Baby we can do it, we can do it all night.

DATUM: 2011-03-29 / TID: 23:06:12
">Vardag Kommentarer (0)

Big Brother är nu slut och jag längtar till morgondagens avsnitt, awie. Nu skall jag fortsätta packa eftersom att jag skall hem till pappsen imorgon efter skolan. Har hur mycket som helst att packa! En massa kläder och en hel del annat, plus badkläder inför simningen i skolan imorgon. Jippie, eller? :) Efter simningen i skolan så skall alla 9or gå och kolla på Allt eller inget, som är en teater, och när skolan slutar så skall jag och älskling till ett "möööte" och få en massa grejjs, trevlans! Därefter skall vi hem till min pappa, sweet! Så, jag kanske inte kommer blogga så hemskt mycket denna vecka, men vem vet..

Nu är det iallafall dags att packa det sista, sen så skall jag sussa nallen, mys!
Vi höres.


Tryck F5.

DATUM: 2011-03-29 / TID: 21:42:08
">Vardag Kommentarer (0)

Hejhej, hemskt mycket hej. Nu så har jag gjort om bloggen igen, hehe! Den blåa andra färgen fick mig att må illa så det fick bli lila "så länge". Dock så är designen mycket fel på, men jaja! Ni står ut.

Dagen har varit superbra men också superseg. Jag, Lisa, Kendra och Emelie har varit väldigt flumm, väääldigt flumm. Allting började med att jag helt random skrek " AJ MIN FRAMSTJÄRT " Och jag menar, vad fan är det för ord? Har inte sagt det ordet sedan jag var pytteliten, HAHA! Så vi gick runt där och skrek framstjärt. Allting började med att trosorna åkte in, hihi! Ajfyfan.

Senare så fick jag även damp på en snubbe i våran klass. Han började skämta om siffran "6" på mattelektionen. Och jag menar, om man går i 9:an så skall man väl inte skämta om siffran 6? Snällanån. Så jag vände mig till honom och sa högt till honom " Din desperata jävel! Typiskt oskulder! ". Ja, jag kanske inte var så speciellt schysst, men sanningen kan vara hård, verkligen. Snälla, lägg ner.

Efter den långa dagen så tog jag bussen hem och cyklade hem, fisatan vad kallt. Har aldrig frusit så mycket i hela mitt liv. Mina fingrar var blåa när jag kom hem, usch. När jag kom hem så kastade jag mig vid datan och än så sitter jag här. Om tjugo minuter börjar Big Brother. Och innan dess skall jag packa, fixa macka och oboy, och jag känner mig stressad, he-he. Lyckat!

Så, jag får väl dra, Tjollahej!


Måste komma ikapp!

DATUM: 2011-03-28 / TID: 18:11:21
">Bilder Kommentarer (0)

4. En bild från en konstig tid i ditt liv
Ja, denhär är ju lagom konstig. Den är ifrån klassresan 2008.
Jag visste inte hur man stannade skidorna? Så jag var påväg rakt in i skogen,
som ni ser. Hahah.

5. En gammal bild på dig själv
Wooawh, ganska gammal bild. Kort hår iallafall!

6. En rolig bild
Inte bara rolig, utan himlans sexig och fin!

7. En bild som du aldrig lagt upp
Efter solbergas spex när jag var utklädd till smurf så ville
Robin också vara smurf, söt!

8. En person som du saknar
Sagis, åh vad jag saknar dig! Vi måste umgås snart.
Jag älskar dig, min allra bästavän.

9. En nyfunnen vän
Jag träffar många nya, men har inte träffat någon
som jag verkligen kan prata med, så hoppar över den!

10. Någon som du tycker är väldigt snäll
Min kära vän Kendra är oerhört snäll! En som jag alltid kan prata med,
en som alltid finns där. Jag älskar dig.
( Gammal bild )

11. En person som du kan berätta allt för
Helt klart Robin. Han är nog den jag verkligen berättar allt för.
Och om jag håller något inom mig så får han alltid mig att berätta.
Och det är ju solklart att jag berättar för honom, han är ju trots allt min pojkvän & min bästavän.


Detta får räcka! Nu taggar jag simträning.
Vi höres!


Just för denna stund. Tryck på F5.

DATUM: 2011-03-27 / TID: 20:52:25
">Vardag Kommentarer (0)

Ja, vad skall jag säga? Mina andra design pajja totalt på alla internet så har gjort denhär nu på kort tid. Skall snart lära mig mycket mer inom design så jag kan fixa en alldeles perfekt. Så denna är bara för tillfället. Den kommer jag ha tills jag orkar göra en ny.

