U s c h

DATUM: 2012-05-31 / TID: 23:17:54
">Bilder Kommentarer (0)


Seg dag. Jobbig dag. Har haft ont i halsen och varit så j*vla trött. Har varit sur och är sur. Men fina stunder har dagen ändå erbjudit. Gick på stan en kort sväng med Robin förut, sen så ville han hem efter typ tio minuter så jag kände mig genast ensam och skickade ett sms till Frida och frågade om hon ville gå på stan med mig i tre timmar typ, och det ville hon. Så vi kollade kläder, snackade och tog en mysfika på Waynes. När det var dags för mig att röra mig mot jobbet så träffade jag på Kendra. Vi bestämde oss för att vi skall ha en mysdag på Onsdag och bara umgås och snacka. Därefter så begav jag mig till jobbet och jobbade till klockan nio och det var skoj, dock så hade jag idiotiska skavsår som gick mig på nerverna. Efter jobbet så tog jag bussen hem och fick sällskap en liten bit hem med Nora och det var trevlans.. Och nu så har jag precis pratat med Robin och fått reda på att han skall fiiesta imorgon så jag skall inte spendera den här fredagen med honom heller. Så jag stannar kvar här i stan och tar det bara lungt. Är ju ledig imorgon och eftersom mina planer är förstörda så tänker jag inte bry mig om något. Skall bara mysa i min säng och senare under dagen bege mig till pappa och sova där. Skall nog möta upp Frida också för en såkallad snackis. Men ni får ha en gosig natt mina vänner, för det skall jag minsann ha. HEJ!
J a g  ä l s k a r  d i g  R o b i n

Yummie yummie yummie i've got love in my tummy.

DATUM: 2012-05-29 / TID: 23:20:46
">Bilder Kommentarer (0)
HEJ! Hemma på landet nu igen. Sov jus hos pappsen igår men umgicks även med min finfina Majseeeen och ett litet tag med både Maja och Nina, mycket trevligt var det. Idag så har det varit en otroligt seg dag i skolan, hade två lektioner och slutade kvart i tre, superkul. Därefter så gick jag hem till pappa och fixade mig lite, och efter det så begav jag mig till jobbet och jobbade till klockan 21.15. Så nu är jag övertrött. Och man blir inte piggare när man vet att man skall cykla med klassen imorgon, uschochfy, vill inte!

Skall iallafall sova nu utan min allergiska kissemiss. 
Han låg och sov hos mig häromnatten och han nös och dregglade 
hela natten. Det var då jag förtod att min fina kisse är allergisk mot pollen. 
Ganska gulligt att en katt kan vara pollenalergiker, hihi.
Nej, nu är det dags att dejta sängen. Bye





F5.

DATUM: 2012-05-27 / TID: 22:46:20
">Vardag Kommentarer (0)
Känner för att ha en tråkig design just nu. 
Är inte ett dugg trött så vetifan vad jag skall hitta på nu. 
Leta ut kläder tills imorgon kanske, tjohoooo. BYE!

Forever and ever together, we sail into infinity.

DATUM: 2012-05-27 / TID: 21:27:49
">Vardag Kommentarer (0)

Hej, har precis kommit hem ifrån farmor och på vägen hem så tänkte jag för mig själv om de folk som har ett förhållande och sen gör slut när sommaren börjar närma sig för att få något nytt. Eller de som säger, "Nej, jag kan inte ha förhållande nu inte, nu skall jag leva livet i sommar med en massa ragg! Och efter sommaren så skall jag ha ett förhållande" Blir så arg, seriöst. Det är precis som om jag skulle säga till Robin att jag tyvärr inte kan vara tillsammans med honom under sommaren för då skall jag leka runt. Och sen efter sommaren så går jag tillbaka till honom igen, helt stört. Jag tänker iallafall hålla mig vid min fina älskling och jag bryr mig inte ett dugg om det är sommar eller inte. Jag har allt jag önskar och det håller jag fast vid. Kan leva livet på sommaren iallafall. 
R o b i n  L e k a n d e r  m i n  f i n a  ä l s k i p ä l s k i ♥

Ha en bra mors dag alla mammor på jorden.

