt 22.00 för att jag var så extremt trött. Sen så vakna jag 07.00, jag är nog inte helt frisk. Men det är ju bra att gå upp tidigt, då har man en längre dag framför sig i jämfört med vad jag brukar ha. Brukar sova bort hela dagarna men nu, nu är jag taggad ! säger vi..

Haha, sitter här i sängen och tittar på Andra Avenyn, har sätt alla programmen så nu har jag bestämt att börja om från början. Har nämligen alla program på datan, jippie.

Senare under dagen ska jag till Victoria en stund, sen senare på kvällen kommer Alf & Sylvia hit. Vi ska ha tacoskväll och fira mig och mamma. Mamma fyllde år förra veckan och jag fyller år i morgon.
Jesus, hoppas jag får en bättre födelsedag än vad jag fick förra året. 

 Men nu ska jag forsätta se på AA och fixa min design, Kram







F Ö R L Å T !

DATUM: 2010-03-20 / TID: 13:01:20
">Vardag Kommentarer (0)

Förlåt för att jag inte bloggat på mer än en vecka ! Har bara haft fullt upp och har inte mått så hemskt bra. Men ska ändra mina vanor nu och blogga varje dag som jag gjort innan.

Idag så har jag gått i skolan ! lördagsläsning.. kanske inte det roligaste, men men. Efter skolan så åkte jag till nya godisaffären där dom har 500 sorter, oooowooooowh ! Blev helt till mig. så de slöt med att jag köpte ett helt kilo godis med pappa. Kommer räcka ända till påsk fan, jippie.

På måndag fyller man 15, jesus va nice det ska bli. Så ikväll så ska jag, mamma, abbe och morfar firas. Vi fyller år nääästan på samma dagar så de kommer bli skojsigt. Då blir det fest hos mormor, och då kommer allt gott folk ifrån mammas sida, släkt och vänner. Tummen upp på det !

Jag är på så bra humör idag, vet inte varför ;o men de ska man va glad över.. antar jag.

Hör av mig senare, puuussshej.

Slänger in lite bilder på mig och min älskade Victoria.. som vi tog förra veckan när vi hade det lite flummigt. 

 
Victoria, Felly

Victoria, Felly

Victoria, serriösa Felly

Felly, Victoria

Världens finaste, älskar dig frugan min !

och sist, och faktiskt minst. F E L L Y !


Eclipse

DATUM: 2010-03-11 / TID: 23:04:40
">Vardag Kommentarer (0)

Hemma i morgon igen.. tråkigt men aja. Hoppas jag får chansen att bli frisk någon jävla fkng gång rent ut sagt.

Den längtade trailern Eclipse har äntligen släppts. Can't waaiit any longer! Vill se den nununu. Men får vänta tills den 30 juni ( suck )



Visst verkar den bra ? SÅKLART.

Nu ska de sovas.. godnatt, kram :)


;/

DATUM: 2010-03-11 / TID: 14:09:37
">Vardag Kommentarer (0)

De där med att blogga när man är sjuk, är inte jag så hemskt bra på. Men nu ska det skrivas.
Jag är fortfarande sjuk, står snart inte ut med smärtan. Under några månader 2009 hade jag magkatarr och de var inte de roligaste jag vart med om. Igår fick jag reda på att jag fått magkatarr nu igen, fast värre den här gången. Orkar verkligen inte :'( men jag ska klara det här, just nu går jag på medicin.

Idag så har jag bara legat i soffan och hostat, hostat och hostat. Har iallafall lyckats att äta lite idag, minsann duktig.

Hoppas verkligen att jag får gå till skolan i morgon, men de är inte så säkert att jag får de.. eftersom att jag är så pass sjuk så orkar jag nog inte. Men jag ska försöka för saaaaknar klassen så mycket nu !

Har inte vart ute sen i söndags så hoppas verkligen att jag blir frisk snart.

I sånt fall efter skolan i morgon så ska jag gå på stan en sväng och köpa present till min lillasyster som jag inte fått chansen att göra för att jag är sjuk.. fast hon fyllde år i tisdags. Och förhoppningsvis så hittar jag något niiice till henne, och då ska jag rusa hem och gratta henne, jippieyey.

Men nu ska jag vila ett tag ! Pusshej :)


kkkkuk..

DATUM: 2010-03-09 / TID: 22:20:41
">Vardag Kommentarer (0)

Nu har man ont i magen igen och feber ! står inte ut.. blir väl att va hemma i morgon, IGEN.
Villintevillintevillinte ! kan det inte bara ske ett mirakel under natten att jag blir frisk som en nötkärna. Va skönt de skulle va, slippa den här smärtan. Vill faktiskt till skolan i morgon.. för efter skolan ska jag gå och fira min lillasyster som fyller 6 år idag. Men eftersom att jag är sjuk så kunde jag inte komma, så snälla gör mig frisk så jag kan fira henne i morgon.

Hoppas att ni får en bra natt.. bättre än vad min kommer va.