Har även tagit en bloggpaus som ni antagligen märkt, men nu skall jag börja igen. För ett tag sedan så kom jag hem till mamma igen efter sisådär en vecka. Jag har bott hos pappa och Robin under dessa dagar. Jag har ju fyllt år så en hel del trevligt folk har firat mig, och jag har fått finfina saker. Nu i helgen så har jag bott hos älskling. Vi har gått på stan, myst, varit ute, varit med familj, lekt osv. En trevlig helg rättare sagt!

Skall gå och göra iordning mat nu, sen skall jag kasta mig i soffan och se på Big Brother, wiiiiieee! Därefter blir det en kopp choklad sen skall jag hoppa i säng utan älskling :(, snyfftsnyfftsnyfft.

Yes, något mer jag har att säga? NEEEEJ! Jahapp, då hörs vi imorgon då, puss.

3. En bild på någon i din familj.




Hejhopp gummisnopp.

DATUM: 2011-03-21 / TID: 21:28:16
">Vardag Kommentarer (0)

Dagen är nu avklarad. Spex gick bra, kortet blev antagligen bra. Jag, Lisa och Jenny blev också bra, ( som ni ser på bilden ). Nu skall jag snart lägga mig ner i sängen med Robin och se på gamla O.C avsnitt. Men först så måste jag packa och fixa inför imorgon, eftersom att jag fyller år. När det är avklarat så jävlar skall det sovas!

Har inte så mycket annat att säga, utan jag hör av mig när jag känner för det! puss.



Kokobom smurf smurf!

DATUM: 2011-03-20 / TID: 22:53:57
">Vardag Kommentarer (0)

Hejsan sötnosar. Jag har haft en mycket trevlig helg med älskling, släkt och familj. Dock så åkte Robin ifrån mig för ett tag sedan, vilket inte är så speciellt kul, men han kommer till mig imorgon igen eftersom att jag fyller år på Tisdag, och då måste självklart min gullenutt sjunga för mig på morgonen. Hoppas förrsten att ni har haft en super bra helg, nu så laddar jag inför imorgon. Då är det spex dag i skolan. Det betyder att alla nior klär ut sig och tar kort med sin klass. Jag och två andra i min klass har kommit på det bästa, men ni får reda på det imorgon, hoho!

Nu skall jag fixa lite, därefter måste jag sova! Har mycket att göra imorgon bitti, så måste gå upp en timme tidigare, hehe. Puss på er! Nighty.


Dagens.

DATUM: 2011-03-19 / TID: 17:06:12
">Vardag Kommentarer (0)

Ja, idag så har man varit riktigt social med älskling och släkt! Jag och Robin gick ut i det fina vädret och tog en promenad till farmor och farfar där min faster var med hennes två barn, Kevin och Levi. Vi blev även bjudna på fika och fick köra farfars nya fyrhjuling, det var riktigt skoj! Efter någon timme så kom även pappa och familjen ut dit. En lyckad eftermiddag kan man säga, farmor tog också denhär bilden på oss. Jag ser ut som en gammal hagga, men Robin är så söt så, med sina glasögon som han fick igår! ♥



2. En bild på någon du umgås väldigt mycket med

DATUM: 2011-03-19 / TID: 12:54:27
">Vardag Kommentarer (0)


Andas ut.

DATUM: 2011-03-17 / TID: 20:52:11
">Vardag Kommentarer (2)

Var tvungen att gå hem ifrån skolan vid lunch idag. Brast i gråt framför mina kompisar, och de trodde nog att jag var helt dum i huvudet. Men jag berättade inte vad det var, och jag kommer inte berätta det för någon heller. Det är min ensak, min privatgrej. Så jag pallrade mig iväg, gick in på hemmakväll och köpte en påse godis och torkade tårarna, därefter så gick jag till Bempis och satt där och snackade med honom, det kändes enormt bra. Ibland är det bra att ha vuxna alltså ♥ Åh nu så sitter jag och försöker plugga lite grann, men det går inte som jag har tänkt mig. Men men, har iallafall storstädat mitt rum och det känns bra, har också gått igenom min garderob och inser att jag måste fylla på en hel del nu till våren. Jag har också fixat lite saker iför mammas födelsedag imorgon. Nu så väntar jag endast på att klockan skall bli 22.00. För då skall jag kasta mig i soffan med kaffe och macka och se på mitt älskade program, Big Brother. Därefter skall jag lägga mig ner i min nybäddade säng och sova.

