31januari2012

DATUM: 2012-01-31 / TID: 10:59:23
">Vardag Kommentarer (0)
Igår så började min praktik på Fältgatan 77:2. Helt okej faktiskt. Men jag vet inte riktigt om jag skall gilla mitt schema eller inte. Idag börjar jag 14.00 och slutar 21.00. Skall bege mig till stan snart och kolla lite, därefter så beger jag mig till praktiken. På torsdag är jag ledig, men har praktik i helgen. Torsdagen skall jag iallafall spendera med Nanny, Robin ( hennes pojkvän ), Kevin och Levi ute hos dom, så det blir trevligt. 

För tillfället så bor jag hos pappa och blir nog kvar här någon vecka, fast egentligen så vill jag vara med mamma, saknar henne. Men helgen skall jag spendera hos älskling, iallafall några timmar eftersom att jag har praktik denna helg, tjohoo! Eller?

Men men, en massa fixifix med sig själv, sen så beger jag mig till stan. 
Skall nog köpa något lite till Nanny som en inflyttningspresent, en sen sådan. 

Hejdå. Bjuder på en bild ifrån 2010.
Dagen med Sanna, min fina sanna. Herregud vad jag saknar dig. 






Gårdagens.

DATUM: 2012-01-29 / TID: 10:56:31
">Bilder Kommentarer (0)

Godmorgon! Sitter hemma hos Robin och funderar på vad den här dagen har att erbjuda. Igår så firade jag och Robin 1 år som förlovade, så mysigt. Mamma hade gjort en tårta och jag och Robin gav varandra presenter. Jag fick ett par jättefina örhängen, de som är på bild och han fick en tråkig presentlåda som innehöll en mössa, strumpor, kallsonger, godis och duschkräm, dock så var det endast fynd på rean, hihi. Men dagen vart iallafall lyckad, lite mys och sådant.

Idag så skall jag följa med Robin till hans pappa eftersom att dom inte har firat hans födelsedag än. Och sen ikväll så skall jag hem till pappa och ladda upp inför morgondagen då min praktik börjar, tjoohoo. 5 veckor ifrån skolan, får det bli med underbart?

Här är lite bilder ifrån igår.
Kyss.


 
Robins mössa och hans piercing.
 
 Mina örhängen, hihi.


Jag äjj tjött.

DATUM: 2012-01-26 / TID: 22:01:04
">Vardag Kommentarer (0)
Så trött så jag kan dö. Kom hem för en halvtimme sen ifrån Nanny och pojkarna. Har haft det jätte kul men också anstängande. Har lekt ute i snön och en hel del mer och är lagom slut. Här hemma har jag redan hunnit duscha, städa och plockat ur diskmaskinen. Äntligen får jag lite ensam tid till att bry sig om mig själv. Och den enda tiden jag gör det är när jag går och lägger mig och sover. Sömn är underbart. Älskar så otroligt mycket, vill aldrig vakna. 

Men imorgon är det FREDAG! Och sen 4 veckors praktik och därefter 1 vecka sportlov, helt underbart. 
Och nu på Lördag så har jag och Robin varit förlovade i ett år, underbart det med. Mamsen har köpt
grejer till tårtan, så himla söjt. Gud så trevligt och fint vi kommer ha det, tihi. 

Hade tänk att lägga mig i sängen och koppla av ett tag, spela lite wordfued och försöka få 
tag på Robin, tihi. Prata lite mysgrejer. Åh vad jag vill ligga och kramas och pussas med den pojken. 
Så himla söt och så jääävla fin. Längtar tills imorgon kväll, wiiiieeee vad jag längtar. 

Nu måste tiden gå fort, ;) Godnatt!

Gosar i min fina "Robin" tröja.

DATUM: 2012-01-25 / TID: 22:08:07
">Vardag Kommentarer (0)
Fann inte riktigt det mysiga i O.C som jag trodde. Orkar bara inte, jag kör ett O.C race imorgonkväll istället. Sitter och kollar lite på kläder på nätet. Skall klicka hem lite grejer någon dag, men har inte riktigt bestämt mig. Antingen ett par converse och kanske ett par andra skor. Eller så skall jag gå till Vila och köpa mina älskade byxor som ligger stiligt och väntar på mig. 

