Engagement gifts

DATUM: 2011-02-27 / TID: 16:17:15
">Bilder Kommentarer (0)

Jag och Robin har fått förlovnings presenter utav Alf och Sylvia, så gulligt!





Robin ♥ Felicia


Spegel spegel på väggen där..

DATUM: 2011-02-24 / TID: 20:07:56
">Vardag Kommentarer (1)

Hejhopp! Eftersom att jag fick byta ifrån mitt superstora rum till det alla minsta rummet i huset hos pappa så behöver inredningen fixas. Har sagt till pappa att jag behöver en hel del saker, och han säger inte nej, hur underbart är inte det. Men känner mig inte så hemskt pepp på att kolla runt på annan inredning än. Men ikväll så var vi och köpte en vit helkroppsspegel. Jag var faktiskt snäll och bad honom att köpa den billigaste, men han sa att jag fick ta den dyra, såååå ah, det blev den dyra. Tack papi!

Dagens dåra, inte så hemskt rolig dag kan jag påstå. Det har varit en ganska känslig dag, men jag kämpade mig igenom den. Har också fått reda på världens sämsta nyhet. " Min älskling kanske har diabetes " Helvete säger jag bara. Började gråta när jag fick reda på det, så nu håller jag tummarna på att han inte har det, såklart! Lider med dig älskling. ♥

Yeah, imorgon så börjar jag 09.00 och slutar 11.30, h h ä r l i g t ! Därefter skall jag till polisen och göra en nytt pass. Och om inte Robin har diabetes så skall han hänga med mig hem till mamma imorgon, men vi får se hur det blir med den saken. Nu börjar klockan närma sig åtta, vad skall man göra nu? Slänga sig i soffan och glo på tv kanske. Aja, vi hörs imorrn!


Suddiiiiig!


Come to your senses.

DATUM: 2011-02-23 / TID: 17:21:22
">Vardag Kommentarer (0)

Detta med bloggning när man inte är på "äkta" hemmaplan funkar inte så speciellt bra.
Känner att jag bara har lust att blogga när jag är hemma hos mamma, det går inte annars.
Men nu så är jag hemma oss pappa och nu jävlar skall jag blogga. Dessa dagar som har gått
så har jag bott hos Robin. Det har inte hänt något speciellt. Jo, en sak. Det händer stora
saker inom simningen, som jag dock inte kan berätta. Men det leder till att jag kommer
 träna dubbelt så mycket mer. Skall faktiskt träna om en timme med pappa i simhallen, yeah!
Efter det skall jag hem och ta det lugnt. Snart är det mat, det blir Lasagne, muuummmmss!

Jag åker hem på Fredag till mamma i sällskap med Robin, så vi hörs då! 

Bild ifrån Kreta 2008, saaknar! Ge mig sommar.
 


I'd catch a grenade for yaa.

DATUM: 2011-02-17 / TID: 22:55:42
">Vardag Kommentarer (0)

Nu börjar denna dag närma sig sitt slut. Jag har suttit och sett på film, pluggat och snackat med Robin i telefon.
Funderar på att bara stänga av datorn och lägga mig ner i sängen och läsa på sopappret om och om igen tills det verkligen sitter. Imorgonbitti skall jag upp klockan 7, eftersom att jag skall åka och göra en sak innan skolan börjar vid 9, men det är en hemlis. Jag kommer ta några dagars bloggpaus nu, kommer blogga på Söndag igen.
Ni kanske förstår att jag skall sova hos älskling i helgen, tror ni börjar bli vana med det. Så jag kommer inte ha tid att blogga. Så jag önskar er en trevlig helg, suss göööött! 


R ♥


Coffey Anderson

DATUM: 2011-02-17 / TID: 20:21:24
">Vardag Kommentarer (0)

Jag har hittat en ny favorit artist. Här är han! Så otroligt duktig. Både proffs på gitarr och på sång, hur coolt är inte det? Sitter här med gåshud. Visst, jag stör mig extremt. Jag tål inte sånna som är duktiga på gitarr, eftersom att jag suger på gitarr själv. Men den här killen, woooooooho! Jag föreslår att ni går in på spotify och lägger in honom i era listor, ni lär inte ångra er. Gillar sånna som spelar gitarr. Alltså så får Robin ett stort plus, eftersom att han också är proffs på gitarr. Vi brukar sitta och spela och sjunga tillsammans, så mysigt!