Imorgon är det iallafall en ny dag och nya händelser. Det är då Fredag och då kan vad som helst hända! Jag skall iallafall umgås med älskling hela helgen och helgen kommer vara fullproppad med saker. Imorgon så kommer det gäster och firar mamma och mig, fast jag fyller år på Tisdag. Men om man har stor släkt så har man! Yes, men vi höres imorgon. Pöss.

Step by step
Heart to heart
Left, right, left
We all fall down
Like toy soldiers


Big brother i mitt hjäärta.

DATUM: 2011-03-16 / TID: 16:14:06
">Vardag Kommentarer (0)


Hejsan mina fina! Sitter här och har nyss kollat på det senaste Big Brother avsnittet, garvar ihjäl!
Se på videon så får ni se avsnittets höjdpunkt. När Rodney Flashar snopppeeeen för Gurkan, ajhu.
Kan se den tusen gånger om.

Grukan: Aj, fyfan! Jävla äckliga jävel! Jävla idiot! Fyfan, äckliga jävel till balle! Visa fucking könsorganet! Förbaskade jävla idiot!
HAHAHA! Aj, vad jag älskar Gurkan ♥


Thoughts spinning in my head

DATUM: 2011-03-13 / TID: 18:58:36
">Vardag Kommentarer (0)

Sitter här och suger på min zooklubba och försöker samla orken till att öppna matteboken, men det går inte.
Har så mycket att tänka på, är helt slut. Jag känner mig konstig, jag känner mig inte som den där flummiga längre. Nu så blir jag sur för vad som helst, tål inte att folk gör saker, tål inte någonting. Jag mår dåligt och vill bara bort. Ingenting blir bättre utav att denna vecka kommer bli skit i skolan. Har flera prov och en hel del läxor, döda mig väl. Kommer inte klara något utav det. Kommer sumpa allt. Om bara någon ifrån ovan kunde ge mig kraft och ork, så skulle allt gå så mycket lättare. Jag vill klara dethär, jag måste klara dethär, kommer jag klara dethär? Det visar sig väl. Nu skall jag öppna matteboken och räkna ett par få tal.
Write later


100 frågor.

DATUM: 2011-03-12 / TID: 13:54:19
">Vardag Kommentarer (0)

Personligt:

1. Ditt namn? – Felicia Kristina Lydahl
2. Ålder? – 15, snart 16.
3. Längd? – 167, typ?
4. Vikt? – Söker hjälp (y)
5. Smeknamn? - Felly
6. Vart bor du? – Gotland, eller Gayland.
7. Vad gör du på fritiden? – Umgås med pojkvän, familj och vänner.
8. Beskriv ditt utseende – Flummigt utseende.
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? – Pass.
10. Vad är du mest nöjd med? – Lillfingret!
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? – Knaaasboll!
12. Vad vill du jobba som äldre? – Barnsjuksköterska, fofan!
13. Hårfärg? – Mörk blond.
14. Ögonfärg? – Blå/Grön/Brun
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som ingen av oss vet? – Alla vet allt.
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? – Njaaeee, det kan jag inte påstå.
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? – Hmm, vill i alla fall inte se ut som en mupp!
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? – Håret!
19. Någon vana? – Va? :o
20. Lyckotal? – Ett.

Vänner/folk:

21. Vad heter din bästa vän? – Saga.
22. Hur många vänner har du? – Så jag klarar mig.
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? – Nej.
24. Vet många personer vem du är? – Jadå.
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? – De flesta vet väl.
26. När var du senast med någon kompis? – Igår i skolan.
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? – Gör väl som jag vill förfan.
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? – Hmm, Sagisen.
29. Vem sov senast hos dig? – Snoppsöta Robin!

Romantik:

30. Vill du ha ett förhållande? – Har det bästa förhållandet.
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? – Lika gammal, haah!
32. Är du kär? – Kär? Du menar väl förälskad?
33. Tycker någon om dig mer än som vän? – Tror att Robin gör det jaa.
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? – Så redo som man kan bli!
35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? – Vi har sagt för evigt.
36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? – Jaa, men insidan är viktigast.
37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? –Självklart!
38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? – Verkligen inte.
39. I din klass? – HAHA! Skulle ha varit pinsamt. Han skulle gått mig på nerverna.