Imorgon så är det skola, jippiee.. vill inte gå utanför dörren i det här vädret, blir fan deprimerad. Kommer säkert halka när jag går av bussen, det skulle inte förvåna mig. Då tar jag min väska och går hem igen, haha. Som tur är så slutar jag runt halv två och då kommer förmodligen Nanny och hämtar mig med Levi och Kevin. Mys. 

Smart som man är så glömmer man alltid att texter blir spegelvänt. 
Fail. Men aja. " Känner mig så glad när jag har min tröja på mig, känner mig trygg "
Godnatt okända bloggläsare. 



Bättre blir det inte.

DATUM: 2012-01-25 / TID: 20:50:31
">Vardag Kommentarer (0)
Skola, prov, hem till mamma, besök hos Nanny, tvättat, duschat, städat. Check! Allting verkar vara klart. Nu skall jag mysa lite och se O.C season 2 som jag rotat fram bland alla min grejer, gud så glad jag blir. Kvällen kan inte bli bättre. 


Ja må han leva!

DATUM: 2012-01-23 / TID: 19:02:33
">Bilder Kommentarer (0)
Min lille pojke har blivit stor. 17 år fyller han.
I present så fick han ta hål i ögonbrynet så vi var
och gjorde det förut. Snyggt blev det.
Egentligen är jag emot piercing i ögonbrynet för
jag har innan tyckt att det är fult. Men sen så funderade
jag och kom fram till att Robin skulle passa super i det
och det gjorde han verkligen!

När vi väl var på piercingstudion så köpte jag en
navelpiercing till mig själv för 150 kronor dock, ehehe.
Brukar annars betala 10-20 kronor för en piercing.
Men jag kunde inte mostå! Puss.


 


Mot stan.

DATUM: 2012-01-22 / TID: 16:22:39
">Bilder Kommentarer (0)
Har precis lärt mig hur man får in bilder till datan från kameran, wiiieee. Så datisen håller på med det nu. Just nu så väntar jag på mat och därefter skall jag åka in till stan till min fina babe. Vi skall prata lite och mysa och vänta in hans födelsedag, hihi. Stannar i stan i ett par dagar skall sova hos älskling och sova hos pappa. Den här veckan har jag iallafall planerat in 4 träningar. Måndag, Tisdag, Onsdag och Fredag. Jag tränade faktiskt i Fredags, 80 längder på ungefär 45 min utan att stanna, omkring 2 kilometer, och jag var inte ens trött. Så lite tränad är man iallafall ;)
I'm proud of myself. 

Ha en mysig söndag, för det skall jag!
Pusshej. 


Sjukt bra hårgrejer! Tveka inte, köp. 

Fick den här söta minitermosen av mamma igår. Eftersom dom där jag köpte
ifrån Åhlens inte var täta, så sjukt dåligt. På morgonen då jag skulle använda dom
så vände jag på dom och då rann allt ur. Så där lagom bra. Så köp inte termosar 
ifrån Åhlens. Denna sötisen funkar iallafall. Puss!

How can you be so heartless.

DATUM: 2012-01-21 / TID: 19:12:11
">Vardag Kommentarer (0)
Something in your eyes makes me wanna lose myself. 
Makes me wanna lose myself, in your arms. 
There's something in your voice, makes my heart beat fast. 
Hope this feeling lasts, the rest of my life. 

If you knew how lonley my life has been.
And how long I've been so alone. 
And if you knew how i wanted someone to come along
and change my life the way you've done. 

Feels like home - Edwina Hayes, lyssna.


Det ordnar sig.

