I send this smile over to you.

DATUM: 2012-07-29 / TID: 21:04:58
">Vardag Kommentarer (0)
Hejsvejs. Tänkte passa på att blogga medan jag är vid älskling för mer bloggande kommer det nog troligen inte bli den här veckan eftersom att jag är hemma vid pappa. Orkade inte släpa med datan dit. Annars då? Skall snart cykla hem till pappa igen, men vill inte ut i det här skitvädret, men vad har man för val. Dagen har iallafall spenderats med älskling, såklart. Vi fick den knasiga idén att köpa likadana mörkblå converse, och det gjorde vi. Dock så har han 7 storlekar större än mig, hihi♥. Men om man är förlovade och allt så måste man även matcha varandra. Imorgon så skall jag självklart jobba, och skall göra det hela veckan också. Någon ledig dag kommer jag att få iallafall, som tur är. Men jag skriver när jag har tid och lust helt enkelt. Ha det toppen allihop, för det skall jag ha, pusselipuss. 


Ser ut som att dom är gråa, men dom är faktiskt mörkblå, busigt. 

Holding me tight and then we fade away.

DATUM: 2012-07-28 / TID: 18:16:58
">Vardag Kommentarer (0)
Halloooj stekare! Har haft en bloggpaus som ni kanske har märkt. Kommer nog inte blogga så ofta längre fram heller. Jobbar nämligen arslet av mig. Men nu så är jag äntligen ledig och waallaa vilket toppen väder. Har varit på Tofta strand med papi, Johannes, Mindie, Oliver och Robin. Hur underbart som helst. Badade även i havet för första gången i år, kanske en aning sen men om man inte har tid så har man inte. Ikväll så skall jag och mamma umgås lite. Vi skall ut till Roma och kolla på Jonas Gardell. Han skall tydligen vara rolig, så en del skratt kommer väl troligen kvällen att erbjuda. När jag kommer hem så skall jag mysa med älsklingen min. 

Jaa, det var väl det antar jag. Har på mig en ny fin chock rosa blus och
matchar det med vita shorts. Hoppas ni har en fin kväll. 
Ciao. 

 

Varje gång jag ser dig är det som om allt stannar till.

DATUM: 2012-07-15 / TID: 22:51:13
">Vardag Kommentarer (0)


Tumblr/Quote

What do you wish for at night? Själv så blir jag nästan helt gråtfärdig av tanken. Finns så mycket saker som jag kan be för. Alltid för viktiga saker. I kväll så skall jag fan i mig lägga mig och be lite. Inte till gud utan till någon annan själ i mitt huvud. Om önskningen inte slår in så kommer jag nog bokstavligt bryta ihop. Hoppas av hela mitt hjärta att det slår in, för det måste det göra, jag skall se till att det gör det. Hoppas ni har en fin kväll/natt. Själv så skall jag försöka ladda upp inför en hel jobbarvecka. Jobbar tio timmar imorgon och jag behöver ladda upp lite. Kanske med en bra bok och en kopp te. Låter som en toppen idé tycker jag. Godnatt.


I don’t care, i love it.

DATUM: 2012-07-14 / TID: 13:53:17
">Vardag Kommentarer (0)
Hello bejbies. Är äntligen hemma hos mamma nu och Robin är här med mig också. Vi skall äta god mat ikväll med familjen och bara myspysa. När jag kom hit förut så fick jag ett ugglehalsband och en lotion som luktade underbart. Passar på att visa bilder på presenterna och klockan och ett navelsmycke som jag fyndade igår på guldfynd. Ha en underbar dag allihopa, nu skall jag se på Pretty Little Liars, puss!





Human feelings.