Från kram till sex:

40. Har du kramat motsatta könet? – Men det är väl klart, muppfråga?
41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? – Händer ofta.
42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? – Jajjamen!
43. Har du pussat någon i motsatta könet? – Miljoner gånger.
44. Har du pussat någon i medsatta könet? – Kompispussar, yeah!
45. Har du pussat den du tycker om? – Pussar honom flera gånger om dagen!
46. Har du pussat någon inför folk? – Jag är inte blyg nej.
47. Kysst någon inför folk? – Yees.
48. Hånglat inför folk? – Hånglat och hånglat.
49. Vem var ditt första hångel? – Pass på den, pinsamt ju!
50. Hur många har du hånglat med under en kväll? – Håller mig till den första.
51. Vem är ditt bästa strul? Robin, såklart!
52. Och vem är ditt senaste? – Robin.
53. Ditt snyggaste hångel? – Filmar inte alla och kollar ut vilket som var snyggast!?
54. Skäms du över att hångla inför folk? – Det är olagligt att hångla bland folk, haha!
55. Haft sex med någon på offentlig plats? – Nej förfan, där går gränsen.
56. Haft sex överhuvudtaget? – Behöver alla veta?
57. Hur gammal var du första gången? – 0.
58. Hur gammal vill du vara första gången? – 0.
59. Blivit dumpad efter sex? – Nej.
60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? – Jo.
61. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? - ? Nej, aldrig.

Tankar & skit:

62. Har du någon fobi? – Fötter och Öron.
63. Har du någon allergi? – Mot lite olika frukter, tihi!
64. Vad tänker du på innan du somnar? – På allt möjligt som snurrar i skallen.
65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? – ”HAHAHAHAH”.

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!

66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? – Att någon tycker om mig.
67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? – Båda.
68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? – Beror på.
69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? – När tanken dyker upp.

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. runkar du regelbundet? -

Vad väljer du?

74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? – 13.
75. Vänskap eller förhållande? – Båda, såklart?
76. Snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet?-  Finast personlighet.
78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - ”Han har en snygg kropp” :$, naken!
79. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? – 10.

Skulle du?

80. Kunna byta liv med någon? – Nej.
81. Isåfall vem då? – pass.
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? – Tuta och köra!
83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? – Aldrig i livet, haha!
84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva?- Beror på vilken vän.
85. Kunna sova ute på vintern? – Skulle ändå varit död dagen efter, finns ingen mening.
86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? – Jaa, USA!
87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? – I Helvete heller.

Klädstil:

88. Anser du dig själv vara en speciell stil? – Verkligen inte.
89. Vad klär du dig i oftast? – Jeans eller tights.
90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? – Oftast.
91. Klär du dig dyrt? – Njae. En del plagg.
92. Vad kör du på: Allt möjligt. Det som jag tycker passar på mig.


Senaste 48 timmarna har jag?

93. Pussat någon? – Ja.
94. Haft sex? – Med mitt gosedjur.
95. Fått en kram av en helt okänd? – Nej.
96. Ringt någon? – Jodå.
97. Blivit uppringd? – Yeaah.
98. Funnit kärleken? – Den fann jag för längesedan.
99. Kollat på google? – Yes, älskar google!

SISTA FRÅGAN!

100. Hur lång tid tog detta? – Alldeles för lång tid!


1. En bild på dig själv

DATUM: 2011-03-12 / TID: 10:19:26
">Vardag Kommentarer (0)


En ny lista

DATUM: 2011-03-12 / TID: 10:17:20
">Vardag Kommentarer (0)
Min förra lista gick ju inte så hemskt bra så börjar med den här istället, ger det iallafall en chans.
Har snott den ifrån en mycket fin vän, Majsen. :)

1. En bild på dig själv
2. En bild på någon du umgås väldigt mycket med
3. En bild på någon i din familj
4. En bild från en konstig tid i ditt liv
5. En gammal bild på dig själv
6. En rolig bild
7. En bild som du aldrig lagt upp
8. En person som du saknar
9. En nyfunnen vän
10. Någon som du tycker är väldigt snäll
11. En person som du kan berätta allt för
12. En bild som beskriver din vardag
13. Du och någon klasskompis 
14. En bild som påminner dig om gamla tider
15. En person som du vill vara med
16. En bild på någon som du älskar
17. En bild på någonting som du inte kan leva utan
18. Ett roligt minne
19. En person som du tycker är snygg
20. En bild på dina närmaste
21. En person som alltid ställer upp för dig
22. En bild på en tid som du saknar
23. Ett galet minne
24. En bild som gör dig glad
25. En person som alltid får dig på bra humör
26. Någon vs några som du alltid har roligt tillsammans med
27. En bild som du alltid skrattar åt
28. En bild på dig och din bästa vän
29. Din favoritmaträtt
30. Någon som du aldrig kommer att släppa taget om

