When you find me

DATUM: 2011-10-31 / TID: 22:42:30
">Vardag Kommentarer (0)


 

Vet inte riktigt vad jag håller på med. Skall ha nervsystem prov imorgon och jag känner
att jag inte kan, men ändå att jag kan. Var skit nervös förut men nu orkar jag knappt bry mig.
Skall snart läsa igenom några papper som har med ämnet att göra, sen så tänker jag släcka lampan
och sova. Vilken jävla dag alltså, och vilken ond träning. Vi körde våldsboll och jag har sjukt ont i
hälen, kan knappt gå. Undrar vad som har hänt, ont gör det iallafall. Sitter här hemma hos mamma och
orkar inte resa på mig. Har städat, fixat garderoben, tagit fram saker till imorgon och planerat lite saker
inför veckan. Imorgon så slutar jag 11.15. Frågade mamma om hon ville fika med mig på stan, men hon
skulle tänka på det. På Fredag skall jag gå en sväng på stan med Kendra och kolla julklappar.
Mysig vecka. Skall försöka ta tag i nervsystemet nu och vara helt inne i det i någon timme, sen sluta ögonen
och försöka sova fast jag inte har älskling bredvid mig. Hemska natt. Får lotsas att han ligger där, som
jag brukar, hihi. Sov gott


Jobbiga kväll..

DATUM: 2011-10-31 / TID: 17:54:33
">Vardag Kommentarer (0)

Slut efter den här långa dagen. Piggare blir man inte över att veta att det är träning ikväll, och därefter så skall jag hem till mamma och plugga till ett prov imorgon och också fixa en massa saker, orkaa. Jag får väl tänka att det är bara den här veckan som är skola, sen så har vi två veckor fältstudier på äldreboende, wie. Då kommer jag börja 08.00 och sluta 13.00. Man kan även välja när man vill jobba, så om jag vill så kan jag jobba på kvällen också. Så det längtar jag till. Men måste först gå igenom allt det andra. Det första är träning, hoppas jag hinner bli taggad, för det är jag inte nu. Som tur är så skall älskling med, tur tur.

Tog den här bilden på sorken igår när vi badade, haha!
Så jävla coolt, jag vill också kunna blåsa megastora bubblor med
bara fingrarna, snyfft.



Jag gråter bara i regnet

DATUM: 2011-10-29 / TID: 11:41:49
">Vardag Kommentarer (1)

Dagens schema

- Bad
- Städa Robins rum
- Promenix
- Vila
- Paranormal Activity 3 på bio

Blir en lagom bra dag det! Den skulle varit bättre om man var på någolunda bra humör.
Men man kan väl inte alltid vara på bra humör. Något som får mig på lite bättre humör
är att när jag och Robin flyttar efter studenten om några år så får vi ta med pepsi, Robins katt.
åhh, älska. ♥


Skriv skriv skriv

DATUM: 2011-10-26 / TID: 21:38:28
">Vardag Kommentarer (0)
För att få en anledning att skriva lite så skall jag göra ett litet test för att lätta lite på hjärtat. 

1. Något bra om mig själv
2. Mina svagheter
3. De som betyder mest i mitt liv
4. Vad som är viktigast i livet
5. Om 70 år har jag..

1. Något bra om mig själv

Jag är bra på att prata med folk och är väldigt förstående. Jag vill lyssna på andras problem och helst hjälpa till en hel del. Jag är också snäll och rolig.

2. Mina svagheter

- Jag har väldigt svårt för när någon i min närhet är sjuk eller mår riktigt dåligt
- Jag kan bli vansinnigt avundsjuk
- Har en stor fobi mot fötter
- Är rädd för insekter

3. De som betyder mest i mitt liv

>
Mamma, min underbara fina mamma. Utan henne skulle jag inte klara en dag. Vi har gått igenom mycket tillsammans och hon är den som alltid funnits där för mig ända sen barnsben. Jag är verkligen tacksam över att hon finns här för mig och jag finns lika mycket för henne. Hon är bäst helt enkelt. Älskar dig mest i världen mamma, du är bäst och den starkaste person jag känner.

> Robin, världens finaste. Vad skulle jag gjort utan honom? Skulle serriöst dö. Han är min bästavän och min pojkvän och vi sitter i stort sätt ihop. Vi träffas varje dag och kan inte vara ifrån varandra. Han finns alltid för mig när jag har det svårt och jag för honom. Vi går igenom mycket nu och vi stöttar varandra och ju mer vi är tillsammans ju starkare blir vi. All kärlek till dig älskling, du är för himla underbar. Kyssar i mängder baby.