DATUM: 2012-01-21 / TID: 16:11:25
">Vardag Kommentarer (0)
Något man alltid måste ha i sin lilla hjärna är att " Det blir alltid bättre ". Med och motgångar måste man gå igenom, vare sig man vill eller inte. Det har alltid varit svårt för mig att ta in. Att man faktiskt måste vara med om det. Allting kan inte bara vara bra hela tiden, ibland måste det vara lite krångel, då blir det bättre nästa gång. Jag har så svårt att ta itu med saker då det börjar bli jobbigt, jag orkar verkligen inte. Då blir jag bara ledsen och tänker helt fel tankar när jag egentligen kan tänka helt annat. Att man lär sig av sina misstag. Det är inte bara mitt fel, utan man är alltid fler. Om man gör någonting med flit så är det ens eget fel. Men när flera deltar i en disskusion så är det faktiskt inte bara jag. Även fast jag kanske har mest åsikter. Men alla som sitter och pratar deltar i det hela. Jag måste börja tänka så, och inte låta folk kasta allt ansvar och skit på mig, för oftast så blir det så eftersom att jag alltid "lägger mig", och erkänner att det är mitt fel fast jag innerst inne är jätte ledsen och känner att det faktiskt inte alls är bara mitt fel. Men jag gör så när jag inte vill att det skall bli sämre. Jag vill att alla skall må bra och då mår jag sämre själv. Jag hatar bråk, jag hatar missförstånd, men det är saker vi måste vara med om i livet. Det är bara så att våra brister gör oss till människor. Vi gör misstag, förr eller senare. Men man måste lita på att det faktiskt blir bättre. 

Jag vet att man oftast vill spola tillbaka tiden när
något blir jobbigt. Men istället så skall man lära
sig att hantera det jobbiga, det är då det blir bättre.





Friday

DATUM: 2012-01-20 / TID: 08:43:25
">Vardag Kommentarer (0)

Fan vad jag ogillar tidiga mornar ( eller vad det nu heter ). Har Medicin nu, sen matte, sen så slutar vi. Då skall jag hem till Robin och vila magen som gör sjuuukt ont och se på film och mysa i sängen och plugga lite. Åh, vad jag älskar Fredagar!

Nu skall jag iväg och plugga, sen blir det kaffe. Mums!

Pussar ifrån maaaj.


Min allra största förhoppning.

DATUM: 2012-01-18 / TID: 22:29:59
">Vardag Kommentarer (0)
Min allra största förhoppning är att jag alltid får ha min Robin hos mig. Motgångar och med gångar har vi haft. Men vi är så starka tillsammans så vi klarar vad som helst. Jag klarar vad som helst med dig babe, om du inte är i mitt liv så vet jag inte vad jag gör. Slutar äta, stänger in mig, skolkar, går ner i en djup depression. Jag är handikappad utan dig, du är min andra halva, hela mitt liv. Varje dag så vaknar jag och tänker på dig. Tänker på vad jag skall göra denna dag som får dig veta ännu mer att jag älskar dig så enormt. Ibland går det bra, ibland inte. Ibland blir det för mycket. Men det är sån jag är, jag måste säga hur jag känner. Jag måste få dig att förstå att det här är på riktigt, att mina känslor är starka, starkare än någonsin. Har aldrig känt såhär. Om du säger någonting och jag missförstår så får jag seriöst feber. Blir varm i hela skallen och iskall på kroppen. Som att jag stelnar till. Men när du är vid mig, håller om mig, kramar mig och kysser mig så blir jag så himla glad. Känslan jag känner då är så himla svår att förklara, obeskrivlig helt enkelt. Under den stunden så mår jag som bäst, då vill jag inte släppa taget om dig. När du försvinner ur min syn så längtar jag efter att få se dig igen, ditt underbara leénde, dina fina ögon. När jag ser dig så är det inte gravitationen som håller mig kvar på marken, det är du.

Det är så fantastisk att du är min, så jävla underbart. Har aldrig mått bättre, har aldrig varit oroligare, har aldrig varit såhär känslig. Är så rädd att något skall hända med oss. Därför jag dag efter dag kämpar för vårat förhållande, och det har funkat såhär långt och det skall hålla i sig så länge vi vill. Jag kämpar, du kämpar. Se så fint förhållande vi har. Är SÅÅ lycklig, så stolt. Stolt över oss, stolt över dig. Om man släpper dig, så har man släppt allt fint i livet.