Kramar ifrån felly'


Sjuk

DATUM: 2010-03-09 / TID: 11:12:02
">Vardag Kommentarer (0)

Hejjsan

Orkade inte skriva igår eftersom att jag var så pass sjuk.. magen värkte hela tiden och jag hade feber och var jätte förkyld. Idag så värker inte magen lika mycket, men jag har feber och är förkyld. Plus att jag inte kan äta. När jag ser mat så vänder det sig i magen, inte roligt.

Vet inte om jag kan gå i skolan i morgon, det beror på hur min mage mår. Annars så har jag NO-prov i morgon, tror jag. Jag har valt ett ämne som heter dioxin. De kommer nog gå bra.. måste plugga på de idag.

Nu så sitter jag och ser på svampbob fyrkant på tv, haha. Och försöker plugga på projektet i hemkunskap. Orkar knappt sitta upp så de blir lite jobbigt. Men jag försöker så gott jag kan.

Hör kanske av mig senare, det beror på hur jag mår.

Puss och Kram :*

 
Felicia hjärta Svampbob


Seeeeeeg dag

DATUM: 2010-03-07 / TID: 20:52:05
">Vardag Kommentarer (0)

Tjuutjena bloggen ( clicks hälsning )

Idag så har jag sovit i stort sett hela dagen och slappat vid datan. Är fortfarande jätte förkyld.. trots det så måste jag gå i skolan i morgon. Men får inte va med på idrotten och får inte gå på simträning på kvällen, bluhuhää !

Jag sa ju att jag skulle plugga idag, har faktiskt pluggat en hel del men har ändå mycket kvar att göra. Men de ska jag nog fixa.

Snart så ska jag hoppa in i duschen sen blir de att ta en kopp te och bara mysa ner mig i sängen och läsa en bok.
Har blivit beroende av att läsa, vilket är ett mirakel, muhaha. Har läst ut två böcker på 2 dagar, unbelievable. Nu håller jag på att läsa en bok som heter '' lång väg hem'' superduperbra !

Men nu måste jag kila ! Sov så gott allesammans, PUSSEN


Sweet like a rose..

DATUM: 2010-03-07 / TID: 00:57:55
">Vardag Kommentarer (0)

Vet inte varför jag valde just den rubriken, kände bara för det.

Idag har vart en rolig dag ! Började med att jag vaknade 11.00.. sen så väntade jag på att Tom, Robin och Josefin skulle hämta upp mig så att vi kunde börja vårat äventyr ut till Väskinde. Nämligen första gången busungarna skulle få åka hem till mig. De första vi gjorde när vi kom hem var att spela Rock Band, Lips och Guitar Hero. Maha de va väääldigt skojsigt. Jag sjöng, Robin och William spela gitarr och Josefin spelade trummor. Felicias rock band äger ut allt och alla, såklart.

Efter några timmars spelande så blev det tacos, MUMS. Åt fett mycket enligt mig så höll på att dö efter.. shitthesame.

Runt 21.00 så började vi bli flumm och tog en massa bilder, både inne och ute. Såååå fina som ni ser !

I morgon ska jag till farmor en stund om jag orkar, har feber och är jätteförkyld men ska nog klara av det iallafall. På eftermiddagen så måste jag verkligen plugga. Om jag inte pluggar i morgon så får jag IG i dom här uppgifterna.. de får inte hända.

Men nu ska jag slänga mig i soffan och glo på tv, sen så ska jag läsa och efter det ska jag SOVA.

PUSS OCH EN BAMSEKRAM


Felly, Ruben

Ruben, Felly


Ruben, Felly, William
( Vfan är de för fel på oss flummbebis ruben?)

Ruben, Felly
( Twilight Style, HAHA)

Jossan, Felly


Ruben, Jossan

Ruben, Felly

Jossan, Ruben

Ruben, Felly


Ruben, Felly

Felly, Jossan

Ruben, Jossan, Felly


Tack så mycket för gårdagen. Jag älskar er Lekanderfolket


B1 älskar sin B2

DATUM: 2010-03-03 / TID: 23:45:58
">Vardag Kommentarer (1)

Har nu suttit och läst Majas blogg i en timme ! Sitter och smågråter över allt hon och jag har gått igenom. Under en tid så var vi konstant, varje rast, varje minut i skolan. Vi hjälpte varandra med alla våra problem och gjorde allt för att bygga upp oss igen. Efter allting hade löst sig så slöt vi va i skolan. Trots att vi går i samma klass så slöt vi bara att umgås. Pratar inte på samma sätt som förr, är aldrig med varandra längre.

Ikväll så pratade vi om det här, huuuur fan har jag kunnat klarat mig utan dig bejjbi ?Borde ha slagit i huvudet väldigt hårt, För jag är ingenting utan dig. Vi har nu bestämt att bygga upp våran vänskap igen och ha det som vi hade förut. Redan nästa vecka så ska vi va, längtar som bara den. Har saknat dig gumman, men har inte vågat att ta tag i det, utan har bara väntat på att tiden skulle va inne för att berätta hur mycket jag har saknat dig. Och nu vet du.

