You can hate but never break me, this is what I'm made of.

DATUM: 2012-06-28 / TID: 17:23:51
Kommentarer (0)
Har haft en mysig dag med mami idag. Vi tog en sväng till Slite där det dock var helt dött. Åt iallafall lite mat och åkte därefter till Lummelunda och tog en fika, kollade på smycken och köpte örhängen. När jag kom hem så kastade jag mig direkt i solen och solade en bra stund. Sitter och ser på Dirty Dancing nu och äter mumsiga jordgubbar.  Har ingenting för mig ikväll så tänker bara se på tv och ladda upp inför en dag på jobbet imorgon.
Bjuder på ett par bilder ifrån idag som faktiskt är tagna av mobilens kamera. 





Chips i stora lass.

DATUM: 2012-06-27 / TID: 23:05:41
Kommentarer (0)
Hemma efter tolv timmar på jobbet, är helt slut i kroppen men ändå hyffsat pigg. Har precis ätit lite och sitter och glor på "priest" nu. Funderar på att skita i allt och gå och lägga mig snart men vet inte om jag orkar det, haha. Så mysigt att sitta helt still och andas ut i myssoffan. 

Dagen har i vilket fall som helst varit helt okej. Estrella mannen var på besök så jag fick smaka nya chipssorter som kommer ut i höst, så jeavla nice och gott. Imorgon är jag iallafall ledig och skall försöka sova ut ett tag. Imorgon så hoppas jag att mamma vill umgås lite med mig. Behöver lite tid med henne, den finaste mamman i världen och min ängel som alltid finns där för mig i torrt och vått.
Jag älskar dig oändligt. 

Fick förresten min namnbricka idag, så himla fin!
Godnatt på er allihop. 



I'll never give up on you, baby.

DATUM: 2012-06-26 / TID: 22:49:16
Kommentarer (0)


Du är den enda människan på jorden som lyckas göra så att jag får
fjärillar i magen varje gång jag ser dig. Du är speciell, jag älskar dig min kärlek. 

Inspärrad.

DATUM: 2012-06-25 / TID: 23:13:17
Kommentarer (0)
Hemma nu efter en hel dag på jobbet. Har längtat ett par gånger efter att få komma hem i det tysta huset och kasta av mig kläderna, ta en dusch och lägga mig i sängen med boken "inspärrad" i händerna och det händer äntligen nu. Rekommenderar er att göra samma sak, läs inspärrad, så spännande men hjärtskärande. 

Nej, nu är det dags för dagens höjdpunkt. 
Ha en myspysig natt, peace. 


Smultron är för himla gott...

DATUM: 2012-06-24 / TID: 22:22:58
Kommentarer (0)
Efter jobbet i eftermiddags så begav jag mig direkt hem till Robin. Pratade lite, var ute och gick, plockade smultron med Erica, åt mat, åt godis och såg på film. Ett mysigt slut på en lång dag. Just nu så sitter jag hemma hos pappa och är faktiskt inte själv. Alla är här hemma igen, men försvinner imorgon igen. Därefter så har jag huset för mig själv igen. Försöker ladda upp inför den här jobbarveckan. Har verkligen långa dagar och jag är lite smått nervös. Såhär ser mitt schema ut den här veckan. 

Måndag: 11.00 - 22.15
Tisdag: 8.00 - 18.00
Onsdag: 10.00 - 22.15
Torsdag: Ledig
Fredag: 10.00 - 20.00

Rätt så långa pass som ni ser. Kommer bli både kul och ansträngande för kroppen. Min rygg tar stryk men det får man helt enkelt stå ut med. Det är iallafall skönt att jag börjar sent imorgon, då får jag sova ut en liten stund, hihi. Annars så har jag väl inget mer speciellt att säga. Skall snart gå och lägga mig och försöka få mer sömn inatt. Trodde att jag hade spindlar överallt i mitt rum i nättras så det blev inte många timmars sömn, haha! Usch, godnatt på er. 






23/6-2012

DATUM: 2012-06-23 / TID: 09:46:21
Kommentarer (0)
Hejhej. Jag och Robin är nog några av få tonåringar på Gotland som var helt nykra igår och var utan festandet. Vi var i stället i Katthammarsvik med min familj och firade med Sylvia, Alf, Göran, Erika och Linus. Det var väl helt okej men gud vilket skitväder. Kändes verkligen inte som sommar, kändes rättare sagt som höst. Men det var iallafall helt underbart att umgås med älskling. Det är inte länge kvar tills han flyttar och jag tänker ta alla tillfällen då jag inte jobbar till att umgås med honom, min lilla prins. 