> Benny, bättre lotsaspappa finns inte, eller pappa kan man väl säga. Han har alltid funnits där för mig när jag haft det svårt sen jag var liten och jag kan verkligen prata med honom. Tack för allt bempis, jag älskar dig.

> William, Johannes, Mindie och Oliver. Mina finfina underbaraste syskon. Så söta så det finns inte. Så svårt att förklara hur mycket ungarna betyder, så jävla mycket. Är så stolt att vara storasyster åt dom och att se deras miner varje gång dom ser mig. Får ett stort leénde och springer fram och kramar en. Det värmer verkligen. Älskar dom jätte mycket, går inte att förklara. Pussar och kramar till er mina fina.

> Pappa.. dåliga tider har jag och min papi haft, och det är nog inte helt slut heller och jag kommer aldrig att glömma allt vi gått igenom. Men även fast jag har haft det sjukt jobbigt med honom nära så älskar jag han ändå såklart, han är ju faktiskt min pappa.

> Familjen Lekander ( Erica, Tom och Felicia ) Robins underbara fina familj som är som min familj också. Utan dom så skulle livet varit surt, väldigt surt. Allting dom gjort för mig och allting som vi pratar om. Dom är otroliga, dom bästa. Älskar dom så oerhört.

Sen så finns det ju många andra som betyder för mig, men dessa människor är dom som är närmast, dom som jag lever med. ♥

4. Vad som är viktigast i livet

Familj, pojkvän och vänner är det viktigaste i mitt liv. Även skolan är sjukt viktigt i mitt liv för att nå målen jag vill nå. Visst, allting är inte kul men målet är barnsjuksköterska, och det kommer jag även bli!

5. Om 70 år har jag..

Jobbat som barnsjuksköterska på många olika sjukhus. Har en stor fin villa med Robin och även några barn. Jag har också ett hus någonstans utomlands dit jag kan rymma när hösten och vintern kommer till Sverige. Jag har även varit lite överallt i världen och gjort allting jag alltid velat göra.


Life is not easy when it is difficult

DATUM: 2011-10-26 / TID: 00:21:33
">Vardag Kommentarer (0)

Dethär med bloggpauser är jag bra på. Har haft det jätte jobbigt dom här senaste veckorna och man har inte mycket tid till data utan allt går till sitt eget tänkande och mycket prat med de närmaste. Och det kommer troligen fortsätta i dessa banor ett tag framåt. Jag och Robin är iallafall hemma hos mamsen nu, vi saknade varandra så pass mycket så vi är här nu och stannar här till Torsdag. Därefter så åker vi hem till Robin igen.

Har gjort en ny design som ni ser. Nu har jag äntligen lärt mig lite mer, vilket var på tiden.
Men om man är trög och slö i huvudet så är man. Nu skall jag och Robin lägga oss och
prata lite, sen så skall vi sova och vakna upp med leénden på våra läppar.

Uppdatera (F5) så fixar sig allt.
Godnattis.


Pluggdags

DATUM: 2011-10-19 / TID: 16:45:41
">Vardag Kommentarer (0)
Hej! Jävligt skönt att vara hemma, men saknar värmen en aning. Det har varit helt okej, vissa stunder, vissa inte. När jag kom hem så stod Robin och tog emot mig på flygplatsen, så sööt. Åkte därefter hem till mig och sov gott. I förrgår så sov jag hos honom och även igår. Är hemma nu bara för att jag måste plugga. Skall lämna in 4 saker imorgon, ha hälsopedagogikprov och nervsystemet på Fredag, wie.. Så nu är jag faktiskt lite taggad på att plugga!

Var på stan med Veronica förut och då köpte jag denhär mössan, hihi. Puss


Åker en sväng till Turkiet idag med bästavän <3

DATUM: 2011-10-09 / TID: 12:27:51
">Vardag Kommentarer (0)

Som ni märker så har jag tagit en liten bloggpaus och fortsätter med det en vecka till eftersom att jag åker till Turkiet ikväll. Det kommer bli så grymt jävla kul, undrar hur många gånger jag och Saga kommer pissa på oss under denna vecka på grund av extrema flummstunder, hihi. Det kommer bli helt underbart. Strunta i skolan ett tag och bara leva livet i den fina naturen och bada och sola. Kommer hem nästa Söndag och då åker jag till Johannes med en gång, för han fyller 9 år. Senare på kvällen så åker jag hem till mamma och kanske skriver ett blogginlägg.