B2, Syster, Bästavän, jag älskar dig & kommer alltid att finnas för dig.

Har gjort en liten bild till dig. Inte så hemskt nöjd men men..



Saknar

DATUM: 2010-03-03 / TID: 15:10:20
">Vardag Kommentarer (0)


Hej igen !
Känner bara för att lägga upp ett antal bilder
ifrån mina snart två år på Solberga med mina
älskade klasskompisar.
Stunderna på bilderna är
extremt saknade.





Johanna, Vendela, Nina


Emma, Mejan, Kendra, Jag

Nina, Johanna, Frida, Jag

Martin, jag

Kendra, Jag

Benjamin, Casper, Jag

Robin, Frida, Jag, Felix

Vendela, Nina, Lisa, Johanna, Jag

Jag, Vendela

Patrik, Victor, Joakim

Kendra, Jag

Mejan, Emma, Kendra, Lisa

Patrik, Jag, Jenny, Martin, Emma, Kendra

Johanna, Frida, Vendela

Maja, Jag

Jag, Kendra, Jenny


Godermorgon

DATUM: 2010-03-03 / TID: 11:52:55
">Vardag Kommentarer (0)

Hejhopp !

Idag är jag väääldigt förkyld. Ska egentligen in till stan idag och kolla på Josefin när hon lirar fotboll på Crullis Cup. Men jag är så förkyld så jag orkar nog inte. Sen så är jag förbannad och irriterad över all skit man fick ta igår.

Jag och en killkompis sov nämligen i samma säng. Vi hade inte samma täcke och vi låg inte ens tätt emot varandra. Vi är bara kompisar och behövde någon plats att sova på. Jag menar det är bara en säng?

De här var föräldrarnas kommentar

 Föräldern saJaha, här har det vart påsättning !
Jag sa - Nej vi är bara kompisar ?
Föräldern sa - Om man inte är tillsammans ska
man inte sova i samma säng.
 
Jag sa - det är bara en säng. En säng är inte
bara till för sex, utan en plats där man sover
 
Föräldern sa - Men ni kunde ha frågat om det var
okej för mig att ni sov i samma säng.

Sen så efter ett tag så ropade föräldern på mig och min kompis ..
när vi kom ner så började hon prata om preventinmedel.
Och hur pinsamt var inte det?
fortfarande - VI ÄR INTE TILLSAMMANS.. Hur svårt kan de va att fatta?

Jag menar .. FÅR MAN INTE VA KOMPISAR OCH SOVA I SAMMA SÄNG?!
JAG BLIR SÅ HIMLA LEDSEN OCH FÖRBANNAD.

Så allting slöt med att vi inte får sova över som kompisar.
Och att vi bara får sova över om vi är tillsammans.
Vilket är rejält fånigt ! MESHUVUDEN säger jag bara.

Aja, föräldrar förstår inte att dom sårar och förstör ens vardag i vissa stunder.
Jag har redan bestämt att mina barn ska minsann få sova med deras
kill/tjejkompisar fast dom inte är tillsammans.

Men nu ska jag försöka glömma det där. 
Idag måste jag städa mitt rum, sova, gå ut en sväng, datorn såklart, umgås med min
söta lillebror som kommer hem idag, äta Maxmat med familjen, tv sen sist men absolut
inte minst, SOVA.

Senare under dagen ska jag lägga upp bilder på saker jag önskar mig när jag fyller år.
Längtar till min 15-årsdag. Jippie :)!

Men nu ska jag städa mitt rum som redan är städat. Men aja, man kan alltid förbättra.
PUSSHEJ

Lägger upp en bild på mig och Josefin.
Den bilden passar in nu !





                      


:)

DATUM: 2010-03-01 / TID: 01:10:59
">Vardag Kommentarer (0)

Hejjsan svejsan !

Sitter nu och snackar med Robin i mick, vääääldigt rulligt.

Kvällen blev faktiskt väldigt lyckad. Jag och William flummade ihjäl oss som ni ser på bilderna. Efter det så var jag sååå jedrans slut. De blir man efter en timmes flummande.

Vi åkte hem runt 21.00.. jag lyssnade på musik hela vägen hem, alltså 5 mils musik. De är grejjar det minsann.
När jag kom hem så hoppade jag in i duschen direkt bara för att jag luktade extremt mycket curry, haha.
Saknar faktiskt lukten lite, nehj jag skoja !

I morgon ska jag åka in med bussen klockan 11.10. Ska hem till Lekanderfolket en sväng as usual. Klockan 7 på kvällen ska jag på simträning, jiippiiyeey. Längtar redan efter att få träffa lekanderfolket.

Förresten, jag haaaaaatar lösschampoo ! DE LUKTAR INTE GOTT. Blööööh :(

Godnatt, sov sött ;*


Mina och williboii's überfina bilder