Idag vet jag inte vad som händer. Vi beger oss nog in Robin en stund och efter det så får vi se vad som händer. Sover troligtvis hos pappa eftersom att jag börjar halv åtta imorgon bitti. Men får som sagt se. 

Bjuder på en bild ifrån igår. Hade precis bytt kläder där. 
Hade innan på mig en jättesöt rosa klänning med den ville flyga hela tiden
och jag hade inte lust att visa alltihop hela tiden. Så det blev shorts och linne
istället, men håret var fint. PUSSHEJ!

 

Lite småuppdatering.

DATUM: 2012-06-20 / TID: 13:46:48
Kommentarer (0)
Gud vad jag hatar den nya designen på blogg.se. USCH! Skulle ju göra en ny design igår men det gick åt helvete direkt på grund utav att dom har ändrat så mycket. Men till slut så blev det lite ändringar iallafall. Men är inte nöjd i huvud taget, orkade inte göra det fint helt enkelt och nu har jag inte tid. Skall snart bege mig in till stan och gå på stan en sväng med Frida och försöka hitta något till midsommar. 

Som ni har märkt så har jag inte bloggat på ett tag. Men det är för att jag varit i Hemse och har helt enkelt inte haft tid. Plus att nu drar jobbet igång, så nu kommer jag jobba hela tiden så vi får se om det finns tid över till att blogga, men skall verkligen försöka. 

Men nu skall jag fixa till mig lite, ha det bäst allihopa! 
Hejsvejs. 




Godnatt.

DATUM: 2012-06-14 / TID: 21:04:40
">Vardag Kommentarer (0)
Nu börjar även den här dagen närma sig sitt slut. Imorgon är det skolavslutning. Dock så skall vi bara äta frukost med tvåorna, få våra betyg och kolla på någon konsert ute på Richard Steffen balkongen. Därefter så skall jag troligtvis möta upp Robin och Jacob. Vi skall nämligen ut till Hemse och bada och grabbarna skall dricka öl. Men själv så skall man vara nykter som bara den. Kommer iallafall bli en bra start på sommarlovet. Hoppas ni får en bra början ni också. 

Skall väl lägga mig och läsa nu som vanligt.
Kanske vänta in ett samtal ifrån Robin? Eller så ringer han
mitt i natten som vanligt, dum som han är. 

Bjuder på en fin bild ifrån imorse när min ena
lillebror var påväg till skolavslutningen och mina
vattenballonger, hihi. HEJ!



Mysbilder.

DATUM: 2012-06-14 / TID: 18:41:26
">Bilder Kommentarer (0)
Ett gäng sanna bilder. 
Älskar sånna här bilder och texter. ♥
























Blandade känslor.

DATUM: 2012-06-14 / TID: 16:14:15
">Vardag Kommentarer (0)


Som sagt. Robin flyttar i höst och är otroligt glad för hans skull.
Dock så sitter jag och gråter för att jag tycker att det är så jävla jobbigt. Från att träffas varje dag till ett distansförhållande, usch och fy. Jag hoppas iallafall att vi fixar det för jag kommer aldrig träffa någon bättre kille i hela mitt liv. Vill dela mitt liv med honom, gifta mig och skaffa barn med honom. Vill vara med honom hela livet.
Men såhär är det att bli vuxen. Under de två åren han är borta så kommer det vara min jobbigaste tid, bland de jobbigaste i mitt liv. Men jag skall kämpa, vi skall kämpa. För ett liv utan honom är inget liv. 
Har jag dig Robin - då har jag allt. Jag älskar dig älskling. ♥

Vattenkrig på G.

DATUM: 2012-06-14 / TID: 07:20:37
">Vardag Kommentarer (0)
Godmorgon sunshine!
Nu på morgonen skall jag kolla på Williams avslutning och handla med
mami eftersom att jag börjar klockan 12.10 med vattenkrig med klassen. Skall bli riktigt roligt och efter det så slutar vi, härligt! Skall faktiskt vara modig idag och inte göra någonting med håret och hoppa sminket. Brukar alltid vara lite småfeg när det gäller sånt. Vill helst ha lite foundation, ett lager mascara och eyeliner. Men nu blir det ingenting.

Kommer bli en toppendag det här, och imorgon så är det SOMMARLOV.
Älskar mitt liv just nu, KRAM!