DATUM: 2012-05-27 / TID: 11:46:34
">Bilder Kommentarer (0)
Så himla mysigt väder ute, har legat och solat i drygt en och en halv timme och herrejösses vad ränderna börjar synas, det gillar jag! Senare skall jag och min lilla familj åka ner till Almedalen och fira mamma på mors dag och mysa lite grann. Ikväll så väntar väl lite plugg och nummerhäftet som jag skall kunna i kassan, tjollahopp. Hoppas jag lär mig allihop, runt omkring 600 nummer är det. Kan väl önska mig själv lycka till!

Världens finaste mamma.
Ingen har en sån mamma som jag har.
En bästavän
som finns i alla lägen och som alltid hjälper mig på vägen.
Jag älskar dig idag,
imorgon och för evigt. Du har gjort mig till den jag är idag,
och det vill jag tacka
dig för nu för ingen mamma är bättre än du
varken förr eller nu.
Puss på dig min ängel




puss.

DATUM: 2012-05-26 / TID: 23:08:45
">Vardag Kommentarer (0)
Efter en lång dag så skall jag äntligen gå och lägga mig. Har nyss kollat på Eurovison och Loreen gjorde sin låt löjligt bra, gogogo! Imorgon är det mors dag och jag sitter och fixar lite med min lilla present, hoppas att hon blir glad världens finaste mami. För att mysa till dagen lite extra imorgon så skall vi ner till Almedalen och gosa i solen, cooozy. 

Åh, nej nu vill jag bara sova och vakna upp och fira mors dag, godnatt alla. 




Hej.

DATUM: 2012-05-26 / TID: 09:40:13
">Vardag Kommentarer (0)
Mot staaan med familjen!
Kör på lite suddiga bilder idag. Men såhär ser jag iallafall ut, älskar min nya 
tröja som är ifrån bikbok. Hejsvejs.


Hey, i just met you, and this is craaazyy.. But here's my number, so call me, maybe?

DATUM: 2012-05-25 / TID: 22:55:31
">Vardag Kommentarer (0)
Det kommer faktiskt kännas tomt att inte sova med älskling den här fredagen, jag gör ju alltid det. Saknar faktiskt honom en smula. Tur att jag har min familj och musik. Har precis varit väldans duktig som har städat och fixat lite inför imorgon. Skall upp tidigt, äta frukost med familjen och därefter åka in till stan och William skall få nya kläder och vi skall äta på Max, mums. Därefter skall vi åka till mormor för mamma skall fira henne på mors dag, dock en dag tidigare. Efter det så får jag se vad som händer. Har inga planer alls. Har iallafall planer på att lägga mig i sängen nu och läsa min bok, därefter så skall jag sussa. Så godnattis!


Old pic.

Home.

DATUM: 2012-05-25 / TID: 16:24:18
">Bilder Kommentarer (0)
Har haft ett par fullspäckade dagar med jobb, ( skall ju sitta som kassörska på kometen i sommar ), har gått i skolan, solat, gått på stan, bokat resa inför sommar till Göteborg med pappsen m.m. Men nu är jag iallafall hemma i Väskinde och jag skall snart se alla Bigbrother avsnitt som jag har missat denhär veckan. Denhär helgen skall jag faktiskt inte umgås med älskling, han skall tydligen lana och jag skall umgås med min fina familj. Har förresten köpt ett par nya skor och en tröja för bra pris. Annnars så har jag väl inte så mycket att säga så hejsvejs.



Worktimees.

DATUM: 2012-05-22 / TID: 18:38:21
">Bilder Kommentarer (0)


WIHO!
Skall jobba för första gången imorgon på Kometen, jag är överlycklig just nu!

Putt i fingret.

DATUM: 2012-05-21 / TID: 18:45:21
">Vardag Kommentarer (0)
Idag så började dagen bra. Vi fick vara i det praktiska rummet och ta "putt i fingret på varandra" eller HB som det egentligen heter och ta blodprov i en dockas arm, det var jättekul men rätt så svårt att få ur saften som skulle föreställa blod ifrån dockans arm, men det gick till slut. Resten utav dagen har varit väldigt seg och varm! Jag har inte varit på mitt bästa humör på grund utav att jag är extremt skoltrött och att jag saknar min mamsi. Men skall snart ta en paus ifrån pluggandet och bege mig in till stan för att simma. Därefter skall jag hem till pappa och sova där. Det kommer bli lite plugg och Bigbrother ikväll också. Så nu skall jag dricka lite te och försöka bli lite taggad, därefter så åker jag. Ha en fin kväll, ciao


Summer lovin.

