Jag bah stekah med mysdress och R's glajjor o är tuff.

DATUM: 2011-07-30 / TID: 23:45:09
">Bilder Kommentarer (0)

HEJ! Jag är flumm, så himla flumm! Har lust att springa naken runt huset av glädje, men det ska jag inte, vill inte skrämma slag på folket. Sitter här och dunkar gammal musik, looove. Skall snart ta och måla naglarna, RÖDA. Därefter skall jag försöka lugna ner mig och hoppa i säng, utan älskling denna natt, tyvärrtyvärrrrr. Eftersom jag har tråkigt så tog jag en massa knäppistuffa bilder, som jag bjudaaaaah på. Puss, godnatt!


 
 
 



 


Heeejhopp kaaaaramellsnoppp.

DATUM: 2011-07-30 / TID: 19:57:27
">Vardag Kommentarer (0)

Tjabba tjena hallå vi säger så. Hoppas att det är bra med er, med mig är det bra fast min fina älskling har lämnat mig idag för att åka till Tyskland i två veckor. Men det känns helt okej, då har jag en massa tid för vänner och familj. Dock så kommer jag sakna ihjäl mig, menmen! Jag kommer ha det bäst ändå. I förrgår så fick jag reda på en väldigt rolig sak. Nämligen att jag skall få följa med Saga och hennes föräldrar till Turkiet den 9 October, SÅ JÄÄÄVLA KUL! All inclusive åh allt, jag har en jädrans tur jag. Det var ju inte så längesen jag var i Cypern så detta skall bli super, längtar såååå stort. Idag så har jag sagt hejdå till Robin, en massa pussar och kramar. Har också varit på stan med Fridis, köpte en ny mascara, en Maybelline Colossal Cat Eyes, den var rätt så bra faktiskt. Efter det så gick vi hem till henne och spelade kort, as usual. Klockan 17.00 så blev jag hämtad av mamma och kompani, drog oss ner på hamnen och käkade på Trossen. Jag åt en fet pizza, MUMSIGT! Kom nyss hem, har tagit fula webcam bilder, usch! skall nog snart kasta mig vid tvn och ta det lugnt. Därefter får vi se vad som händer ;) Ha det, byebye.



Owl secrets

DATUM: 2011-07-26 / TID: 12:56:44
">Vardag Kommentarer (0)

Hejhopp gummisnopp! Hoppas allt är bra med er. Själv så mår jag bra, dock så är jag trött och sur på vädret, bara en massa pissregn. Jag skall snart hoppa in i duschen och därefter skall jag och Robinsson gå upp till bussen och åka in till stan. Kanske ta en sväng på Öster, troligtvis, kanske ta en fika på Wayne's Coffee? det är mums det! Rekommenderar deras goda kaffe! Efter det skall vi ta oss hem till Robin och sen så vet jag inte vad som händer. Antagligen så blir det bara en hemmakväll, för det känns inte så lockande att dra ut i detta väder.

Juste, igår så köpte jag ett par supersöta örhängen med ugglor ifrån Åhléns. De senaste dagarna så har jag bara kollat på smycken med ugglor, men har inte kunnat bestämt mig. Vill ha ett halsband också, men vill hitta de perfekta, hihi.

Här är en bild på örhängena och Wayne's coffee kaffe, ;)
Ha det bäst idag, kisses.


Now we gooo on.

DATUM: 2011-07-24 / TID: 20:41:18
">Vardag Kommentarer (0)

Känner för att blogga lite, så hejhopp! Det var ett tag sedan sist, jag sa ju att jag skulle ha en bloggispaus. Men nu så skall jag försöka blogga lite smått när jag har tid, som nu. Det är inte något speciellt som har hänt sen sist. Har varit med älskling, varit på Fårö, minglat med Danny backstage osv. Har även umgåtts med Fridis en hel del, skojigt! Har även köpt ett par röda byxor om ni nu vill veta, jag är tuff jag! Har även varit på Fårö och lite.

Just nu så har jag gjort en ny design, så tryck på F5 så uppdaterar det sig. Sitter också och petar i mitt hår för mamma har typ klippt 1-2cm, haha! Känns konstigt, men aaaja. Skall snart kasta mig i soffan med världens snyggaste kille och se på Bridget Jones dagbok, hihih. Därefter så skall vi nog sova och välkomna den nya dagen!

Ni får sussa gott och vara lyckliga över att jag börjat blogga igen.
Tänk även på Norge! Nattti. ♥


Blog break.

DATUM: 2011-07-01 / TID: 10:24:31
">Vardag Kommentarer (0)

Hej, nu tänker jag tyvärr ta en lååång bloggpaus.
Det hände mycket igår som verkligen har fått mig att må dåligt.
Har nog aldrig gråtit så mycket. Så idag så har jag svinont i halsen, kroppen och i huvudet.
Men jag hoppas på att detta stärker. Får väl se. Nu skall jag iallafall ge allt, för jag är stark.

Tills jag bloggar igen, om jag nu gör det så vill jag
att ni skall tänka på vad ni gör i livet och dela med er av er glädje och kärlek.
Håll även inte känslor inne, kör på bara. Låt ingen heller såra er
så att ni faller ner på marken. Gör inga misstag.
För man vet inte vad man har förens man förlorat det.
Så lev livet och va er själva, och tänk verkligen efter vad ni egentligen vill.

Ha det bra. Kramar från Felly. ♥