Robin, min älskade. Fan vad jag älskar dig. 
Du är allt för mig, hela min värld. Om jag förlorar 
dig så förlorar jag mig själv. Allt jag byggt upp kommer
rasa. Men jag vet att vi kan. Jag vill om du vill. 
Du är allt baby, min ägodel, du är det viktigaste för mig. 
Tveka aldrig på mina känslor, för de är så äkta som de kan bli. 

Tack för allt älskling. Du är guld värd, ingen annan är som du. 
Du är den enda för mig, kyss älskling. Iloveu. ♥



Hoppas detta år kan erbjuda allt jag vill.

DATUM: 2012-01-18 / TID: 22:06:59
">Bilder Kommentarer (0)



*


















Det här var bara en liten del. 
Snälla 2012, erbjud mig allt.

Idiotdag.

DATUM: 2012-01-17 / TID: 17:43:57
">Vardag Kommentarer (0)

Skulle egentligen ha simmat ihjäl mig om 20 minuter, men pappa skulle tydligen till återvinningen istället. Detta berättade han nyss för mig, sådär lagom kul när man nästan sprungit hem ifrån Gråbo. Bliiiir aaaarg. Får simma imorgon istället. Behöver nog vila ändå, min nya diet tar kol på mig, hehe. Hemlis. Imorgon blir det iallafall simning utan pappsen. Var förresten tränare igår på simningen för 4 ungar, eftersom de andra tränarna inte kom. Men det gick bra iallafall. Trodde aldrig jag skulle kunna lära någon att simma med fenor och snorkel, skiitsvårt.

Istället för simningen så har jag gått powerwalk i 40 min, så det får gå..
Skall träna lite sen och plugga som attan för ett prov nästa vecka som är STORT.
Ha det bäst, puss.


Schnopp.

DATUM: 2012-01-15 / TID: 16:34:59
">Vardag Kommentarer (0)
Hemma hos mamsen nu med Robin. Har varit hemma hos älskling och bara njutit utav helgen. Har precis köpt två termosar, en till mig och en till Robin. Så jävla skönt att ha en termos i skolan och ta med eget kaffe, te eller oboy istället för att slösa minst 30 kronor i veckan. Vill helst ha 3 koppar kaffe per dag, hihi. Så nu så skall jag ha med mig egen. 

Snart blir det god mat, sen så beger jag och Robin mig till 
farmor där vi blir bjudna på fika. Ha det, puss. 


Den röda är min, hihi. Det stod mellan en liten rosa och en stor röd. 
Båda kostade lika mycket så det var mest värt att ta den stora.

You are a cinema I could watch you forever.

DATUM: 2012-01-12 / TID: 20:26:53
">Bilder Kommentarer (0)
Herregud vad jag mår bra när jag har det högsta ljudet på och de bästa bashörlurarna på mig. Bara ryser, bara njuter. Älskar det här. Tror jag skall skaffa spotify premium så jag kan lyssna på dessa underbara låtar om och om igen, får inte nog, aldrig. Ska sitta här och lyssna på musik tills klockan slår 21.00. Då börjar Revenge, och det får jag absolut inte missa. Efter det så skall jag sätta mig här igen, sen sova. Måste bara ge ett tips till er. Sätt på er bashörlurar och lyssna på Skrillex, så jävla underbart. Skrillex i mitt ♥ Nästa gång dom är i Sverige skall jag lätt åka och se. Får kosta hur mycket det vill, jag ska dit.


Det finns alltid gott om humor i denna värld.

DATUM: 2012-01-12 / TID: 17:18:16
">Vardag Kommentarer (0)
Som ni ser så får hello kitty vara med lite i min blogg för
att jag gillar henne så mycket, så söt så.
Och som ni också ser så skall ni få lära er att
rita en katt på rätt sätt. Hoppas ni lyckas där hemma! *blink*




Ny enkel bloggdesign.