-

DATUM: 2012-06-13 / TID: 19:19:15
">Vardag Kommentarer (0)
Otroligt skön dag! Slutade halv elva istället för kvart i två och man kan inte göra annat än att älska det. Efter skolan så begav jag mig direkt till Robin och somnade så fort jag la mig i hans säng som vanligt. Vaknade upp klockan två och drog med mig Robin bort till vårdcentralen för att ta vaccinet. Gick väl bra men lite ont gjorde det! Därefter hjälpte jag Jossan att fixa sig inför balen, så fin så! Erica visade även sin skönhet genom att låna Jossans löshår. 

Nu väntar duschen och dom nya avsnitten utav Pretty Little Liars Season 3.
Vill se nunununu!


12Juni2012.

DATUM: 2012-06-12 / TID: 21:39:46
">Vardag Kommentarer (0)
Tänker vara en duktig flicka och stänga av datan nu och gå och lägga mig tidigt och läsa min bok. Imorgon är det en ny dag och nya händelser och bekymmer. Skall ta vaccin 2 imorgon som jag kallar det (livmoderhalscancervaccinet). Har hört att den gör ondare än den första sprutan, hu! Jag som tycker att det gör så fruktansvärt ont. Men det är väl bara att bita ihop!

Snart så är det sommarlov, så jävla glad!
Verkar som att det är en fest pågång ute i Hemse i helgen, 
så himla roligt. Älskar att umgås med killar, då kan man iallafall
skämta och skoja om allt. GODNATT!

Älskar dig R,



Ärlighet kommer man längst på.

DATUM: 2012-06-12 / TID: 18:00:58
">Vardag Kommentarer (0)
Aktivitetsdagen vart väl helt okej. Vann en dumleklubba genom att gå en tipspromenad. Satt i gräset och hade det mys med klassen. Vi gjorde även lite HLR-träningar och lekte med lera (som skulle ha något med hälsa att göra). Skulle egentligen gjort en droppe, en blomma, ett stort hjärta och en musiknot. Men det fick bli en droppe med ett blad, ett hjärta och en musiknot istället, haha. Ser på Pretty Little Liars nu och har precis gjort en hårdonut, tycker att det är rätt fint, men vet inte om jag vågar ha det i skolan, är inte så fantasifull när det gäller hår. Föredrar utsläppt eller uppsatt. 

Skall snart gå ut och sätta mig hos mamma ( som är hemma ikväll ) och prata med henne. Gav henne ett stenhjärta förut där det stod "jag älskar dig". Pussmamma! & puss på er.


Kom hem nu mamma, jag saknar dig.

DATUM: 2012-06-11 / TID: 22:37:21
">Vardag Kommentarer (1)

Skall snart mysa ner mig med min bok och sova bort den här dagen. Imorgon så skall vi tydligen ha aktivitetsdag med klassen vilket skall bli trevligt. På eftermiddagen så skall jag troligtvis umgås med Frida och gå en sväng på stan med henne. Måste köpa en present till Bempis eftersom att han fyller år på Torsdag. Skall dock inte köpa någonting till mig själv, har köpt alldeles för mycket nu. Skall iallafall försöka hålla i pengarna. Får vänta tills jag och pappsen åker upp till Göteborg. För då skall jag minsann shoppa! Godnatt, fina ni.

Till mamma: Kom hem nu. Snart 9 veckor utan en mamma i huset. 
Bort med alla sjukdomar i världen, så himla onödiga. Låt alla vara friska och må bra. 
Älskar dig mest mamma. Du är min lilla fina starka ängel. ♥

Seahorse.

DATUM: 2012-06-11 / TID: 21:12:59
">Vardag Kommentarer (0)
Fick den här fina sjöhästen av min lillebror förut förresten, så gulligt!

Glader.

DATUM: 2012-06-11 / TID: 18:33:36
">Vardag Kommentarer (0)
Äntligen så är värmen här igen! Har legat ute i solen en stund förut och njutit och läst min bok "skadad" av Cathy Glass. En sorglig bok men väldigt spännande. Läste även "Ro utan åror" i förrgår och läste ut den på en timme för den var så fängslande och spännande, måste rekommendera båda två! Känner att jag måste ta alla tillfällen för att njuta i solen för snart så börjar jag jobba rätt så mycket, men pengar är pengar och jag gillar mitt jobb. Kvällen skall iallafall endast spenderas med Pretty Little Liars och några koppar te.

Bjuder på en bild ifrån igår när jag och Erica åkte inlines,
jätte kul, hihi!