DATUM: 2012-05-20 / TID: 21:49:37
">Vardag Kommentarer (0)
Känns så skönt att sommaren är påväg nu. Och skönare är det att jag i stort sätt är klar med hälsa hemprovet och litteraturhistorian. Jissus vilka jobbiga uppgifter. Men nu är dom klara och nu väntar fler uppgifter, usch. Imorgon är det skola igen. Kan väl inte påstå att jag är så speciellt taggad men skall iallafall inviga mina svarta ballerinaskor och min nya tröja, mums. Sen så får jag se om jag hinner med träningen imorgon, har tyvärr fullt upp med plugg och annat. Om jag inte hinner så kör jag på hemmaträning eller skiter i alltihop. För just nu så går plugget för allt. 

Åh, älskar den här gulliga bilden som är tagen ifrån Google, hihi. 
Sov gott allihop, n a t t i n a t t i. 


Uppdatering.

DATUM: 2012-05-20 / TID: 16:22:35
">Vardag Kommentarer (0)
HEJ! Har haft ett par härliga lediga dagar med Robin och familj. Har för det mesta sovit, pluggat och solat. Idag har det varit en härlig dag med otroligt fint väder. Skall ut snart igen och lägga mig och sola medans jag pluggar. Solen tar som bara den! Loveit.

Tänkte visa er lite saker som jag har köpt nu på senaste. 
Nu skall jag ut och njuta i solen, hejsvejs.



Så himla typiskt mig, fniss.

DATUM: 2012-05-15 / TID: 21:30:56
">Vardag Kommentarer (0)

This is how I show my love, made it in my mind because..

DATUM: 2012-05-15 / TID: 17:24:04
">Bilder Kommentarer (0)
Såhär ser jag ut idag.
Så otroligt seg och tråkig dag i skolan har det varit. Har varit så trött och på dåligt humör pga. hur vissa
beter sig. Bättre blir det inte när man får göra samma uppgift från klockan 08.00 - 15.15. Det sög, rent ut
sagt. Så i kväll så skall jag vara snäll och klippa gräset åt min familj fast jag verkligen inte har orken, usch.
Därefter så skall jag bara chiiillaa. Och i morgon är det sista dagen sen så får vi långhelg, wiho.

Somebody that I used to know.

DATUM: 2012-05-10 / TID: 21:14:23
">Vardag Kommentarer (0)
Tror att jag har lyssnat på denhär låten trettio gånger bara ikväll, går inte att sluta lyssna, men
förstår mig inte riktigt på videon men spela roll, låten är iallafall bra.




Usch.

DATUM: 2012-05-09 / TID: 22:43:00
">Vardag Kommentarer (0)

Bild tagen för någon vecka sedan.

HEJ! Jag är jävligt skoltrött nu. Har lust att göra en brasa utav mina skolgrejer, orkar verkligen inte plugga mer. Ser på BB nu och det är iallafall kul. Skall snart sova och hoppas på att jag vaknar med ett stort leénde på läpparna och att dagen går fort så att det kan bli helg någongång. Hoppas ni har det bättre än mig just nu, 
p e e a a a c e.

Coconut.

DATUM: 2012-05-08 / TID: 18:12:35
">Vardag Kommentarer (0)
Har köpt dessa godingar idag som luktar kokosnöt. Så ikväll efter
duschen så kommer jag lukta mumsigt. Skall snart bege mig ut på en promenad
och tänka på allt mellan himmel och jord efter den här sjukt långa och tråkiga dagen. 
Vill bara ha sommarlov nu!


Sussdax.

DATUM: 2012-05-07 / TID: 22:51:32
">Vardag Kommentarer (0)
E x p e c t  t h e  b e s t ,  b e  p r e p a r e d   f o r
t h e  w o r s t , f u c k  w h a t  o t h e r  t h i n k s
&  d o  y o u r  o w n  t h i n g.

Sitter i min säng hemma hos pappa nu. Gick till och med
ifrån BigBrother för att jag inte fann orken och lusten att
fortsätta kolla.Tyvärr så slog det mig att jag har redovisning
imorgon som jag måste plugga till, jäättekul.. Får väl stänga av min
fina data och försöka koncentrera mig i några minuter. Sen så är jag mer än
redo att säga godnatt till världen och vakna
upp med en extrem träningsvärk imorgon, myspys! Nighty.