DATUM: 2012-07-13 / TID: 00:07:58
">Vardag Kommentarer (0)
Dom här senaste dagarna har varit känsloladdade med blandande känslor. Nu blickar alla framåt. Ligger i sängen nu hemma hos pappa och har egentligen inget speciellt att skriva om. Känner att tiden går alldeles för fort fram. Sommarlovet kommer snart vara slut och det är bara fem veckor kvar tills Robin flyttar till Småland. Hur fan skall jag klara mig på den här lilla ön alldeles ensam utan en underbar kille i närheten? Egentligen så vet jag innerst inne att det kommer gå galant. Vi skall visa världen att vi är starka tillsammans och att vi faktiskt kommer att klara det här. Fast ändå så sitter man och är orolig och tänker negativt. Jag tror nog, eller vet att jag är en sådan person. Jag oroar mig mycket och blir panikslagen för saker som jag egentligen vet kommer gå bra. Men så är det bara. Om man älskar någon så mycket som jag gör så är det inte alltid lätt att tänka positivt, det är faktiskt riktigt svårt i vissa tillfällen. Men när man hamnar i en sådan situation som jag och Robin om några veckor kommer befinna oss i så kommer det absolut komma jobbiga stunder. Att helt plötsligt gå ifrån att ses flera gånger i veckan till ett distansförhållande är ett stort steg. Men vi kommer klara det. Han kommer komma ner hit många gånger och jag kommer bli en stamgäst i Anderstorp, självklart. Jag kommer inte släppa hans hand. Om han inte vill mer så kommer det få vara han som släpper min.

Kärleken är den bästa drogen, eller hur? 
Godnatt


 

Tiondejulitvåtusentolv.

DATUM: 2012-07-10 / TID: 10:54:54
">Vardag Kommentarer (0)
Hejhopp gummisnopp. Ledig idag och två dagar till, så himla skönt. Dock så är det inget roligt väder så får vara inne och fixa lite idag. Sen så beger jag mig till Robin och myser lite. Är faktiskt riktigt stolt över mig själv för jag har lyckats att koka ägg för första gången typ, hehe. Men fick hjälp av kokaagg.se, haha. Så äter mumsig frukost nu. 

Annars då? Njae ingenting speciellt. Skall nog 
hoppa i duschen nu och ge mat till kissen och kaninen. 
Ahapp, trevlans! Jajamen, bajbaj!


Min fina missemjausing. 


 

Nitton minuter.

DATUM: 2012-07-08 / TID: 23:32:19
">Vardag Kommentarer (0)
Har haft en mysig helg med älskling och nära och kära. Nu så börjar en ny vecka med jobb och en massa andra händelser. Både jobbiga och bra. Min kissemiss är iallafall hemma nu så nu behöver jag inte sova helt ensam längre, vilket känns obeskrivligt bra. Det är nämligen såhär att jag blivit mer rädd för att sova hemma själv nu pågrund utav Robin. Det var ju såhär mina fina vänner..

I Fredags när jag hade slutat runt 22.15 på kvällen så ringde jag Robin och sa till honom att jag är påväg men att jag kommer bli lite sen. Då sa han till mig att han var påväg hem till mig. Så när jag kom hem och låste upp dörren och klev in så åkte all luft ur mig, mitt hjärta stannade. Framför mig på dörrmattan så satt en jätte stor, fet gosedjurspanda med en liten teddy i famnen. Och jag råkade att kolla upp i trappen och längst upp så satt ett sminkdockhuvud. Jag bestämde mig för att inte skrika så jag sprang ut igen med mobilen i handen och cykellåset i den andra handen. Jag gömde mig på framsidan och började gråta. Jag fick också ett sms utav Robin där det stod "är snart framme" så jag trodde att jag hade inbrott. Jag var helt säker på att någon gick runt i mitt hus. Efter några minuter så hörde jag att ytterdörren öppnade sig och jag blev knäppttyst, trodde att jag skulle bli dödad vilken sekund som helst. Plötsligt så kommer Robin skrattandes. Så fort jag såg honom så började jag störtgråta. UNGJÄVEL! Då var han ju hemma hos mig och ville skrämma mig. Gud så arg jag var, men skrattade lite också faktiskt. Snacka om att lyckas perfekt med att skrämma ihjäl sin flickvän. Men älskling, hämnden är ljuv. 

Det var min spökhistoria det, haha! Skall lägga mig och
läsa en ny bok nu som heter 19 minuter av Jodi Picoult. 
Imorgon så har jag ett tio timmars pass så jag måste ladda upp
inför det. Visar suddiga bilder på mina nya shorts, ha det bra tills
vi hörs av igen. Nighty



Nothing to fear when you are near, just gimme more.