Här är en låt utav Coffey! Gå in på youtube eller spotify för att lyssna på fler!

 


d d a t a s a l e n

DATUM: 2011-02-17 / TID: 15:10:45
">Vardag Kommentarer (0)
Heyhopp. Datasalen nurå, för andra gången idag. Sitter här och jobbar på so:n med Majsen. Slutar snart, och då skall jag och Sagisen bege oss hem till henne, antar jag (?), eller går på stan eller något. Vet inte varför jag bloggar nuuuu, men jag antar att jag bara hade lust, och att jag har extremt tråkigt. Vill att det skall vara helg nu! Men har dock en massa plugg innan dess. Så jag kommer att blogga senare ikväll, eftersom att min kväll kommer gå ut på att umgås med Saga och plugga som en gris. Ja, det var det jag hade att säga i detta tillfälle. Ha en fortsatt bra dag allesammans. :)


Nightyyyyy.

DATUM: 2011-02-16 / TID: 22:57:22
">Vardag Kommentarer (0)

Shhiiiiit vad trött jag är! Orkar ingenting. Jag som skulle plugga hela natten. Har bara skrivit lite mer än en sida på min redovisning. Men jag tror att det kommer bli bra, jag menar. Det är inte längden som räknas utan innehållet. Plus så mår jag inte bra, detta har varit en jobbig kväll. Är glad att jag har haft älskling att prata med i telefon, utan honom skulle jag fan inte ha klarat det. Ohherre, nej. Nu tänker jag stänga av datorn och mysa ner mig i sängen. Och så hoppas jag att jag vaknar med ett leende på läpparna imorgon. Sov gott på er!

Du är för jävla bra älskling.
Tusen tack för att du finns!
Jag älskar dig mest, mest, mest, mest! ♥


Susse nallen? Ja tack.

DATUM: 2011-02-15 / TID: 23:20:37
">Vardag Kommentarer (0)

Hej mina små vänner. Vart tog alla kvällens timmar ivägen?
Jag är inte helt klar med so:n, men jobbar på det. Känner att mina ögon kommer stängas snart.
Är så trött och vill bara sova sova sova, men det får man ju inte. Utan plugget först, bläää.
Längtar tills jag kommer till värmen. Ohjuste, jag har ju inte berättat att vi skall åka till Cypern istället för
Egypten. Det har ju varit en massa knas där och det blev förbjudet att åka dit, så vi fick boka om och ta det
som fanns kvar, så det blev Cypern. Vi skall bo på ett galet roligt barnhotell. Det springer tydligen runt
nallebjörnar där, och det gillar jag stort! Ajaaa. Får väl ta och försöka plugga det sista nu, sen så blir det sängen.
G o o o o o o o o o o d n a t t

Soulja Boy ft. Ester Dean - Grammy




You are loved.

DATUM: 2011-02-15 / TID: 17:11:50
">Bilder Kommentarer (0)

För ungefär två veckor sen så tog jag och Saga dessa fina bilder.
Ohnää, på en del bilder så är vi faktiskt inte seriösa.
Jag älskar dig bästis , och ditt finger är så jävla klockrent, haha ♥
















Hmm..

DATUM: 2011-02-15 / TID: 16:38:33
">Vardag Kommentarer (0)

Eftersom att jag inte har bloggat så får jag ta det här nu. GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! I efterskott? Jag hoppas att ni hade det riktigt mysigt. Själv, så var jag med älskling igår och sussade hos honom i nättras. Vi gjorde inget speciellt, utan vi var bara med varandra, som jag gillar allra mest. Du är bäst Robin, men jag stavar dig u n d e r b a r.

Och idag så har det varit en helt vanlig skoldag. Har varit, eller är sjukt trött. Tror att jag har sovit för mycket, så dagen har varit väldigt lång. Men nu är jag äntligen hemma. Sitter nu och käkar pannkakor, skall snart sätta på en film och därefter skall jag plugga som bara den! Så vi höres.


Mums.