DATUM: 2012-01-12 / TID: 16:53:20
">Vardag Kommentarer (0)
Ny bloggdesign. Sa jag inte vitt, rosa och svart? Hihi. Blev dock väldigt trött, för jag kom inte på att skuggor inte funkar i Safari som finns på Mac, så var ju tvungen att installera Google crome, här funkar designen helt som det skall jag iallafall. Blev faktiskt rätt så nöjd.

Kanske lägger till lite färg i bakgrunden, så småningom. Nu känns det toppen med vitt. 


Dot

DATUM: 2012-01-10 / TID: 23:24:02
">Vardag Kommentarer (0)
Något jag måste få ur mig genast: Åh vad jag ogillar människor som omformulerar en liten grej och gör det till en helt annan grej som är så mycket värre, och som till slut inte har samma mening längre, på grund av lögner som kommer ut ur vissa käftar. Ogilla, ogilla, ogilla. "Skaffa ett liv, för din egen skull" Hoppas du vet vem du är. Fick inget "hej" "hur mår du?" eller någonting idag, hah. Du vågade inte ens titta på mig. Förutom det där så har dagen varit bra. Började skolan idag och vi började sätta igång med pluggandet fortare än man kan säga "hejhoppgummisnopp". Så det var bara att köra. Efter skolan så gick jag och Veronica ner till stan och satt ett tag på donkis. Hon köpte två menyer och tog med sig hem och jag köpte en äppelpaj som jag åt på vägen hem. Och jag glömde att det var äckligt varm så jag tog en stor tugga och bränner sönder munnen. Och Veronica bara skrattar, skrattar, skrattar och skrattar. Såklart så börjar jag också skratta, och bränner mig ännu mer, sätter i halsen och typ dör av garv. Tack Veronica, tack! Imorgon är det skola igen, tjoho.. Ska gå med Veronics imorgon. På eftermiddagen så åker jag hem till mammsen, wie. Min fina mami. Nu skall det sovas, pusshaaj!

Min dag idag, eller?

DATUM: 2012-01-09 / TID: 15:45:49
">Vardag Kommentarer (1)
Kaos dag, och då menar jag verkligen kaos. Började med att jag och Robin skulle gå upp till bussen, då började han reta mig så jag råkade ta sönder remmen på min väska så den totalt blev paj. När vi kom upp till bussen så gick hela fucking kedjan sönder på väskan så fick springa runt med den öppen och på armen på stan. Letade runt överallt på stan efter en ny jävla väska och hittade inte en enda. Så vi satt oss på Waynes och tog en fika och myste. Därefter tog Robin bussen hem och jag gick hem till pappa med min tunga jävla väska på armen. När jag kom hem så cyklade jag iväg till Databyrån för att hämta min data. När jag kom hem till pappa igen så drog jag ner blomman och duken i hallen och tappade datajävelväskan i golvet, hann dock stoppa under foten så det ordnade sig. Den är hel och funkar iallafall, tack som fan för det!
Nu skall jag ner till stan igen med Frida och försöka
hitta en väskjävel. Puss!
Kaos!

Trött..

DATUM: 2012-01-08 / TID: 22:01:48
">Vardag Kommentarer (0)
Men tjaa. Sitter i soffan och ser på Australia med en trött pojke. Åh vad jag äälskar den filmen, så himla fin men också sorglig. Väntar in morgondagen då jag och Robin tar bussen in till stan och tar en mysfika på Wayne´s. Skall skicka ett mess eller slå en pling till Veronica och fråga henne om hon vill ses en stund imorgon på stan också, har mycket att prata om, och där vet jag iallafall att det stannar mellan oss. I morgonkväll så skall jag simma och därefter bosätta mig hos pappa, sweet. Sitter och funderar hur min design skall se ut. Skall göra en ny klassisk och enkel design. Färgerna får helst vara svart, vit och rosa. Hmm.. blir något att klura på. För den här designen kan jag inte ha! Så jävla trött på den, heeehe.
Bjussar på en nytagen mörk bild, puss!

Såhär såg mitt nyår ut.