DATUM: 2012-07-06 / TID: 10:58:00
">Vardag Kommentarer (0)
Godmorgon. Hemma nu ifrån Göteborg. Hade det toppen! Och Madonna var toppen. Stod nästan vid scenen så det var en häftig upplevelse. Hade dock väldigt ont i kroppen efter att ha stått upp i sju timmar. Höll även på att svimma som många andra gjorde, fyfan vad varmt det var, usch. 

Igår så shoppade jag lite grann på hemvägen. Fick med mig en tröja, ett par shorts, en bh och ett par jeans som min papsi köpte till mig. Köpte även en tröja till Robin som han skall få ikväll. Visar bilder på kläderna ikväll eller imorgon. 

Idag så skall jag iallafall jobba. Börjar klockan 14.00 och slutar 22.15. Efter det så kommer min fina pojke hem till mig. Då blir det mysipys. ♥

Tyvärr så har jag inga bra bilder ifrån Madonna så
visar er lite bilder ifrån i Tisdags när jag umgicks med Maja, 
Kalle och Timmy. Bilderna är tagna ifrån Majas bloggis. 
PUSS!





Stand by me.

DATUM: 2012-07-03 / TID: 23:44:01
">Vardag Kommentarer (0)
Hej på er mina fina vänner. Kvällen med Maja har varit toppen. Vi umgicks även med Kalle och Timmy och gick en lång promenad ut till piren på hamnen, jösses vad ont jag har i fötterna nu. Vi var även i Almedalen och senare under kvällen så dissade killarna oss så jag och Maja gick till Mcdonalds och åt glass och gottade oss. Ett bra slut på den här dagen. Imorgon så taggar jag och pappsen till Göteborg. Det skall bli jätteskoj! Längtar något så oerhört, så jag får se om jag kan somna ikväll. Har fortfarande det där i mig att man blir spänd när man skall åka iväg, haha. Har tyvärr inga bilder att visa er nu, utan när Maja lägger upp bilderna på hennes blogg så snor jag dom av henne och lägger ut dom då. 

Nu skall jag läsa lite, därefter sova. 
Jag hör av mig igen på Fredag, ha det bäst - för det skall jag ha. 
Godnatt allihop. 

Robin, jag älskar dig. ♥

Alive.

DATUM: 2012-07-03 / TID: 17:10:38
">Vardag Kommentarer (0)
Efter 6 timmars solande så känner jag mig så gott som bränd. Skall snart till affären en snabbis och köpa lite gottigott till imorgon. Har ni förresten hört att Madonnas lastbil med all utrustning välte på E6:an till Göteborg? Sådär lagom lyckat. Tror iallafall inte att det blir inställt, för då hade man fått reda på det. Det skall i vilket fall som helst bli toppen. 

Efter jag har handlat lite så skall jag åka ner till stan och umgås med min finaste Maja. Tror att vi kommer ta en massa bilder och röja runt. 

Hör av mig senare.
Bjuder på en nytagen bild, dock så får den vara sne. 





Idiot koder.

DATUM: 2012-07-02 / TID: 23:57:15
Kommentarer (0)
Försöker förstå mig på idiotiska koder inom bloggvärlden, men blir bara så fruktansvärt arg. Jag som vill ha en fin design, precis som alla andra. Men jag har bara kommit såhär långt, för jag hakar bara upp mig gång på gång och ändrar alltihop hela tiden. Jag vill ha min vän Maja's huvud och fantasi. Helt underbart bäst på att göra designer, det är helt galet. Och här sitter jag efterbliven som en ful fiskmås. Nu får bloggen se ut såhär tills jag orkar ta tag i den igen, kanske imorgon. Men tills dess så kan ni göra som alltid, tryck på F5. Imorgon hoppas jag att det händer mirakel mellan mig och koder.

Den här texten är bara så skön och sann, hhahaaoo!
Det skall jag göra mot Robin nästa gång jag träffar honom, eftersom att
jag vet hur han reagerar, grrh. Hejsvejss.