DATUM: 2011-02-13 / TID: 14:59:55
">Vardag Kommentarer (0)

Hejsan folket. Har haft en bloggiiispaus än en gång. Det blir så när jag åker till pappa eller till Robin, så ni vet! Under dessa dagar så har det hänt en hel del saker, som jag dock inte orkar berätta om. Utan helgen har jag spenderat med min fina älskling. Igår så var vi på Svenska Spel och badade med hans lotsaspappa, mamma, lotsasfarmor och lillasyster. Det var endast vi där, eftersom att Tom hade bokat tid där. Det var riktigt mysigt. Det var mörkt ute och de hade fått i nya belysningar i poolen. Så ibland så var det kolsvart och när det inte var svart så lyste endast poolen upp i olika färger, riktigt mysigt. Efter badet så åkte vi hem till mig i Väskinde. Vi la oss direkt i sängen och såg på Kalle och chokladfabriken, sen så sov vi. Och i dagens läge så sitter jag här och glor. Jag och Robin har bakat chokladbollar och nu väntar vi på att få mat och åka iväg till Göran ikväll och se på film, niice!

Awsie,söt


Life is unfair.

DATUM: 2011-02-08 / TID: 18:53:48
">Vardag Kommentarer (0)

Heydär. Detta har varit en skitdag helt enkelt. Den började med att jag hade svenska nationellt prov, tror att det gick rätt så bra, han iallafall med att svara på alla frågor. Efter det jobbiga så blev allt mycket jobbigare. Bråk i klassen osv. Nu vet jag iallafall, att alla tydligen skall bli olika behandlade i en klass, det är bara så. " Livet är orättvist ", ohja!

Efter jag hade slutat skolan vid halv fyra så gick jag till bussen och snacka med några. När jag väl var hemma så var det bara att knäppa på datorn och kolla ackord och sådant. Har gitarr prov imorgon, som verkligen inte kommer gå bra. Jag var även tvungen att byta låt , eftersom att den andra var cp. Men skall iallafall försöka träna på den låten snart, om jag inte lyckas så skiter jag i det. Måste även göra några läxor i matte som jag har hoppat över totalt, så behöver göra dom nu. Om klockan inte är för mycket efter det så skall jag även skriva so - arbetet. Har skrivit någon rad och gruppen skall göra en powerpoint till det imorgon, greeeaaatt! :thumbup: Detta kommer sluta illa..

Jag som ville baka ikväll, och det lär jag ju knappast hinna. Jag får fixa varm choklad istället och hoppas på att den här kvällen slutar någolunda bra. Hör av mig sen finingar. Ha en bra kväll, vi hörs!


You mean everything to me.

DATUM: 2011-02-07 / TID: 22:10:06
">Vardag Kommentarer (0)

Robin Gustaf George Lekander, mitt allt – mitt liv.
Du är så underbar Robin, du lyser upp mitt liv. Du är som min sol på dagen eftersom att du kan lysa upp den gråaste dagen. På natten så är du himlens klaraste stjärna. Varje gång jag ser dig så är det som om allt stannar till. Jag känner hur värmen stiger i kroppen och att mitt hjärta nästan gör volter inom mig, då jag möts med dina vackra ögon. Jag är förälskad,förälskad i dig. Det går inte att förklara med ord för hur mycket jag älskar dig. Om jag inte skulle ha haft dig i mitt liv så skulle jag vara som den minsta vattendroppen i alla våra hav, men när jag är med dig så känner jag att jag finns. Du är livet inom mig. Du är som luften jag andas. Jag vågar inte ens tänka tanken att vara utan dig. Om den dagen inträffar så faller jag ner på knä och kommer nog aldrig upp igen. Så låt aldrig lågan i vår kärlek få brinna ut. Du är otrolig, så himla fin. Jag är överlycklig att jag har dig älskling. Du får mig att må bra, och du gör så att jag orkar leva, eftersom att jag är beroende utav dig. Som om du vore den starkaste drogen. Det finns så mycket jag skulle kunna skriva om dig, men det skulle dock ta väldigt lång tid. Jag vill bara tacka dig, för allt du gjort för mig och hjälpt mig när jag haft det svårt.
Du är bäst Robin, jag älskar dig till djupet av mitt hjärta. ”Du och jag tills döden skiljer oss åt”.
11/9 – datumet som står skrivet i himlen. ♥


Dag 11 - Mina syskon

DATUM: 2011-02-07 / TID: 17:50:47
">Bilder Kommentarer (0)

Jaa .. nu tänker jag återgå till mina 30 - dagar som jag inte alls kommit långt på. Skall egentligen berätta om vad jag hade på mig idag, men det ser ni på bilden nedan, istället så tänker jag berätta om mina älskade syskon.