Skall spendera all tid på älskling nu innan jag åker. Han bor här nu och sitter och spelar på sin data, as usual ;) Fast jag sitter ju också vid datan så jag har ingenting att säga till om. Skall snart checka om jag har fått med mig allt som jag behöver, sen så flyger jag iväg till Alanya. Ha det bäst, precis som jag kommer ha det. PUSS!



Lovely

DATUM: 2011-10-04 / TID: 21:41:02
">Vardag Kommentarer (0)

Telefonen i min hand, kaffe bredvid mig, musik i öronen och ett leende på läpparna. Kan det bli bättre just nu? Är så jävla glad. Sylvia ( min lotsasfarmor ) ringde mig nyss och sa att hon tänker lägga över pengar på mitt bankomatkort tills jag åker till Turkiet, så himla snällt. :)

Dagen har även varit helt okej, dock så har jag varit trött men det är väl alla. Hade helt okej lektioner och slutade runt 15.00 vid hämtjänsten där vi fick information om just hemtjänst och till det fick vi bullar, godis, dricka och frukt, mumsigt värre. När vi hade slutat så tog jag och Veronica bussen in till stan och gick runt där och pratade, åt mat, kollade på kläder och handlade mat till Veronica. Ajgud vad jag diggar det puckot alltså, världens coolaste och snällaste tjej! Det är min puckelipuck det. ♥

Nu skall jag fixa en hel del och försöka hitta något att ha på mig imorgon, och det är ju alltid liiika lätt. Därefter skall jag lägga mig i sängen och spela Wordfued och installera roliga appar, hihi. Om ni vill spela mot mig på Wordfued så heter jag felicia.lydahl

Imorgon skall jag umgås med min favorit efter skolan, ROOBIN. Världens finaste och bästaste pojkvän, min allra bästavän. Åh, älskar att va med honom. Det är fan det bästa som finns.

Hihi, ni får ha en mysig natt. Såhär ser min telefon ut förresten. Nu är det bara rosa skal och hello kitty lurar som fattas, hihi.
Godnattis.


Glaaaadeeer.

DATUM: 2011-10-03 / TID: 17:47:37
">Vardag Kommentarer (0)

Är skitglad just nu. Skall snart åka in till stan med Benny för att hämta min mobil, är överlycklig. Äntligen så kan jag få spela Fruit Slice och Wordfued, hihi. Därefter skall jag hem till pappa och lämna lite grejer, sen så blir det träning. Det skall faktiskt bli riktigt skönt. Efter simningen så skall jag springa hem och lära mig mobilen. Så ser min kväll ut.

Orkar inte visa bild på mobilen nu utan gör det imorgon istället.
HEJDÅ.




Be alive

DATUM: 2011-10-02 / TID: 18:04:45
">Vardag Kommentarer (0)

Tjollahej! Söndag idag, gillar inte Söndagar, för det tar så lång tid tills nästa Söndag och jag vill att det skall gå fort för jag och Saga åker till Turkiet då, så jävla skönt. Det är typ 40 grader där nu, MMHHMM. dock så är jag rädd för folket där och dom älskar blondiner och ah, det får bli som det blir. Kanske blir såld för 20 kameler eller något, haha!

Helgen har jag iallafall spenderat med familjen Lekander. Vi har bara tagit det lugnt, som man skall göra på helger. Jag skall snart duscha och därefter baka kladdkaka till allihopa hade jag tänkt. Därefter blir det film och myspys med älskling när han kommer hem. Jag skall vara kvar här över natten eftersom att jag börjar 12.00 imorgon, så jävla skönt men ändå onödigt att gå på två lektioner kan man tycka, men det får man väl räkna med antar jag.

Tror förresten att min telefon kommer imorgon, eller någon av dom närmaste dagarna. Det första jag skall göra är att ladda ner Wordfued och Fruit slash, gud vad jag längtar tills att geeka sönder dom spelen. Så jag kommer lägga upp mitt namn här när den dagen är inne så kan någon random läsare lägga till mig tycker jag, så skall den personen få stryk, wiiie.

Nu blir det duschen, tjoooo.