I want to eat your heart.

DATUM: 2012-05-07 / TID: 18:25:46
">Vardag Kommentarer (0)
Tänkte bara informera er om att jag har haft en bra helg. Har ju varit på fest i Hemse med Robin, det var helt okej med jag hade så sjukt ont i ryggen hela helgen så det blev tidiga kvällar för mig. Vi stannade även kvar i går och sov i Hemse i nättras. Åkte bussen in med Jacob i morse runt kvart i sju och gud så trött jag var. Är vanligtvis morgonpigg men inte idag. Kanske var det för att jag visste vad som väntade, skolan. Usch..

Skall iallafall iväg och simma snart, har inte simmat på flera veckor, pga utav att jag varit väldigt förkyld, men nu börjar det bli bättre så nu skall jag köra igen. Skall nog köpa ett halvårskort också så att jag kan simma flera gånger i veckan som jag gjorde för ett par veckor sedan, när allt var okej, när inte skolan var så jobbig och saker utanför skolan. Men nu tänker jag skita i allt och simma fast jag inte har tid. Vatten gör mig glad och det är det som räknas antar jag. Dom flesta tror nog att jag är ute efter att gå ner i vikt, men så är det ej. Simning får mig att må bra, så är det. Efter träningen så hämtar pappsen mig, sen så får jag se vad som händer. 

Bye.


R a n d o m L i s t a

DATUM: 2012-05-07 / TID: 17:44:39
">Vardag Kommentarer (0)
S e n a s t e

Låten du hörde - Whistle med Flo Rida.
Filmen du såg - Sherlock Holmes 2, dock så sov jag, tror jag.
Mat du åt - Fiskpinnar och potatismos.
Kramen du fick - Av min lotsaspappa. 
Pussen du fick - Fick jag av älsklingen innan skolan.
Känslan - Förbannat trött. 

Bråk - Oj, kommer faktiskt inte ihåg. Lägger inte bråk på minnet. 
Resa - Min senaste resa var i Höstas då jag var i Turkiet. 
Glädje - Helgen var min glädje, älskar helger.
Längtan - Längtar stort till sommarlovet!
Dröm - Minns inte vad jag drömde inatt, men skumt var det.
Personen du träffade - Min lotsaspappa och min lillebror vid matbordet.
Personen du pratade i telefon med - Pappa! Skulle fråga honom om han kunde hämta mig ikväll efter träningen och det kunde han, tjoho.
Personen du fick sms av - Ifrån appen "viber" haha!
Gången du var utomhus - För en timme sen ungefär, då hoppade jag av bussen.
Gången hela din familj åt tillsammans - Någon månad sedan.

R a n d o m  l i s t a

Mitt namn är - Felicia Lydahl

Men jag kallas för - Felly eller flisan
Jag är bra på att - flumma och på att vara snäll mot andra. 
Men inte på - att kontrollera mina humörsvängningar. 
Jag äter helst - Saker som jag tycker om. Föredrar tacos, lasagne, spagetti & köttfärssås, makaroner och köttbullar och såklart gurka, yummie.
Och dricker helst - Coca Cola, mjölk och kaffe i stora mängder.
Favoritchips - Vanliga potatischips och kebab chips.
Jag går - På Elfrida Andreégymnasiet.
Efter gymnasiet så skall jag - Ut och tågluffa med Robin och Jacob och någon annan, jobba ett år och därefter flytta till Uppsala med Robin och plugga vidare till sjuksköterska, barnsjuksköterska och sist men inte minst till läkare.
Om tio år - Så är jag 27 år, bor i Uppsala och är barnsjuksköterska och har barn med min fina Robin.
På min skola - Så utbildar jag mig till Undersköterska, boendeassistent och personlig assistent.
Min klass - Är lite random får jag väl lov att säga. 
Den snyggaste killen jag vet - Är självklart Robin. Hans underbara isblåa ögon, hans fina leénde och hans gulliga tänder. Han har en assnygg kropp och är bara helt p e r f e k t! Hans insida och också mer än perfekt. Känner ingen annan på denhär jorden som är snällare än honom, åååhh. Min fina Robin, världens finaste och snyggaste pojkvän. "Hej, jag är förälskad"
Min favoritblogg är - Nog Kenza´s.
Den senaste kyssen - Fick jag i morse av älskling, mums.
Min bästa kyss var - Herregud vad kyssfrågor. Varje kyss med Robin är lika underbar och bäst.
Såhär många gånger har jag varit riktigt förälskad - En gång. Är förälskad nu och kommer alltid att vara förälskad i honom. 