Jag kan väl börja säga att jag har fyra syskon, skulle egentligen haft 5 stycken, men den ena är död. Han heter Jonathan och skulle ha varit 18 år idag. Men annars så har jag en syster som heter Mindie, och hon är snart 7 år. Sen så har jag tre bröder, dock så har jag två hos min pappa och en hos min mamma. Dom som bor hos pappa heter Johannes, och han är 8 år, sen så har jag en som heter Oliver, och han är 3 år. Och sen den som jag har hos mamma heter William, och han är snart 9 år. Jahapp, vart skall man börja då? Kan väl börja med minnapinna.

Mindie ♥ - Min fina lillasyster. Världens envisaste unge är hon, men även världens sötaste. Vi kan ha kul tillsammans, fast hon är så liten. Hon vill oftast göra samma saker som jag gör, ha liknande kläder och ha samma saker. Och hon brukar oftast upprepa saker som jag säger och sådant. Hon älskar också att försöka sno min pojkvän, haha! Snart kommer hon lyckas också, så snygg som hon är! Men men, vi har det kul tillsammans, och det är kul att ha någon som ser upp emot en. Ja, vad mer kan man säga (?). Hon är min lilla prinsessa, och jag älskar henne något så oerhört.

Oliver ♥ - Min lilla bebis. Världens charmigaste och gulligaste unge. Han har alltid varit med mig, sedan han var bebis. Jag tog alltid hand om honom, och han skulle alltid vara i min famn, det faktiskt även jag som bestämde namnet på honom. Det är väl så idag också, när jag öppnar dörren och går in i huset så är det alltid han som kommer springandes först och skall upp och pussa och krama. Sååååå söt, också en liten som jag älskar oerhört mycket.

Johannes ♥ - Min tuffa pojke. Han och jag kan också ha väldigt roligt med varandra, det går liksom att snacka med honom, och han brukar oftast göra en glad, fast han kan gå en på nerverna också. Det roliga med honom är att han smsar mig ofta. Även när klockan är 22.00, kan jag få ett sms ifrån honom, fast han skulle somnat klockan 20.00. Så söjt. Vi har också en massa hemligheter kan jag lova, och det är ett under att han har kunnat hålla dom, haha! Men han har även skämt ut mig, många gånger. Men det är glömt säger vi, hoho! Älskar även honom oerhört mycket.

William ♥ - Min smarta brorsa. Smartare än mig, mycket smartare, så att det faktiskt blir skrämmande. Jadu, han och jag har många minnen tillsammans. Eftersom att jag bor mer hos mamma så träffar jag även honom oftare, så vi brukar hitta på lite mer saker. Ibland så känns det faktiskt som om han är min storebror, på det sättet han pratar. Han använder ord som jag aldrig hört eller förstår mig på, det är ju heeeeeelskumt, men ändå tufft. Han är nog också den som jag är närmast med också. Vi brukar prata om privata saker, och han förstår verkligen mig, och hjälper mig när jag inte mår bra. Helt fantastisk. Och jag vet även att han läser mig blogg så, tack William, för allt. Du är underbar, jag älskar dig otroligt mycket.

Ja, vad vore man utan sina syskon? Även fast jag är den äldsta så får jag mycket hjälp ifrån dom allra minsta. Skulle inte klara mig en dag utan dom. Dom gör mig dag helt enkelt, dom finaste som finns. Jag älskar er.

Och det här är lite bilder på sötingarna.
Dock så är en del väldigt gamla.



 Jag och Mindie, 2011.

William och jag, 2009.

Oliver, 2010.

Johannes och jag .. 2009.

Igen, 2009.

Jag och William, 2010.

Jag och Mindie, 2009.

Mindie och Johannes, 2010.

Fail hjärta, men en fin bild annars.
William och jag, 2010. 

Johannes, 2010. 

William, 2009. 

Mindie, 2010. 

Johannes och Oliver, 2010. 
 


Tjenare bloggis.

DATUM: 2011-02-07 / TID: 16:08:47
">Vardag Kommentarer (0)

Har haft en liten bloggpaus, än en gång. Nu beror det på att jag bland annat inte har varit hemma, har inte haft lust och att jag inte har haft tid heller. Men, nu är jag heerrr. Sitter här och funderar, har en Coca Cola i handen och lyssnar på härlig musik. Tänker lite på helgen, hur mysig den var tillsammans med älskling. I Fredags så var jag sjuk, men jag sussade hos honom. Så Robin fick vara min lilla slav, så jag tvingade iväg honom till affärn, då köpte han Cola, 3 paket halstabletter och hyrde en film, "Step up 3", den var riktigt bra, fast den skulle vart bättre om Channing Tatum skulle vart med, men nej. Robin fixade även chips och choklad till mig, så söt så.