Bonka Bäver.

DATUM: 2012-06-08 / TID: 10:17:33
">Vardag Kommentarer (0)
Godmorgon allihopa. Studenten idag och jag är så lycklig och glad för alla som tar studenten idag, själv så har man tyvärr två år kvar. Önskar alla studenter lycka till i livet och ha en för jävla bra dag!

Själv så mår man väl okej. Har varit en förjävlig natt och vissa saker har bara gått för långt. Orkar liksom inte bry mig men ändå så måste jag. Usch, vad jag hatar missförstånd. Usch, spyr bara av tanken. Men somnade kanske runt tre och vaknade med ett äckligt ryck klockan nio. Har precis pratat med mamma och uppdaterat henne om lite smått och gott och nu sitter jag här. Sitter och väntar på att Robin skall vakna och ta tag i telefonen och ringa till mig. Vi skall kolla på studenten idag med Veronica och ikväll skall jag jobba, så himla roligt! Därefter så kommer nog Frida förbi en sväng, måste uppdatera henne också. Sen så blir det nog film med plutten om han gör mig sällskap inatt. 

Annars så har jag väl ingenting speciellt att säga, lyssnar på Bonka Bäver för att få fram lite fina minnen i huvudet och tusen skrattanfall. Om bara vissa kunde se det fina i livet istället för det dåliga. Denhär låten gör mig glad, får mig att skratta och ger mig ett stort leénde i ansiktet, hihi.

En sak till som jag vill säga är att livet går vidare och man har med och motgångar,
för brister gör väl oss till människor antar jag. Vad gör det här om 100 år liksom? Ingenting.


PUSSHEJ!


Hypokondriker.

DATUM: 2012-06-06 / TID: 10:43:32
">Vardag Kommentarer (0)
Kan bara börja detta inlägg med ett HAHA.
Är så trött på människor som missuppfattar, töntar sig, överdriver, drar
falsk uppmärksamhet till sig, som tycker så överdrivet synd om sig själva,
som är så jävla otacksamma, som ligger och bölar samt de som skyller ifrån sig.
Jag hoppas att dom här människorna får skämmas i slutändan.

Skall också informera er om att om jag gör någonting fel eller liknande
så står jag för det. Om jag vet att jag har rätt så gör jag allt för att alla
skall förstå det. 
Och jag hissar lärare som blir grovt förbannande på
andra människor och som förstår en till 100%.

Vill också berätta att jag tycker att det är så otroligt omoget
att göra upp så kallade "sidor" och "pakter" för att få en människa
på deras sida. Sånt gjorde jag kanske för tio år sedan? 
Ohherrejösses vilket drama. 

♥ PUSS PÅ ALLA FINA VÄNNER SOM ÄR NORMALA OCH MOGNA, ÄLSKAR ER! ♥

Earthquake.

DATUM: 2012-06-04 / TID: 20:13:32
">Bilder Kommentarer (0)
Oherrejösses vilka mysiga dagar. I helgen så har jag varit hos Robin och firat Erica och haft trevligt umgänge. Igår så gjorde Maja mig och Robin sällskap nere på hamnen för att kolla på kortegen till studentbalen, alla var riktigt fina men det var svinkallt. Gosade även lite på Mcdonalds och gick runt lite. Idag så har jag gått på stan med världens finaste mamma. Vi kollade på kläder, snackade och skrattade. Och just nu har jag precis kommit hem ifrån Lilla Elefanten, har ätit pizza med Alf, Sylvia, Bempis och William. Gottigott! Så nu är jag superdupermätt. Skall snart försöka göra klart mina sista inlämningar och deppa över att Bigbrother är slut. Är så lycklig att Hanna vann, lilla finhanna, hoppas verkligen att hennes liv blir bättre nu ♥


Yesterday. Kan ju informera er om att jag köpt ett par nya skor som ni ser och ett nytt linne som ni kanske inte ser.


Myspys på Wayne's i eftermiddags.



Happyface.

DATUM: 2012-06-01 / TID: 14:22:14
">Vardag Kommentarer (0)
Tjooo. Helt utvilad, vaknade halv tolv. 
Pluggandet skall jag fullständigt skita i. Nu mår jag bra
och skall snart åka in till staden och köpa mig en fin tröja. 
Därefter så skall jag hem till pappa och umgås med dom. 
Skall även fråga Fridis om hon vill träffa mig en sväng.
HA EN BRA DAG, HEJ!


Ursäkta för en mycket suddig bild, men whatever.