DATUM: 2012-01-06 / TID: 22:34:17
">Vardag Kommentarer (0)

Tänkte kasta in ett inlägg om nyår och uppdatera lite. Kan typ inte blogga när jag ser min design, så jävla tråkig, måste ändras snarast. Lite om min nyår iallafall. Jag och Robin var ute i Hemse hos hans klasskompis Jacob och hans familj. Vi kom redan dit i Fredags och taggade inför Lördagen. På Nyårsafton så kom det en massa trevligt folk. Vi hade fest i garaget och det var så j*vla kul. Så himla skönt att bara släppa allt och bara köra. Det sköna var att vi bara var 4 tjejer och resten killar. Älskar att umgås med killar. Med dem så kan man skämta om allt utan att dom tar illa upp. Vi tjejer är lite annorlunda när det gäller den delen. Men min nyår var jätte kul, jag ångrar inte en sekund. Det enda som var jobbigt var att ta hand om min bakfulla lilla älskling dagen efter som spydde som en gris, haha! Sötis.

Och.. hur mitt 2011 har varit. 

Hur har 2011 varit? Helt okej. Både bra och dåliga saker som har hänt.
Har du varit kär i år? Ohja, kommer alltid att vara kär i Robin.
Vad önskar du att du gjort mer? Umgåtts med gamla vänner, har inte riktigt haft tiden till det.
Vad önskar du att du gjort mindre? Litat på människor som jag trodde att jag kunde lita på.. haha, bullshiiit.
Vem har du umgåtts mest med? Robin. På senare tid Veronica.
Bästa minnet? Balen i 9an, helt klart.
Något du kommer sakna ifrån 2011? Resan med Saga, allt var inte bra. Men hon var bra, saknar dig även fast du inte tror mig. Fattar ingenting vad jag har gjort som du påstår. Anklagad för något jag inte förstår. Men jag saknar dig vännen, och jag älskar dig. Äggtoddy, äggröra. Alltid i mitt hjärta, alltid.
Är du gladare eller ledsnare i år jämfört med andra år? Gladare, men man har ju sina perioder, men jag mår bra.
Var det mest hemmakvällar eller partykvällar? Hemmakvällar.
Vem/vilka saknade du? Väldigt många, tråkigt nog.
Största misstaget? Att jag litade på folk.
Vad har gjort dig riktigt glad? Alla bra människor, Robin, familj och en massa annat.
Har du några löften inför år 2012? Att inte äta godis. :) som jag klarar lätt!
Hur skulle du beskriva din stil under 2011? Varierande.
Vart har du rest? Cypern, Turkiet och i Sverige.
Vad ser du framemot under 2012? Ser fram emot att umgås mer med vänner, ha kul med nya klassen och en massa mer. Skall bli ett toppen år!
En låt som påminner dig om 2011? Danza Kudoro, Save the world, On the Floor, Tonight I'm fucking you, E.T och en massa mer.
Några minnen ifrån 2011? Herregud. Cypern med familjen, Turkiet med Saga, Balen med niorna, klassresan, tjejkvällarna och en massa annat.

2011 har varit ett ganska bra år ändå. Det är bara nu i slutet allt varit ganska tufft. Mamma mår inte bra, William mår inte bra och det har varit jätte jobbigt i Robins familj och det fortsätter. Nu har det gått så långt så många drabbas, huuhu. Bland det värsta jag varit med om. Och sen så har andra saker också hänt, men försöker glömma nu. Nu är det 2012 och nu skall allt gå bra. Nu gäller det att leva livet för snart så dör vi ju, haha.

Imorgon så skall jag fika med min fina saknade Maja på stan, skall bli så himla mysigt. En brud som jag alltid kan lita på, ha kul med och skoja med. Du är bäst B2, saknar dig som bara den. Puss på dig finis. ♥

Nu skall jag se på tv med snuttis, TJOHEJ!

Den här låten glömmer jag aldrig. Den spelades hela kvällen
i Lördags.

" Nu är det faktiskt så att jag mår jävligt bra! Fan kan inte alla bara va som jag! TAGGA TAGGA TAGGA.. UTGÅNG! "