I Lördags så åkte vi hem till mig i Väskinde. Tog det bara lugnt och såg på film. "The sixth sense", lite halvt creepy, men ändå bra. Efter det så var klockan rätt så mycket så vi hoppade i säng. Igår så gjorde vi inget speciellt, åt tacos, mummmss! Robin sov även här igår så jag hade natten med honom i nättras också, hihi. Imorse så gick vi även upp tidigt och hann gott och väl till bussen.

Dagens dåra. Det har inte hänt något sådär speciellt i skolan idag. Har dock gått och stressat upp mig inför nationella provet som är imorgon. Skall ha det första nationella provet i svenska imorgon, men jag tror att jag klarar det bra, hoppas!

Nu skall jag fortsätta att lyssna på musik och försöka plugga lite, skall även träna till gitarrprovet, känner att det kommer gå mindre bra, haha! Kämpa på, kämpa på. I will blog later!


 En suddig vacker bild som jag tog nu. 


Pussss.

DATUM: 2011-02-03 / TID: 22:18:53
">Vardag Kommentarer (1)

Jag kan väl inte påstå att detta går så bra. Jag är trött och önskar att jag kunde so:n. Men det går verkligen inte, jag har hjärnsläpp. Visst, jag har svarat korta svar på varje fråga och vet vad det handlar om. Men jag hittar inget bra fakta. Jag har letat överallt på google, men får ändå inga bra svar. Sug min snopp! Tänker snart strunta i det här och ta och städa mitt rum, sen kanske återgå till pluggandet. Känner att detta tar kol på mig. Orkar inte mer.

Vill bara att det skall vara imorgon eftermiddag. Då får jag träffa min älskling. Hoppas dock inte att jag smittar honom. Fast det borde jag ju inte göra, eftersom att det faktiskt var han som smittade mig. *blink*. Men iallafall. Han skall lära mig en låt på gitarr som jag skall spela på gitarrprovet, hoppas att han lyckas lära en sån som mig. Han kanske kan ge mig lite utav hans talanger, sneeela. Aja, sen så blir det nog bara en hemmakväll och mys, eftersom att jag helst inte skall vara ute!

Imorgon bitti så börjar jag 9. Jag och mamma skall ta en fika på morgonen och bara snacka. Vilket skall bli skönt.
Jaja, nog med detta baaabbeeeel. Tillbaka till pluggandet, ett litet tag till står jag ut. Sen så streejjkar jag.
Godnatt på er, suss gott, hörs någongång.

Hitta den här bilden ifrån förra vintern då jag och Robin bara var "kompisar"
Det märks ju verkligen, haha! Loveu babe.


Punktishhhh.

DATUM: 2011-02-03 / TID: 14:51:43
">Vardag Kommentarer (0)

Det fanns dom dagar vi kallade oss för blodssyskon. Vi hade ett band som man inte trodde kunde brytas, men det var precis vad som hände. Våran vänskap bröts, våran vänskap blev ett levande minne. Jag vet att du inte ville såra mig med flit, jag vet att det var en olyckshändelse. Men jag tog det hårt. Blev förvånad och sviken. Trodde aldrig att du, som jag kallade min bästavän skulle göra så emot mig. Men jag var tvungen att se verkligheten. Jag vet inte vad jag skall göra, trots att det gått snart ett halvår sedan allt inträffade. Du säger dag efter dag att du ångrar dig och att du vill ha samma vänskap mellan oss igen. Men så fort jag försöker ta steget så vänder du blicken bort. Prata med mig när du har chansen. Jag har inte valt dethär, jag vill inte dethär, och det vill nog inte du heller.

Endast några rader till en förlorad vän. Men iallafall, hej! Jag är hemma idag eftersom att jag har ont i halsen och hostar sönder. Pluggar nu till en sogrej, som skall skickas till min lärare imorgon. Hade egentligen tänkt att skita i denna uppgift, eftersom att den inte är obligatorisk. Men tänkte iallafall försöka ge mig på den och göra mitt bästa.
Jag lyssnar även på musik, för att göra stämningen en aning bättre, är väldigt trött på att plugga så måste göra allt för att orka! Ja, det var väl allt jag hade att säga nu antar jag. Hör av mig senare.