Det var - Började 2008 och håller i sig livet ut.
Idag har jag - Tyvärr gått i skolan och varit svintrött. 
Imorgon skall jag - Gå i skolan som vanligt och plugga. Skall fråga Veronica om hon vill umgås med mig en stund också. 
Vad skall du göra nu - Skall dunka musik och packa och tagga upp mig inför träningen ikväll, äääntligen så är jag frisk och kan träna. Har inte simmat på evigheter. Skall också köpa ett nytt simkort tror jag, så att jag kan simma när jag vill. 


Mirror on the wall, here we are again.

DATUM: 2012-05-03 / TID: 21:40:06
">Vardag Kommentarer (0)
Har hunnit med allting jag har behövt att göra denna kväll, har även spelat sims 3, hihi. Snart så är det bigbrother-time och då skall jag göra en stooor varm kopp choklad och njuta. Imorgon så börjar jag kvart över nio och slutar kvart i elva. Efter skolan så beger jag mig troligtvis hem till Moa och äter mat med henne och pratar om allting och så. Sen så drar vi in till Öster och hjälper till på "eventet" där hela Elfrida Andreégymnasiet kommer vara. Vi skall göra så att fler väljer Vård- omsorgsprogrammet och jag hoppas att vi lyckas. Runt tre så skall jag promenera tillbaka till skolan och hämta upp mina grejer och åka bussen till Hemse med Robin och Jacob. På kvällen händer en massa skoj med roligt folk, jippie!

Skall fixa lite grejer nu, men lägger upp den här
fina bilden på Boo, serriöst, älskar honom. Tänk om han vore min!
G o d n a t t.

Bild: Google

Can you blow my whistle baby.

DATUM: 2012-05-03 / TID: 17:12:42
">Vardag Kommentarer (0)
Ännu en underbar dag. Kan inte fatta att det har varit sommarvärme idag. Alla har suttit ute och varit på humör, dock så var väl inte mitt humör det bästa på gympan men det hade sin förklaring. Jag är verkligen trött på skolan, vill inte vara där. Vill flytta härifrån till Uppsala med Robin och börja om mitt liv. Få nya vänner, slippa se alla människor som man ser varje dag och bara leva sitt eget liv. Det är nog svårt att förstå att det kan vara ganska krävande att bo på en sån här liten ö. Tänk er att alltid se samma människor varje dag. Om du har en fiende som du helst vill slippa se så är det ganska omöjligt här. Du kommer ser personen dag efter dag, kul va? Nope. Så ifrån vissa människor vill jag, men inte ifrån naturen här, älskar den. 

Något som gör mig glad är att imorgon så är det den bästa dagen i veckan, freeedag. På eftermiddagen så skall jag ut till Hemse med Robin och Jacob. Sen på kvällen så är det fest, så himla nice. Skall bli super

Här är en bild på min lillebror som jag tog förut när vi 
var och hälsade på min fina, älskade mamma. 


Mumsväder.

DATUM: 2012-05-02 / TID: 15:05:15
">Vardag Kommentarer (0)
Världens underbaraste väder idag! Är mer än lycklig. Dock så skall jag klippa gräset snart och det är väl mindre roligt. Men med musik i öronen, toppen väder och med en hundring som väntar så skall det nog gå bra. 

Såhär ser jag ut nu, hejhopp!


Home.

DATUM: 2012-05-01 / TID: 19:33:20
">Bilder Kommentarer (0)
Är hemma i Väskinde nu. Nu väntar tvätten, duschen, pluggandet och bigbrother. Har haft ett par trevliga dagar med fint umgänge. Igår så firade jag och Robin valborg med min släkt. Det var trevligt och vädret var perfekt! Idag så har vi grillat med Tom, Felicia, Erika och Jossan och det var gootttt! Nu längtar jag till helgens händelser ute i Hemse, wiiho! Skall iallafall ta hand om min tvätt nu, sen skall jag fixa allt annat och förbereda mig inför muntliga nationella i engelska imorgon, är supernervös men jag klarar det förhoppningsvis! 

Bilder ifrån igår och idag, tjohej!







Mina nya älsklingar.