Stop time for a moment

DATUM: 2011-03-10 / TID: 18:15:34
">Vardag Kommentarer (0)

Hello beautiful,Nu är jag hemma hos mamma! Sitter här och pluggar som en dåre på budgetuppgiften. Är snart klar, vilket är skönt. Därefter skall jag gå upp och ta en dusch, och sedan skall jag fixa lite andra saker inför imorgon, eftersom att det är en stor dag imorgon. Jag och Robin firar 6 månader, hihi! Herre, vad det har gått snabbt. Men underbart har det varit. Så jag måste fixa lite få saker inför vårat firande.

Senare så skall jag se på Big Brother. Fan, vad bra det programmet är! Gurkan gör det ännu bättre, den grabben är skön han!

Om man skulle fortsätta plugga? Ohja. Pusspåer!


 Jag älskar dig lillasyster, min buse. ♥


nausea is my weak point

DATUM: 2011-03-09 / TID: 10:06:01
">Vardag Kommentarer (0)

Heeej. Jag var tvungen att gå hem ifrån skolan för ett tag sedan. Började må riktigt illa och fick läskigt ont i magen. Vet inte vad det är för fel på mig. Helt plötsligt så kan jag börja må dåligt, och efter ett tag så mår jag bra igen. Så det var bara att gå hem. Klarade inte att vara kvar, speciellt inte när ens lärare babblar stup i kvarten. Då får jag panik och vill bara ifrån. Yes, när jag kom hem så hoppade min katt på mig, som ni ser på bilden. Det är min lilla kelgris det, tar hand om matte när hon är sjuk.

Skall snart lägga mig i sängen och vila, därefter plugga. Senare så kommer det en massa gäster eftersom att min lillasyster fyller 7 år idag. ♥

Bye. / F


Suddig.


Hejdååååå.

DATUM: 2011-03-07 / TID: 18:43:19
">Vardag Kommentarer (0)

Hej jag är trött. Hej jag skall ha hård träning om en timme. Hej, döda mig?

HEJ! Nu drar jag till simningen, därefter till pappsen. Skall försöka blogga någondag, men lovar inget. 
Men tills dess så får ni ha det super, pusshej!


oh well, what now?

DATUM: 2011-03-07 / TID: 00:53:52
">Vardag Kommentarer (0)

Har bytt till en gammal design så tryck på F5. Dock så vill inte blogg.se fungera, så det går inte att kommentera, så gå inte ens in där. Skall försöka fixa det imorgon, men orkar dock inte ta tag i det nu. Jag borde egentligen sova, men är inte trött. Tänker för mycket och vill bara bort just nu. Och så kommer det kännas konstigt att inte sova bredvid Robin. Har sovit med honom ett par nätter nu, och så inatt så kommer han inte att hålla om mig och ge mig värme, usch .. Imorgon är det skola och jag kommer vara hur trött som helst. Jag skulle ha pluggat också, har jag det? NEJ. Fyskäms. Nej, jag får skylla mig själv. Skall iallafall stänga av datan och försöka sova nu. Godnatt.


Now it must be blogged!

DATUM: 2011-03-06 / TID: 19:01:41
">Vardag Kommentarer (0)

Hejhejhej och åter hej. Hoppas att ni haft det bra, det har jag! Mitt sportlov börjar dra sig till sitt slut. Det har hänt en hel del. Jag har bott hos Robin hela lovet. Vi har gjort en massa skoj! I Torsdags så tog vi bussen ut till Hemse och badade på Hemsebadet, därefter åt vi pizza på Fenicia, mysigt? Ohja. Och igår så bowlade vi med Josefin, Robins lillesyrra. Dock så gick det inte så hemskt bra för mig, så jag blev förbannad. Och ja, jag kan väl vara ärlig och säga att jag är världens dåligaste förlorare. Hatar att förlora. Men men, det har iallafall varit ett bra lov. Skulle dock ha pluggat mer. Men har inte pluggat ett piss, så det blir att plugga ikväll, om jag orkar. Skall snart försöka och göra en ny bloggdesign, det kanske gör så att jag bloggar oftare. Men det kan dröja ett par dagar, eller veckor. he-he.

Har inget speciellt att säga, så hejhopp!